A betörés megelőzése biztonságos zárbetét használatával

A betörést csakis úgy tudjuk megelőzni, ha olyan zárbetétet használunk a bejárati ajtónkban, amely visszatartja, meggátolja a behatolást a betörő részéről. Ez a legfontosabb az összes érv közül, mert nem minden zárbetét tudja azt, amit mondjuk egy izraeli Keylocx, LOCXIS vagy egy prémium kategóriás SKG zárbetét!

A biztonsági fokozat mutatja a zárbetét védettségét és megbízhatóságát, illetve a belső szerkezeti elemek bonyolultságát. Kimondhatjuk, hogy a legtöbb betörési módszer elleni védelemmel vannak megalkotva a zárbetétjeink. Fúrás-, törés-, finomnyitás-, savazás-, zárfinomnyitás-, zárfésülés ellen védettek, továbbá 2030-ig másolásvédelemmel rendelkeznek, csakis a kódkártya jelenlétével lehet a kulcsokat duplikáltatni!

Válassza Ön is a biztonságot, ne kelljen azzal foglalkoznia a munka mellett, hogy besurranó tolvajok garázdálkodhatnak a gyenge zárbetét miatt a lakásban!

Ajtózárjaink ellenőrzése, zárbetét cseréje

Érdemes ellenőriztetni a bejárati ajtózárakat, zárbetéteket a biztonságos működés és a tökéletes használhatóság érdekében, valamint hogy alkalmas-e ez a zár a betörők visszatartására. Az elsődleges cél mindig a biztonság fokozása, növelése kell, hogy legyen. Sok esetben, egy nagyon jó, prémium kategóriás, törésvédett zárbetét megakadályozza a betörők bejutását az ingatlanba! SKG zárbetét a betörés ellen!

Kihez forduljak, ha zárat szeretnék cseréltetni?

Mindig olyan helyről gyűjtsön információt, ami ötletekben gazdag, megbízható, illetve régóta működik a cég, jó a referenciája. Járja körbe, hogy hogyan szeretné a zárbetét cserét megoldani, önmaga kicseréli vagy szakemberre bízza a feladat elvégzését.

Cégünk családi vállalkozásként több mint 10 éve foglalkozik zárak forgalmazásával és ezeknek igény szerinti beszerelésével Ha eljön hozzánk, kiszolgáljuk Önt, akár egy darab zárbetét vásárlásakor is! Látogasson el zárszerviz oldalunkra, ahol tanulmányozhatja a zárakkal kapcsolatos témaköröket, információt gyűjthet, elmerülhet a részeltekben és olvasgathat további információkat!

Miért jó az azonos zárbetét?

Mi, emberek, hajlamosak vagyunk nem bezárni egy-két zárat a lakáson, házon, kapun, mert sok idő megy vele el és macera a sok kulcs használata. Ez a legrosszabb döntés, amit tehetünk, hiszen a besurranó tolvajok ezt kihasználva bejutnak a lakásba a távollétünkben és amit tudnak, már viszik is.

A zárszerelő szakember javaslata az egykulcsos zárlat alkalmazása. Tehát egy kulcs nyitja az összes zárható zárbetétet, pl. bejárati ajtó, lakásajtó, kertkapu. Így biztos minden be lesz zárva a kulcsok keresgélése nélkül, mert rááll automatikusan a kezünk, a kényelmi funkcióról nem is beszélve! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a zárbetét biztonságát nem rontja, azaz nem egyszerűbb a zárat emiatt kinyitni!

Vállalunk azonos zárlat készítést, a részleteket itt olvashatja!

Hogyan, hol, mennyiért vehetünk jó zárbetétet?

Mindenki saját maga döntse el, honnan szerzi be ajtajához a zárakat, zárbetéteket. Mi csak ajánlani tudjuk magunkat, mint ajtózárbetét forgalmazót. Előnyünk a többi céggel szemben az egyediség. Nem tucatterméket árulunk, mint mindenki. Magas biztonságú, nagyon jó minőségű zárakat forgalmazunk, közvetlenül a gyártótól szerezzük be a cilinderbetéteket, így két magyar kereskedőt ki tudunk hagyni az üzletből. Éppen ezért jók a termékek árai! Nem lassú webáruház vagyunk, akiknek napokig tart feldolgozni egy megrendelést, hanem a déli 12 óráig leadott telefonos vagy email-es megrendelés esetén, a következő munkanapon már kézbe is veheti a megrendelt, kiváló zárbetétet!

Személyes átvételre is van lehetőség, akár aznap, de mindenféleképpen hétköznapon, Dunakeszin, előre egyeztetett rugalmas időpontban, 8 és 20 óra között.

Zárbetétet soha ne az ára alapján vásároljuk, a biztonságot helyezzük mindig előtérbe! Mi olyan árakat alkalmazunk, mely mindenki számára megfizethető! A betétek biztonsági fokozata a legmagasabb, csakis Mabisz 5-ös és 6-os besorolás!

Mibe, kiknek ajánljuk az izraeli biztonsági zárbetéteket?

Mindenkinek ajánljuk, aki biztonságra vágyik! Továbbá azoknak, akiknek problémája van a régi zárbetét minőségével vagy biztonságával, vagy már akad a zár, nehezen fordul a kulcs. Több mint 30 különböző méretből tudjuk biztosítani vásárlást az ügyfeleknek, akár egy darabot is.

Az izraeli zárbetétek kiválóan alkalmasak műanyag ajtóba, kínai HiSec/Secdoors ajtóba, Sherlock, Superlock, Multilock izraeli zárszerkezetekhez, hevederzárakba, kertkapuba, garázsba, tárolóajtóba, egyszóval mindenkinek mindenhová ajánlottak.

Önnek csak a típust és a méretet kiválasztania! Zárbetétjeinkről bővebben itt olvashat.

Összefoglaló tipp, szakvélemény a betörés megelőzésére

Ha nem biztosak abban, hogy melyik zárbetétet válasszák, akkor kérdezzenek meg minket, forduljanak a szakemberhez!

Írjanak nekünk emailt, küldjenek fotókat, mi szívesen segítünk a döntésben! Email címünk a következő: zarszerviz365@gmail.com

Telefonon is kereshet minket, hétfőtől péntekig 8 és 20 óra között!

Minden hívásra reagálunk!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest