A legbiztonságosabb zárbetét az SKG zárbetét

A legbiztonságosabb zárbetétek közé tartozik a Rav-Bariach gyár által gyártott RB SKG zárbetét. Csak hogy tudják az olvasóink, nagyon kevés zárbetéten található meg az SKG felirat, ami a zárbetét masszivitását, felépítését profi mivoltát jelenti. Az SKG zárbetétet Magyarországon kizárólag mi értékesítjük a következő méretkiosztásokban: 31/31, 31/35, 31/40, 31/55, 35/40, 35/45, 35/50, 40/40, 40/45, 40/50, 43/48, 45/45 mm.

A zárbetét felhasználási területe: Európai profiljának köszönhetően szinte az összes zárszerkezetbe, ajtóba beszerelhető. Fogaskerekes hevederzárakhoz is kiválóan alkalmas, Mul-T-Lock és Superlock ajtóba egy az egyben passzol, de műanyag bejárati ajtókba, kínai lemezajtókba, vagy bármilyen más olyan bejárati ajtóba, rácsba alkalmas a fenti méretekben.

Tudnivalók a zárbetétről

A zárbetét háza rézből van, a benne lévő forgó, mozgó alkatrészek, csapok, rugók, toldók, csavarok rozsdamentes anyagból. A zárbetét fúrásvédelemmel van megvédve, illetve a zárbetét első 1 cm-es szakasza letörhető, és a plusz biztonságért egy acélhidas merevítőlemez védi még a zárbetét jobb és bal oldalát teljes hosszban. Magyarországon nincs még egy ilyen zárbetét, mely törésvédelme így lenne kialakítva. Ezt nevezzük dupla törésvédelemnek.

Az SKG zárbetét 5 csapos kivitelű, viszont csap a csapban rendszerű, illetve két darab ún. mozgó csap található a kulcsban, miáltal másolásvédett a kulcs. Ezt a kulcsot csak a Kulcskirályban lehet másolni, 4000-4500 Ft-os darabáron.

Az SKG zárbetét kulcsa nagyon kézreálló, kényelmes fogású. A kulcsszára keskeny, emiatt bármilyen forgógyűrűs, rozettás bejárati ajtóba, hevederzárba könnyedén belemegy.

Dupla törésvédelemmel ellátott ajtózárbetét

Az SKG zárbetét törésvédelme olyan masszív, hogy nem lehet eltörni, mivel az acélhíd közel 4 mm tömör kemény vas, ami bele van marva a zárbetét aljába, az pedig átmenő stifttel négy helyen van összefogatva. Ezt a zárbetétet úgy alkották meg, hogy sokáig nyújtson védelmet a betörőkkel szemben, hiszen a betörők is folyamatosan képzik magukat, így a zárgyártónak az a feladata, hogy a biztonsági szintet minél magasabbra emelje, és az SKG esetében fenntartsa.

A kártyán feltüntetett számok és betűk határozzák meg a csapok kiosztását, ABCD betűkben és 12345 számok kombinációjában. Az SKG betétnél a második csap az interaktív csap, ami számszerűleg a z-1.

Ha tökéletes biztonságot szeretné mindenképp a legbiztonságosabb zárbetétet vásárolja meg! Igenis létezik 100 százalékos védelem, mert a betörés időfüggő!

A bejárati ajtó zárbetétjének kiválasztásakor a legfontosabb a megfelelő méret, illetve a jó zárbetét. Figyelembe kell venni a védeni kívánt érték nagyságát, a bejárati ajtó minőségét és a felhasználás helyét. Az SKG zárbetéteket főként többponton záródó acél biztonsági ajtókba, hevederzárba, műanyag ajtóba vagy trezorzáras bejárati ajtókba javasoljuk.

Az SKG zárbetét nemcsak bejárati ajtóba szerelhető be, hanem ajtó előtti rácsokba, azoknak a zárszerkezeteibe. Azok a gyártó cégek, akik minőségi terméket gyártanak, mint pl. az SKG olyan biztonsági megoldásokat építenek be a zárbetétjeikbe, amelyek a zárfinomnyitás ellen 100 százalékos védelmet nyújtanak, illetve a zárnyitás idejét meghosszabbítják, jelentősen kitolják. A legtöbb betörés zártöréssel, magkihúzással, vagy manipulációs finomnyitással történik. Az SKG zárbetét ezeknek abszolút ellenáll!

Amennyiben érdekes lehet Önnek ez a zárbetét, keressen telefonon vagy írjon nekünk e-mailt!

06-30-265-5531

zarszerviz365@gmail.com

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest