Azonos lakat, zárbetéttel

Cégünknél elérhető az azonos zárlatban lévő lakat és zárbetét változat. Ez azt jelenti, hogy 3 különböző méretű lakatot (10, 13, 16 mm – ezek a kengyel átmérőnek a méretei) össze tudunk kódolni bármilyen LOCXIS zárbetéttel. A LOCXIS zárcsalád közel 40 méretben elérhető, különböző osztásokban. A lakatokról a méretezést, a kinézetet, a formát itt találja meg. A LOCXIS zárbetét különböző méreteit pedig ezen a linken tudja kiválasztani.

Hogyan történik a megrendelés, vásárlás?

Mivel a webshopban feltüntetett LOCXIS zárbetétek minden mérete raktárkészleten van, ezért nagyon rövid idő alatt el tudjuk készíteni az azonos zárlatot a lakattal együtt. A megrendelőnek csak a méretet, a darabszámot és a kiválasztott lakatot kell megadnia számunkra. Az azonos zárlat nincs gyárilag összeállítva, egyedileg készül a megrendelőnek, melyet előre ki kell fizetni. Ez esetben a 14 napos elállási jog sem érvényesülhet, mert egyedi gyártás történt, mely nem értékesíthető tovább. A megrendelést emailben kell elküldenie a zarszerviz365@gmail.com email címre, a számázási és szállítási adatok megadásával együtt.

Az azonos zárlatnál (bármennyi darab esetén) 3 kulcs tartozik mindösszesen a zárlathoz és a kódkártya. Amennyiben ezen felül szeretne plusz kulcsokat rendelni, 5000 Ft-os darabáron tudjuk ezt teljesíteni. A kódkártyára vigyázni kell, biztonságos helyre kell eltenni! Ha szükséges a jövőben további kulcsmásolat, a kártyát minden esetben vinni kell az általunk kijelölt kulcsmásoló szaküzletbe.

Hogyan, hol érdemes használni az azonos zárakat?

Szinte bárkinek ajánljuk, akinek 2 vagy több zár van az ajtaján, vagy több ajtót szeretne azonos kulccsal működtetni. A cél a nagy kulcs-csomó kivonása, a kényelem és a biztonság, amelyet a LOCXIS Mabisz 6-os minősítési zárbetét ad. A kódolás, azonosítás, egységesítés 2-3 db zárbetétnél már aznap megvan, de vannak 15-20 darabos rendelések is, melyekhez több idő szükséges. Ezt 2 munkanapon belül teljesítjük.

A LOCXIS zár- és lakatcsalád bár nem a legolcsóbb a magyar piacon, de a legmagasabb védelemmel rendelkezik, így nagyon is megéri az árát. A megrendelés előtt érdemes a régi zárbetéteket kivenni az ajtóból és azokat leméretezni. A zárbetétet mindig a rögzítő csavar közepétől mérjük jobb és bal irányban. A lenti fotón megtekintheti, hogyan kell a betétet szabályszerűen lemérni. A vásárlásor nekünk a B és a C oldal távolsága szükséges.

RB Keylocx zárbetét kényelmi- és biztonsági funkció

Ha vásárol tőlünk Keylocx zárbetétet a táblázatban felsorolt méretekből, akkor kényelmi funkcióként a zárbetét belső oldalára tekerőgombot tudunk telepíteni a gyors záródás érdekében, illetve a kizáródás ellen vészfunkciót tudunk beszerelni a gyári tolókavivő helyére. A vészfunkció azokra az esetekre jó, amikor bezárják az ajtót, a zárban belül pedig benne hagyják a kulcsot. Ilyenkor a vészfunkciónak köszönhetően, egy másik kulccsal kívülről minden gond nélkül ki lehet nyitni az ajtót. A tekerőgombbal ellátott vagy vészfunkciós zárbetétek használatát idős embereknek és későn hazaérő lakótársaknál célszerű alkalmazni.

Az RB zárbetétekre ezenkívül Biztibuk, Prezidium, Magzett, Barlock és Miskolci fogaskerekeket tudunk szerelni, egyedi igény szerint. Az RB Keylocx zárbetétek kiválóan alkalmasak az izraeli Mul-T-Lock és Superlock bejárati ajtókba is.

Azonos lakat, zárbetéttel