Biztonságos zárbetét bejárati ajtóba

Cégünk, az RB zárbetétcsalád hivatalos hazai forgalmazójaként az RB LOCXIS zárbetétek hatalmas méretválasztékával várja a biztonságra vágyó vásárlókat! Tőlünk aznap is átveheti a szükséges RB zárbetétet, raktárunkból azonnal kiszolgáljuk Önt, akár egy darab zárbetét vásárlása esetén is. Vidéki vásárlóinknak másnapi házhozszállítással tudjuk biztosítani a megrendelt terméket, nálunk nem kell egy hetet várnia a zárbetétre, más másnap élvezheti a teljes körű biztonságot!

Az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek tulajdonságai

 • Fúrásvédett
 • Magkihúzás védett
 • Törésvédett
 • Speciális kulcsok a másolás elleni védelemért
 • Szabadalmi védelem a kulcsokra
 • Savazár elleni védelem
 • Manipulációs védelem (zárfésűs nyitás elleni interaktív csapok, mozgó alkatrészek)
 • Bumping key (kulcsbeütés) elleni védelem

Minden LOCXIS zárbetéthez három darab kulcs tartozik, a Keylocx zárbetétek pedig 5 kulcsosak. Mindkét zárbetét kulcsaihoz biztonsági kódkártya tartozik. A kulcsokat csak a kódkártya birtokában lehet lemásolni, elkészíteni. Ha nincs meg a kártya, nincs kulcsmásolás!

Az RB zárbetétek kulcsai kódszám alapján készülnek egy speciális kulcsvágó gépen, miáltal megnövelhető a zárbetét és a kulcs élettartama. Gyakorlatilag minden újonnan készített kulcs eredeti kulcs, mert csakis eredeti gyári nyerskulcsra történik a kulcsvágás, kódok alapján, automata vagy félautomata kulcsvágó gépen.

A méretválasztékban megtalálhatóak olyan méretek is, amelyekkel csakis izraeli biztonsági ajtókban találkozhatunk. Budapesten sok olyan modern és nívós lakópark található, melyekben izraeli ajtók vannak beépítve.

A Rav-Bariach (RB) vállalat biztonsági zárbetétjei

1973-ban a Rav-Bariach, másnéven RB-DOORS, biztonsági ajtókat és abba való zárszerkezeteket kezdett el gyártani. Mivel minden biztonsági ajtóba a zárszerkezetet zárbetét hajtja, így egy idő után arra jutottak, hogy saját zárbetétet is elkezdtek gyártani.

Szükség esetén ezeket a zárbetéteket a következő kiegészítőkkel és kényelmi funkciókkal tudjuk ellátni:

 • Fogaskerekezés -  izraeli biztonsági ajtóba
 • Hevederzárakba különböző fogaskerék felszerelése az RB zárbetétekre
 • Pánikfunkciós zárbetét készítés
 • Forgatógombbal is el tudjuk látni – kényelmi funkció, belülről gombbal működik a zárbetét, kívülről a saját kulcsával nyitható

Az RB zárbetétek bármilyen ajtó típusba beépíthetők, szabványos méretének és vékony kulcsnyakának köszönhetően. Minden ajtózárral kompatibilis a konkurencia zárbetétjeivel ellentétben. A fejlett és modern technológiai megoldásoknak köszönhetően, kiváló biztonságot tud nyújtani, ezt reprezentálja a MABISZ 6-os fokozat a LOCXIS betét esetében és az 5-ös besorolás a Keylocx zárcilinder vonatkozásában.

Azonos zárlat készítése a profi izraeli zárbetétekből

Azonos zárlati rendszert tudunk készíteni a zárbetétekből, így több zárbetétet is nyithat ugyanaz a kulcs. Fontos megjegyezni, amit sokan nem tudnak, hogy az azonos zárlat esetében a zárbetét és az ajtó a biztonsági szintjéből nem veszít! Egyáltalán nem nyitható könnyeben betörési szempontból a zárbetét, mintha minden ajtót más kulccsal működtetnénk! Alkalmazzák bátran az azonos nyitást, sokkal elegánsabb, egyszerűbb és kényelmesebb megoldás, mint a hatalmas kulcs-csomó cipelése!

Az RB zárak magas minőséget képviselnek, elérhető áron. Ez pedig annak köszönhető, hogy a gyárban készült termékeket közvetlenül értékesítjük vásárlóinknak, így nem kell 2-3 közbeékelődő magyar kereskedő haszonkulcsát is megfizetni, mint más zárak esetében!

Milyen érvek szólnak az RB zárbetétek mellett?

Cégünk azért döntött az RB biztonsági zárbetétek mellett, mert nagyon jó minőségű, magas biztonságú fokozatú, megfizethető árú zárbetétről beszélünk. A speciális technológiáinak köszönhetően, a betörés teljesen meghiúsítható az RB LOCXIS vagy Keylocx zárbetéttel!

A zárcsere sok ajtó esetében könnyedén elvégezhető, hiszen a cilindervezérlésű ajtók nagy többségében mindössze a zárbetét rögzítő csavart kell eltávolítani, majd a régi kulcs behelyezésével kihúzni a zárbetétet, és behelyezni az újat. Ha a helyére került az új zárbetét, akkor a rögzítő csavarral kell fixálni azt.

Amennyiben nem szeretne ezzel bajlódni, vagy úgy érzi, nem tudja ezt megcsinálni, úgy természetesen a zárcserében is tudunk segíteni!

Pár gyakori kérdés a vásárlás előtt állóktól

Mit tegyek, ha zárat szeretnék vásárolni?  - Mindenképpen a méret a legfontosabb, ennek a meghatározása az Ön feladata. Minden egyéb kérdésben tudunk segíteni, pl. a legmegfelelőbb RB típus kiválasztásában.

A régi zárbetétet ki kell szerelni az ajtóból és annak a méretét le kell mérni. Az osztás nagyon fontos, nem elég az, hogy a zárbetét hossza 7 cm! A kiszerelt zárbetétet a közepén lévő zárbetét-rögzítő csavartól kiindulva le kell érni az egyik és a másik irányba. Ez adja meg a teljes hosszt és az osztást.

A legjobb, ha a zárbetét alá odatesz egy mérőszalagot és egy éles fotót készít róla. Ezt el tudja küldeni nekünk emailben, mi segítünk a pontos méret kiválasztásában.

Webáruházban olcsóbbak a zárak?  - Igen, lehet, hogy olcsóbbak, de ha véletlenül rosszat vásárol és a csomagolásból már kivette, akkor azt már nem lehet visszaküldeni. A visszaküldés költsége egyébként is mindig a vevőt terheli. Ha valamilyen oknál fogva nem tudja beszerelni, nem fog kapni semmilyen segítséget, egy kb. 200 km távolságban lévő webshop-ból.

Arról nem is beszélve, hogy nem tudják, melyik ajtóba ilyen zár illik, így semmilyen segítséget nem kap a vásárló, mindent neki kell egyedül intéznie. Mi mindenben segítünk!

Az RB LOCXIS zárbetétet nem lehet webáruházban megvásárolni, mert nem szeretnénk, hogy bárki visszaéljen egy ilyen nagyszerű termékkel!

Számunkra fontos, hogy a MABISZ által adható legmagasabb, 6-os besorolású LOCXIS zárbetétet megfizethető áron tudjuk biztosítani. Ilyen minőségű biztonsági terméket, ilyen áron, sehol nem fog tudni vásárolni!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest