Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés

A digitális kitekintők ugyanúgy el vannak terjedve a piacon, mint az okostelefonok, laptopok, fülhallgatók. A kérdés csak, hogy milyen beszerzésből, mennyire megbízható terméket lehet vásárolni, van-e rá garancia, utánpótlás, ha tönkremenne. Fontos a könnyű kezelhetőség, a beüzemelés és a felszerelés, illetve, hogy egyszerű-e benne az elemek cseréje.

Igyekszünk mindenből minőségi terméket tartani webáruházunkban. A Potent kitekintőből is több száz darabot adtunk el az elmúlt években, negatív visszajelzés még nem érkezett. Irodaajtónkon is 2 éve üzemel egy ilyen, mely napi rendszerességgel van használva. Felvételt nem készít (az már kamera lenne), de nem is ez a feladata, hanem a kivetített kép képernyőre való átvitele.

Előnye a hagyományos kukucskával szemben, hogy jobban látszik az ajtó előtti tér. Kezelése rendkívül egyszerű, így nyugdíjasoknak, gyerekeseknek is ajánlott, mert a segítségével senki nem nyit ajtót idegeneknek.

Akinek ilyen kitekintőre van szüksége, forduljon hozzánk! A régi helyére könnyedén felszerelhető.

Milyen ajtókra szerelhető fel a Potent digitális kitekintő?

Az olasz Potent digitális ajtókitekintő fa-, fém-, műanyag-, kínai-, lemez bejárati ajtókra egyaránt felszerelhető, 4,5 cm vastagságtól egészen 8-9 cm-ig. A már meglévő kitekintő helyére percek alatt felszerelhető bárki által. Különböző csőrhosszabbítók vannak a dobozban, ajtóvastagság szerint változó méretben. Amennyiben nincs az ajtón egyáltalán kitekintő még, úgy át kell fúrni az ajtólapokat egy alkalmas helyen. Ilyenkor célszerű az ún. többlépcsős fúrás alkalmazása. Először egy 5-ös, 6-os fúrót kell választani, majd egy 10-12-sel mehetünk tovább, a végén egy 16-18-sal elkészítjük a végleges furatot.

Akinek nincs ilyen nagy fúrója, annak javasoljuk a gömbölyű reszelőt, bár időigényesebb, de a célnak megfelelő.

Szükséges-e szerelő a kitekintő felszereléséhez?

A gyártó nagyon egyszerűen oldotta meg a szerelést, így semmilyen szerszám nem szükséges a művelethez. A régi kitekintőt el kell távolítani az ajtóból és a szabvány méretű kitekintő csőrét, amelybe egy vékony drót van belepréselve, át kell vezetni az ajtólapon.  Ezt kell összekötni a belső oldali műszerrel. A belső oldali monitort a külső csőrcsatlakozóval kell összecsavarozni. Ez eleve menetes kialakítású. Az ajtón átfutó csőrcsatlakozó tartja a belső egységet a helyén.

A külső optikának úgy kell állnia, hogy a nyíl 11 óránál álljon, így mutatja egyenesen az ajtó előtti teret. Egy dologra kell csupán odafigyelni, hogy az optikába préselt vezeték ne csípődjön be sehová, és ne szakadjon el. 3 db elem szükséges a szerkezet működéséhez.

A felszerelés legutolsó lépése a monitoron lévő belső fólia eltávolítása. Kb. 10 mp-ig mutatja az ajtó előtti teret, kb. 120 fokos szögben, tiszta képminőségben, színes felbontásban.

Nagyon praktikus kis eszköz, hiszen egy nyomógomb benyomásával lehet indítani a telefon méretű monitort.

A digitális kitekintő semmilyen karbantartást nem igényel. Használat függvényében az elemek 1-1,5 évig bírják. Az elemcseréhez a monitor-házat fel kell tolni és magunk felé billenti, majd az új elemeket a régiek helyére behelyezni. Utána visszazárni a házat és már készen is van.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne egy ilyen praktikus digitális kitekintőt Ön is a bejárati ajtóra, ezen a linken tudja megvásárolni és a technikai paramétereit elolvasni.

Ha szerelőre van szüksége, azt is tudunk biztosítani, szerelési munkadíj ellenében. A szerelést 2-3 napon belül tudjuk vállalni.

Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés
Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés
Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés
Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés
Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés
Digitális kitekintő vásárlás, értékesítés