Egyedi ajtó, izraeli zár

Magyarországon nagyon sok cég foglalkozik ajtógyártással, ezen belül is a biztonsági ajtók gyártásával.

A biztonsági ajtógyártók java része hagyományos, mondhatni „egyenajtókat” gyárt. Ez abban merül ki, hogy maximum a marásminta vagy a színek változtathatók meg a megrendelő igénye szerint, de ezek sem a végtelenségig. Jobb esetben a zárszerkezet/zárbetét fajtája és mennyisége is módosítható. Aztán itt be is van fejezve az egyedinek nevezett biztonsági ajtógyártás.

Amit mi kínálunk ügyfeleinknek, az annyiban különbözik a fenti cégek ajánlatától, hogy a mi ajtóink teljesen és 100% százalékban az ügyfél igényei szerint vannak legyártva.

Talán a legjobb példa erre egy kétszárnyú, belvárosi ajtó elkészítése. A kétszárnyú ajtók mérete az igények, illetve a bérházban már meglévő arculat szerint változhat. Természetesen már olyanra is volt példa, hogy valaki a mindig nyíló ajtószárnyat szélesebbre szerette volna venni, a fix szárnyat pedig keskenyebbre. Ezek már olyan feltételek, amely elkészítésére nem elég a sablonajtó legyártása, hiszen ilyenkor mindent egyedi méretre kell legyártani.

A belvárosi lakásajtók esetében, általában felülvilágítós ablakokkal és rácsozattal is sokszor számolni kell. Ez nálunk nem probléma. A rácsozat esetében két lehetőség is adódik. Vagy felújítjuk a már meglévő rácsozatot és azt helyezzük vissza az ajtóra, vagy pedig, ha már a rács nagyon rossz állapotban van, akkor egy ugyanolyat elkészítünk.

Az ajtóban lévő üvegezés kialakításának is vannak választható változatai, ezek lehetnek fix üvegesek vagy akár nyithatók is. Ez egyébként igaz a felülvilágítós ablakra is, lehet akár nyíló változat is, illetve ez elé is mehet rácsozat, kinek melyik a szimpatikusabb.

Mivel az egyedi biztonsági ajtók mindenféleképpen három irányú trezorzárral működnek, így sok ügyfél a kényelmetlenség miatt panaszkodik a hosszú, tollas kulcsokra. Ezen úgy tudunk segíteni, hogy ugyanazt a trezorzár-szerkezetet cilindervezérlésű változatban szereljük be a bejárati ajtóba. Így nem kell hosszú a tollas kulcsot cipelnie, hanem csupán egy rövid, kényelmes zárbetét kulcsot. A 100 %-os biztonság elérése érdekében mi ilyenkor egy izraeli, törésvédett, fúrásvédett, finomnyitás ellen védett, interaktív csapos, másolásvédett, Mabisz 6-os tanúsítvánnyal rendelkező zárbetétet szerelünk be, amely a háromirányú trezorzárat működteti. Ez az RB LOCXIS. Elvégre mi értelme lenne egy biztonsági ajtónak, ha azt egy olcsó, vacak zárbetét védi. A védelem ebben az esetben eléggé megkérdőjelezhető.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

Színek tekintetében az ügyfél választ. Alapszíneink közé tartozik a fa színeinek legalább 30 különféle változata. Ezeken kívül választható a RAL színskála bármely tetszőleges színe választható. Az ajtó festése lehet kívül-belül azonos színű, illetve más és más. Semmi akadálya, hogy az ajtó kívülről pl. bordó vagy zöld színű legyen, belül pedig fehér, vagy az előszoba bútorzatához illő fa-színárnyalatú.

A marásminta kiválasztása is teljesen az ügyfélre van bízva. Volt olyan ügyfelünk, aki kívülről fehér színű lambéria-mintát választott, illetve olyan is, aki négyzethálós dekorációt tervezett az ajtó külsejére. Csak az Ön fantáziája szab határt!

A kilincsek, fogantyúk szabványostól eltérő megválasztása is megoldás lehet. Szereltünk már fel kívánságra, feketére fújt kilincset, hosszú, kb. egy méteres fogantyút, egyedi Törökországban vásárolt, kék színű, üvegkilincset és még sorolhatnánk.

Amennyiben Ön nem kapott elegendő információt más cégektől az ajtógyártásra, vagy egyedi elképzelése, igénye van, esetleg egyedi, különleges ajtómérettel rendelkezik, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Egyedi biztonsági ajtók készítése kedvező áron, rövid határidővel! Ön elképzeli, mi elkészítjük! Ne érje be a hétköznapival, a hagyományossal, legyen egyedi biztonsági ajtaja!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest