RB – Főkulcsos zárrendszer

RB LOCXIS főkulcsrendszer, zárrendszer készítés

A Kulcskirály zárszaküzlete már régóta készít főkulcsos zárrendszereket, mind a lakosság, mind cégek, közületek, intézmények, irodaházak számára.

Sajnos Magyarországon a legtöbb esetben még mindig az ár az elsődleges szempont, bár nekünk az a meglátásunk, hogy főkulcsrendszer készítésénél mindig érdemes a kulcsok védelmére jobban odafigyelni és erre akár nagyobb összeget ráfordítani! Hogy miért? Az alábbiakban részletezzük.

A zárbetétnek és kulcsainak a minősége és a biztonsági fokozata egyenesen arányos. Minél magasabb a minőség, annál többe kerül. Ez azt jelenti, hogy egy magasabb biztonsági fokozatú zárbetétnek a kulcsai is magasabb védelmet nyújtanak.

Az RB LOCXIS zárbetétek a legmagasabb, MABISZ 6-os besorolásban vannak, miáltal bármilyen biztonsági ajtóban lehet őket alkalmazni. A LOCXIS zárbetét

fúrás-, savazás-, magkihúzás- és törés ellen védettek, továbbá az interaktív csaprendszernek köszönhetően a zár manipulációval, azaz finomnyitással egyáltalán nem nyitható. Az RB LOCXIS kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak, így másolásuk csak a biztonsági kódkártya megléte mellett történhet meg. Az RB LOCXIS kulcsait kizárólag a Kulcskirályban lehet duplikálni, mert csakis ők rendelkeznek megfelelő, mozgó alkatrésszel ellátott gyári nyerskulccsal!

Minden főkulcsos zárrendszer, ami a Kulcskirályban készül, szigorú nyilvántartás alatt van. A komplett kulcskiosztás, tovább a zárbetétek jelölése és a kulcsok jogosultsága egy táblázatban van dokumentálva, nyilvántartva. Az RB LOCXIS zárbetétek könnyen és gyorsan kódolhatók.

Az üzletben akármilyen változatban el tudjuk készíteni őket, legyen szó akár tekerőgombos, akár fogaskerekes kivitelről. Ahol igény, vagy követelmény a pánikfunkció beépítése, azt is meg tudjuk oldani ezekből a kiváló minőségű izraeli zárbetétekből. A pánikfunkcióval ellátott zárbetétek kívülről akkor is nyithatók, ha belülről benne van a kulcs a zárban.

Az RB LOCXIS zárbetét kiválóan alkalmas akár bonyolult főkulcsos zárrendszerek elkészítésére. Igen magas variációs száma az interaktív úszó csaprendszernek köszönhető. Akár több száz saját kulcsból álló főkulcsos rendszer elkészíthető belőle, az oldalcsapok variációs lehetősége miatt. A zárbetét és a kulcs minősége hosszútávú működést garantál, kopásból eredő meghibásodások csak évtizedek múltán lehetségesek.

Minden RB LOCXIS főkulcsrendszerhez tartozik egy kódkártya. A kártya sorszáma alapján tudjuk beazonosítani a rendszert, és így visszakereshető minden információ ami a zárrendszerrel, tovább az extra kulcsok másolásával kapcsolatos.

Minden RB zárrendszer egyedi igények alapján készül. A megrendelő feladata pontosan megjelölni a jogosultságokat, illetve a méreteket. Bármilyen rendszer elkészíthető, és a továbbiakban bővíthető.

Főkulcsrendszer készítése a Kulcskirályban

A Rav-Bariach gyár zárbetétekhez tartozó szabadalmi védelem 2030-ig él, de ezeket a lejárat előtt mindig meghosszabbítják, vagy újabb, modernebb technológiával állnak elő.

Célunk mindenkit kiszolgálni az izraeli zárak csúcsminőségével, az RB LOCXIS zárcsaláddal.

A zárbetét védelmét már bővebben leírtuk, de nem árt hangsúlyozni, hogy képesek vagyunk a gyártó teljes kínálatából, rövid határidővel, bármilyen főkulcsos zárrendszert készíteni.

Védje irodáját, raktárát, nyaralóját, vagy otthonát RB zárbetéttel! – Vagy védje mindegyiket EGY kulccsal!

A legújabb interaktív technológiának köszönhetően, több mint három millió kulcs variáció vált elérhetővé.

A kulcsok kizárólag RB partnereknél másoltathatók, csak korlátozott számban.

A kulcsban lévő anti snap-nek köszönhetően, nem lehetséges a kulcsot duplikálni 3D-s nyomtatóval sem.

Lakatot és zárbetétet is könnyedén össze tudunk kódolni. A minőség pedig abszolút felső kategória.

Miről is szól a vezérkulcsos zárrendszer?

Jogosultságot lehet adni személyeknek, hogy csak olyan helyekre jussanak be, ahová mi szeretnénk.

Egy jól megtervezett főkulcsos zárrendszer, hatékonnyá tudja tenni a beléptetést, a nyitást-zárást, a biztonságot!

A zárrendszer elkészítéséhez, igény esetén, mindig tudunk adni segítséget.

Minden esetben felmérést kell végezni, a zárak és lakatok tekintetében, és azok méreteit pontosan kell meghatározni.

Kérjen ajánlatot azonos zárlatra, vagy főkulcsos rendszerre!

Az RB széles méretválasztéknak köszönhetően, bármekkora méretű ajtózárat el tudunk készíteni.

Elérhetőségünk személyesen:

KULCSKIRÁLY - 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 63.

(Nyugati tér, Skála Metro oldal)

Email cím: zarplaza@zarplaza.hu

Telefon: +36/1- 312-2064

06-1-312-2064

06-70-322-7328