Fogaskerekes hevederzár betétek forgalmazása

A hevederzárbetét, mint a nevében is benne van, valamilyen hevederzár szerkezetet hajt, ami lehet bármelyik Magyarországon forgalomban lévő típus. Ilyen pl. Biztibuk, Prezidium, Magzett, Barlock, Miskolci, stb.

Ezeket a hevederzárakat különböző fogszámú és átmérőjű fogaskerék hajtja, de az általunk forgalmazott izraeli RB zárbetét kiválóan alkalmas a fent említett hevederzárak bármelyikébe. A sztenderd méretű hevederzár betétek 30/55 mm méretűek, de vannak ennél hosszabb zárbetétek is, akár 30/80 mm-ig bezárólag. A zárbetétek mérete mindig az ajtóvastagság függvényében változik.

Cégünk óriási raktárkészlettel rendelkezik a hevederzár-betétekre vonatkozólag, akár személyes átvétellel irodánkban, vagy postai úton kiszállítva is megoldható a vásárlás.

Hevederzárbetétek fogaskerekezése

Több mint 5 különböző hevederzár van hazánkban forgalomban/felszerelve így más-más méretű, kivitelű fogaskereket kell nekünk rászerelni, mielőtt az ügyfél megvásárolná tőlünk. Az általunk értékesített RB zárbetét fogaskerekezése szakértelmet, szaktudást, tapasztalatot igényel, így ezt mi szereljük rá, az ügyfélnek csak be kell szerelni a hevederzárba a betétet. Különböző anyagú fogaskerekeket szerelünk, pl. vas, réz, alumínium. Az ügyfél igénye szerint olyan betétre tesszük fel, ami vagy védett vagy nem védett profil.

Három zárbetétet értékesítünk az RB zárcsaládból, mindhárom Izraelben készül. A LOCXIS, SKG és a Keylocx kulcsai 2030-ig szabadalmi védelem alatt állnak. Mindhárom zárbetét lapon mart kivitelű, törésvédett zárbetét. Mi csakis ezt a három minőségi hevederzárbetétet forgalmazzuk, mert ezek strapabírók, könnyen kezelhetők, és tovább alakíthatók azonos kulcsrendszerre.

RB LOCXIS és Keylocx hevederzárbetét

Az RB LOCXIS és Keylocx hevederzárbetét szinte bármilyen méretben elérhető nálunk. Akár a 10 fogú, 24 mm-es átmérőjű Biztibuk fogaskereket fel tudjuk szerelni rájuk, akár a 12 fogas 21 mm átmérőjű Prezidiumot, továbbá a 18 fogú 24 mm átmérőjű miskolci fogaskereket is. Ezen kívül, a különleges BARLOCK nagyosztású fogaskereket, a Magzett fogaskereket, illetve bármilyen más fogaskereket is rá tudunk helyezni a hevederzárbetétre, amilyet az ügyfél használ.

Cégünknek nincs külön zárszaküzlete, ahol hevederzár-betéteket értékesítjük, viszont többezer zárbetét van nálunk raktáron, így rugalmasan kezeljük a hevederzárbetét vásárlókat. Akár személyesen irodánkban, akár helyszíni kiszállítással, akár zárszerelő kollégánkkal való találkozással Budapest bármelyik kerületében megoldható a vásárlás. A hevederzár rögzítéséhez a szükséges furatot előfúrjuk, hogy az ügyfélnek ne kelljen bajlódnia vele.

Vásároljon nálunk, tőlünk bármilyen méretű izraeli hevederzárbetétet! Akár aznapi vagy másnapi teljesítéssel kiszolgáljuk Önt!

Az általunk forgalmazott RB hevederzárbetétekhez gyárilag 3 vagy 5 db kulcs tartozik, ez típus függvénye.

Ha jó minőségű és biztonságos hevederzárbetétet szeretne vásárolni vagy velünk szereltetni, válassza az RB zárbetét családot! Raktárkészletről tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a zárbetéteket, hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest