Hevederzár-betétek

A hevederzárbetét, mint a nevében is benne van, valamilyen hevederzár szerkezetet hajt, ami lehet bármelyik Magyarországon forgalomban lévő típus. Ilyen pl. Biztibuk, Prezidium, Magzett, Barlock, Miskolci, stb.

Ezeket a hevederzárakat különböző fogszámú és átmérőjű fogaskerék hajtja, de az általunk forgalmazott izraeli RB zárbetét kiválóan alkalmas a fent említett hevederzárak bármelyikébe. A sztenderd méretű hevederzár betétek 30/55 mm méretűek, de vannak ennél hosszabb zárbetétek is, akár 30/80 mm-ig bezárólag. A zárbetétek mérete mindig az ajtóvastagság függvényében változik.

Cégünk óriási raktárkészlettel rendelkezik a hevederzár-betétekre vonatkozólag, akár személyes átvétellel irodánkban, vagy postai úton kiszállítva is megoldható a vásárlás.

Hevederzárbetétek fogaskerekezése

Több mint 5 különböző hevederzár van hazánkban forgalomban/felszerelve így más-más méretű, kivitelű fogaskereket kell nekünk rászerelni, mielőtt az ügyfél megvásárolná tőlünk. Az általunk értékesített RB zárbetét fogaskerekezése szakértelmet, szaktudást, tapasztalatot igényel, így ezt mi szereljük rá, az ügyfélnek csak be kell szerelni a hevederzárba a betétet. Különböző anyagú fogaskerekeket szerelünk, pl. vas, réz, alumínium. Az ügyfél igénye szerint olyan betétre tesszük fel, ami vagy védett vagy nem védett profil.

Három zárbetétet értékesítünk az RB zárcsaládból, mindhárom Izraelben készül. A LOCXIS és a Keylocx kulcsai 2028-ig szabadalmi védelem alatt állnak, a Dynamic kulcsai pedig szabadon másolhatók. Mindhárom zárbetét lapon mart kivitelű, törésvédett zárbetét. Mi csakis ezt a három minőségi hevederzárbetétet forgalmazzuk, mert ezek strapabírók, könnyen kezelhetők, és tovább alakíthatók azonos kulcsrendszerre.

RB LOCXIS és Dynamic hevederzárbetét

Az RB LOCXIS és Dynamic hevederzárbetét szinte bármilyen méretben elérhető nálunk. Akár a 10 fogú, 24 mm-es átmérőjű Biztibuk fogaskereket fel tudjuk szerelni rájuk, akár a 12 fogas 21 mm átmérőjű Prezidiumot, továbbá a 18 fogú 24 mm átmérőjű miskolci fogaskereket is. Ezen kívül, a különleges BARLOCK nagyosztású fogaskereket, a Magzett fogaskereket, illetve bármilyen más fogaskereket is rá tudunk helyezni a hevederzárbetétre, amilyet az ügyfél használ.

Cégünknek nincs külön zárszaküzlete, ahol hevederzár-betéteket értékesítjük, viszont többezer zárbetét van nálunk raktáron, így rugalmasan kezeljük a hevederzárbetét vásárlókat. Akár személyesen irodánkban, akár helyszíni kiszállítással, akár zárszerelő kollégánkkal való találkozással Budapest bármelyik kerületében megoldható a vásárlás. A hevederzár rögzítéséhez a szükséges furatot előfúrjuk, hogy az ügyfélnek ne kelljen bajlódnia vele.

Vásároljon nálunk, tőlünk bármilyen méretű izraeli hevederzárbetétet! Akár aznapi vagy másnapi teljesítéssel kiszolgáljuk Önt!

Az általunk forgalmazott RB hevederzárbetétekhez gyárilag 3 db kulcs tartozik. További kulcsok igénye esetén a Kulcskirály zárszaküzlethez kell fordulni, nekik van gyári nyerskulcsuk. Mind a LOCXIS, mind a Dynamic és Keylocx zárbetét kulcsmásolásának ára bruttó 4000 Ft/db.

Ha jó minőségű és biztonságos hevederzárbetétet szeretne vásárolni vagy velünk szereltetni, válassza az RB zárbetét családot! Raktárkészletről tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a zárbetéteket, hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest