HiSec ajtóba zárbetét

A HiSec ajtók népszerűsége olyan mértékben virágzik hazánkban, hogy ha végig megyünk egy lépcsőházban, akkor észrevehetjük, hogy szinte minden második ajtó ez a kínai csodaajtó. A probléma ott kezdődik, hogy a bennük lévő alsó- és felső zárbetét olcsó, gyenge, vacak, mely semmilyen biztonsági védelemmel nem rendelkezik. Ezt pedig a betörők előszeretettel és a tulajdonos távollétében roncsolásmentesen, gyorsan és hangtalanul nyitogatnak.

A HiSec ajtók zárbetétjei a piros és fekete kulcsairól ismerhetők fel. Illetve az új ajtókhoz még egy sárga szervizkulcsot is kap az ügyfél, amivel egyszer át lehet kódolni a zárbetétet. Ez a szervizkulcs, a világító kilincs, a beépített csengő, a 12 ponton záródás, az acélház szó mind-mind remek reklám, de igazából nevezhetnénk durvábban átverésnek is. 70 ezer forintért nem lehet biztonsági ajtót vásárolni!

A lényeg, ha nem akarnak váratlan látogatót, forduljanak hozzánk, akár zárbetét vásárlással, akár szakmai kérdéssel, vagy helyszíni szervizellátással egybekötött zárcsere szolgáltatással kapcsolatban. A HiSec ajtóba mi kizárólag a saját, jó minőségű, magas biztonsági fokozatú zárbetétjeinket szereljük vagy értékesítjük. Egyéb gyártó által gyártott és forgalmazott termékeket nem szerelünk!

Kínai HiSec ajtóba való zárbetét mérete

A HiSec ajtók alsó zárbetétje 45/45, azaz 90 mm hosszúságú, ugyanilyen méret kell a helyére. A felsőbe pedig elég 40/45 vagy a 43/43 mm hosszúságú zárbetét. Ezek a zárbetétek nálunk raktárkészleten vannak. Eljöhet hozzánk és személyesen megvásárolhatja őket. Vidéki ügyfeleinknek postai úton küldjük, másnapi kiszállítással.

Az izraeli RB zárbetétek méreteiről, árairól az Értékesítés menüpontunkban talál bővebb információt. Háromféle típust, kategóriát kínálunk: RB LOCXIS, RB SKG és az RB Keylocx zárbetéteket. A zárakhoz 3 vagy 5 kulcs tartozik. A zárbetétek MABISZ 5-ös vagy 6-os minősítéssel vannak ellátva. A felsorolt zárbetétek mindegyike fúrás-, finomnyitás-, magkihúzás-, törés-, savazás és másolás ellen van védve.

Válassza a biztonságot, válassza az RB zárbetétet! Higgyék el, az izraeli emberek tudják mire kell ügyelni, figyelni, ha a biztonságról van szó!

HiSec ajtóba zárbetét csere vagy zárbetét értékesítés:

06-30-265-5531