Hogyan vásároljunk jó zárbetétet? – A méret a lényeg

Ha olcsó zárat akar vásárolni, akkor Ön nem a mi ügyfelünk, arra ott vannak a tömegcikkeket árusító, egymással (árban lefelé) versenyző webes felületek. Náluk a haszon az első, nálunk pedig a biztonság és az ügyfél elégedettsége. A mi izraeli zárbetétjeinket nem árusítja még a sarki fűszeres is, és ami a legfontosabb, hogy mind az SKG csúcskategória, valamint a LOCXIS prémium kategória, továbbá az interaktív csapos, másolásvédett Keylocx zárbetét kulcsait Magyarországon csak két helyen másolják, csakis szigorú ellenőrzések mellett. Ezen ellenőrzésekről az üzletek nem is tudnak. Ezzel ellentétben, a tömegcikkeket boldog-boldogtalan másolja kontroll nélkül, fittyet hányva arra, hogy a zárhoz van-e kártya vagy nem, védett vagy nem. Csakis a profit számít – tipikus magyar mentalitás.

A zárbetét vásárlásánál, bárhonnan is veszik a terméket, a legfontosabb a pontos méret, osztás, teljes hossz. Minden esetben javasoljuk a régi betét kiszedését és pontos lemérését, csak ezután lehet tovább lépni.

A zárbetétet a következő feltételek alapján érdemes kiválasztani.

  • Hány kulcsra van szükség?
  • Milyen bejárati ajtóba lesz?
  • Milyen biztonsági szinttel kell rendelkezzen?
  • Kényelmi funkció – tekerőgomb vagy vészfunkció szükséges lehet-e?
  • Azonos rendszert akarunk-e a jövőben készíteni?
  • Másolásvédelemmel rendelkezzen-e?

Ha nem tudja milyen betét a megfelelő az Ön számára, hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat! Segítünk a szaktanácsadásban, kiválasztásban azoknak, akik nem úgy hívnak fel minket, hogy vettek egy xy zárbetétet itt és itt, hogyan kell beszerelni. Ilyenkor lehet szépet vagy csúnyát mondani, de általában visszairányítjuk a telefonálót ahhoz, akitől vásárolta, elvégre nekik a feladatuk az erről történő korrekt tájékoztatás. Cégünk csakis izraeli zárakat forgalmaz, ebben viszont tudunk segíteni és kellő, pontos tájékoztatást adni az összes termékkel kapcsolatban.

Zárbetét, raktárkészlet, nagy választék, gyors kiszolgálás

Sokszor szembesülünk mi is, mint vásárló, ha meg akarunk venni magunknak bármilyen terméket webáruházban, hogy a leadott rendelés és előrefizetés után egy héttel kapjuk meg azt. Pedig fel van tüntetve, hogy készleten van. Ez elszomorító és valahol átverésnek, vagy megtévesztésnek tűnik. Nálunk ilyen nincs!

Minden termékből raktárkészletet tartunk, folyamatos kiszolgálást tudunk mindenkinek biztosítani. A déli 12 óráig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanap megkapják a megrendelők! A GLS futárszolgálattal dolgozunk. Sokszor csodálkoznak is vásárlóink, hogy már másnap ott van a csomag a megadott címen – mi ilyen gyorsan dolgozunk!

Izraeli SKG, LOCXIS, Keylocx, Dynamic zárbetét

Jelen pillanatban négy változatot értékestünk. Mindegyik interaktív csapos, mozgó alkatrészes, törés-, fúrás-, zárpikkelés ellen védett.

Az SKG prémium csúcskategória, ezáltal drágább és kisebb a méretválaszték, de a legyakoribb hazai méretekből van raktárkészletük. Másolásvédett, 3 kulccsal.

A LOCXIS zárbetét Mabisz 6 kategória, 3 kulcsos, prémium kategóriás termék. 30 különféle méret folyamatosan azonnal elérhető. Azonos- vagy főkulcsos rendszerekhez is ajánljuk.

Az eladást a Keylocx zárbetét vezeti, 5 kulcsos, kódkártyás kivitelben. Több zárszaküzletet, illetve zárszerviz céget is ellátunk. A kulcsmásolási védelem kiemelt figyelmet élvez minden betétünk esetében!

Kifutó modellünk az 5 kulcsos Dynamic család, melynek sajnos a máslásvédelme lejárt, viszont folyamatos akció van rá. Teleszkópikus csaprendszerének köszönhetően, kiválóan ellenáll a zárpikkelési módszereknek.

Reméljük mindenki tud választani a kínálatból, ha mégsem, hívjon bizalommal, segítünk a döntésben!

Hogyan vásároljunk jó zárbetétet? – A méret a lényeg
Hogyan vásároljunk jó zárbetétet? – A méret a lényeg