Izraeli biztonságos zárak forgalmazása

Magyarországon nagyon sok különböző márkájú és fajtájú zárbetét van a piacon, de a legtöbbjük még mindig sajnos a Kínából érkező vonal. Nem tudjuk, hogy a forgalmazók kényszerítették-e rá a piacot erre az olcsó palettára, vagy a magyar emberek igénylik az olcsóságot, de ez hosszútávon semmiképp nem jó politika, se nem kifizetődő, mert a betörések száma évről évre növekszik.

A zárbetét az ajtó lelke mondhatnánk, az védi meg a lakást. Ha ezen spórolunk, akkor a biztonságot kockáztatjuk, teret adunk a betörők számára. Betörés után meg nemcsak az értékeinket vitték el, de újra zárbetétet is kell cserélni.

Mi csakis magas fokozatú, bevizsgált zárakat tartunk, épp azért, hogy a betörés sikertelenné váljon és csak kísérlet maradjon. Az alábbi bekezdésekben olvashat izraeli zárbetétjeinkről, a valódi biztonságot nyújtó RB zárbetét családról.

SKG legmagasabb biztonságú prémium zárbetét

Az SKG zárbetét egyelőre a legmagasabb biztonsági szintet képviselő termékünk, de jövőre érkezik egy ennél is magasabb prototípus. Ami erőssé és masszívvá teszi ezt a betétet, az a kétszeres törésvédelem. A zárbetét felépítése tulajdonképpen ugyanaz, mint a LOCXIS zárbetété. A szerkezeti leírását a következő bekezdésben, lentebb olvashatja el.

A törésvédelem az SKG betétnél két részre van osztva. Az egyik a zárbetét első egy cm-es része, szakasza, ami ki van könnyítve, hogy zártörésnél ne a zárcilinder törjön ketté, hanem csak az első rész, így a zárbetét törés esetén bár részlegesen sérül, de a betörő nem jut be.

Az izraeliek ezt még megtetőzték egy újabb védelmi vonallal, egy acélhidat helyeztek a zárbetét aljába, ezzel merevítve és erősítve az A és B oldalt. Így a betét eltörhetetlen. Igaz, hogy ezek a zárbetétek a 30.000 forintot súrolják, viszont az árukat nagyon is megérik!

Az SKG zárbetétből nem tartunk olyan nagy szortimentet, mint a többiből, mert sajnos a magyar emberek nem áldoznak a biztonságra, így csak az általunk gyakorinak ítélt méreteket forgalmazzuk.

LOCXIS MABISZ 6-os minősítésű zárbetét

A LOCXIS zárbetét ára mind szerelés, mind vásárlás formájában a megfizethető kategória. MABISZ 6-os minősítéssel rendelkezik. A zárbetét kétoldali törésvédelemmel van ellátva, így aszimmetrikus méretnél is mindenképpen védve van a kifelé eső, külső része. Interaktív csap helyezkedik el a kulcs-szárban, melyre 2030-ig másolásvédelem áll, így csak az általunk kijelölt helyen lehet hozzá kulcsot másolni.

A LOCXIS zárbetéthez 3 db kulcs tartozik és a másolásvédő kódkártya, csak ezzel lehet a kulcsokat lemásolni. Ha a kódkártya elveszik, nincs másolás, zárcserét kell alkalmazni. A LOCXIS zárbetét szinte minden ajtóba jó, ami európai profilú kialakítással van ellátva. Szintén fogaskerekezhető, fő- és vezérkulcsos rendszer alakítható ki belőle. Kényelmi funkcióként tekerőgomb és vészfunkció szerelhető rá.

A zárbetét az interaktív- és az úszó csapoknak köszönhetően véd a finomnyitás, zárpikkelés ellen, break secure törésvédelemmel rendelkezik, ezen kívül fúrás-, maghúzás, savazás ellen védett.

Dynamic csap a csapban kivitelű zárbetét

A Dynamic zárbetét egy régebbi típus, csap a csapban rendszerű kialakítással. 3 és 5 kulcsos kivitelt tartunk belőle raktárkészleten. A zárbetétnek a másolásvédelme már lejárt.

Fúrás-, zárfésülés-, zártörés ellen kiválóan védekezik.  A zárbetét sok különböző méretben érhető el nálunk. Fogaskerekezhető, azonos zárlat készíthető belőle, szinte minden hazánkban jelenlévő ajtóba kiválóan alkalmas.

A gyártó 2019 végén leállt a zárbetét gyártásával, így a jövőben ilyet már nem forgalmaz. Mi 2020 végéig tartjuk raktáron, ott is a készlet és a méret erejéig.

Keylocx MABISZ 5-ös másolásvédett zárbetét

A Keylocx zárbetét forgalmazását 2019 januárjában kezdtük meg. Ez egy új termék, a MABISZ 5 minősítést kapta meg azonnal, hiszen a bevizsgálás során bebizonyosodott, hogy mit is tud valójában.

Nagy mennyiségű raktárkészletet tartunk belőle, 30 különböző méretben. Ezen belül is két különböző profilunk van, az egyik kulcsának a műanyag feje fekete, a másiké kék. A különbség igazából az interaktív csap elhelyezkedésében rejlik. A zárbetét törésvédelemmel, fúrásvédelemmel, másolásvédelemmel, kódkártyával rendelkezik. 5 kulcs van a dobozban.

Bárki vásárolhat tőlünk, az árak az Értékesítés / Izraeli zárbetétek adott lenyíló menüpontban találhatók meg. A Keylocx zárbetét fogaskerekezhető hevederzárakhoz és Mul-T-Lock/Superlock ajtókhoz. Pánik- és vészfunkció szerelhető bele/rá. Azonos zárlatrendszert tudunk belőle készíteni, rövid határidővel.

06-30-265-5531

izraeli biztonsági zár, biztonsági zár, biztonsági zárak forgalmazása, izraeli zár
izraeli biztonsági zár, biztonsági zár, biztonsági zárak forgalmazása, izraeli zár