Izraeli interaktív csapos zárbetétek

Az interaktív csap egy mozgó alkatrész a kulcsban, amit a Rav-Bariach ajtó- és zárgyártó vállalat -kulcsprofil függvényében-, különböző helyeken tud elhelyezni a kulcsokon. Az RB Keylocx zárbetét esetén egy mozgó alkatrész van a kulcs végénél, a LOCXIS kulcsánál pedig felül van két darab elhelyezve. Ez a rugós mozgó alkatrész bele van préselve a kulcsba, kiesni nem tud, a zárbetétben lévő duplacsapot aktiválja és működteti. A kulcsban lévő mozgó alkatrész és a hengerben lévő egyedi csap vagy csap a csapban határozza meg az interaktív csap fogalmát és működését. Ezekre kéri meg a gyártó a szabadalmi védelmet, hiszen ez saját találmány, ami annyit jelent, hogy nem lehet hozzájuk nyerskulcsot kapni mindenkinek, csak aki erre jogosult. A kulcsmásolás pontos feltételeit azonban be kell tartani, mert ellenkező esetben jogi következményei vannak.

RB Keylocx izraeli ajtózárbetét - leírás

Mabisz 5-ös minősítéssel rendelkezik, 5 db gyári kulccsal érkezik Izraelből. 2030-ig másolásvédelem alatt áll a termék. Fúrás-, finomnyitás-, törés ellen van védve. Raktárkészletről értékesítjük, több mint 30 különféle méretben. A zárbetét minden ajtóba, rácsba, hevederzárba beszerelhető. Kiválóan alkalmas azonos zárak készítésére, illetve tekerőgomb kényelmi funkcióként utólag rászerelhető.

Webáruházunkban meg tudja rendelni, csak a megfelelő méretet kell meghatároznia, ami szükséges az ajtóba.

RB LOCXIS interaktív csapos ajtózárbetét leírása

A LOCXIS prémium kategóriás zárbetétünk igen népszerű a magyar ajtókba, többezer lett belőlük eladva az elmúlt években. 3 db kulccsal csomagolja a gyártó és a hozzá tartozó kódkártyával. Ez a zárbetét már a legmagasabb, Mabisz 6-os minősítést kapta. Minden ellen véd, ami a betörési kísérlet során felmerülhet. Kulcsainak másolása kizárólag kódkártyával történik. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk, azt az Elzett mintabolt III. kerületi Kerék utcai üzletében tudják elvégezni.

A LOCXIS zárbetét alkalmazását javasoljuk felhúzókilincses műanyag bejárati ajtókba, és a legtöbbet feltört, népszerű kínai HiSec, Secdoors és TerraSec ajtókba. A zárbetét megvásárlása előtt a régi zárbetétet ki kell szerelni az ajtóból, le kell az mérni, és a méret alapján lehet megrendelni webáruházunkból. Részletek itt.

Miért fontos a kártyavédelem?

A kártyavédelem egyúttal a tulajdonos védelmét biztosítja, illetve a biztonsági fokozatot is növeli, hiszen az interaktív csap a zárfésülés, zárfinomnyitás elleni védelem elengedhetetlen tartozéka. Fontos tudnivaló, hogy a kártyára vigyázni kell, meg kell azt őrizni, hiszen ha pótkulcsra van szükség, akkor csakis ezzel a kártyával lehet extra kulcsokat rendelni az adott kulcsmásoló szaküzletben. A kártyát érdemes olyan helyre eltenni, ahol biztonságban van, illetéktelen személy nem fér hozzá!

A kulcsmásoló üzletben az új kulcs rendeléséhez csak a kártya szükséges, kulcs nem, mert a kódkártyán feltüntetett számok/betűk alapján készül a „másolat”. Igazából ez egy vadonatúj gyári kulcs, mert nem másolják őket a hagyományos értelemben, hanem egy gyári nyerskulcsra készítik el a bemélyedéseket, így ez is egy teljes értékű gyári kulcs lesz.

Izraeli interaktív csapos zárbetétek
Izraeli interaktív csapos zárbetétek