Izraeli multipoint (többpontos) zárszerkezet

Az igen népszerű, Izraelben készült bejárati ajtók három különböző többpontos zárral vannak felszerelve. Az egyik a Superlock, a másik a Mul-T-Lock, a harmadik pedig a Rav-Bariach által gyártott RB többpontos, fogaskerekes meghajtású zárszerkezet. Ezeket az ajtókat főként nagyobb, modernebb lakóparkokban, társasházakban találhatjuk meg. Van olyan lakópark, ahol 200-300 ajtó is be van szerelve és mindegyik ajtó valamelyik izraeli zárszerkezettel van ellátva.

Magyarországon igen kedveltek az izraeli ajtózárak, hiszen nagyon jó minőséget képviselnek és a zárbetétek igen magas védelmi szinttel bírnak. E kettő ötvözete az ügyfél biztonságát 100 százalékosan biztosítja.

A Mul-T-Lock és az RB 3 pontos zárszerkezete megegyezik egymással, tehát teljesen kompatibilisek csere esetén. Egyedül a Superlock zárszerkezet az, ami előlap-méretileg és zárház-méretileg teljesen eltér a másik kettőtől, így ennek a helyére csak Superlock zárszerkezetet tudunk beszerelni. Egyelőre kicsit nehézkes a hozzájutás ehhez a zárhoz, de dolgozunk rajta, hogy mindenki számára hozzáférhetővé váljon rövid határidőn belül.

A Superlock zárak cseréje nem egy hétköznapi feladat, hiszen az ajtót a meghibásodott zárszerkezet cseréjekor le kell emelni, a rudazatokat kifűzni, a kilincsgarnitúrát, a zárbetétet kiszerelni, majd ezután következik az izraeli Superlock zárszerkezet kivétele az ajtóból. A zárcsere után, az új szerkezet beszerelését követően, a visszarakási sorrend ugyanaz, amit fent leírtuk.

Budapest területén mind a három gyártó által forgalmazott többpontos zárszerkezetet cseréljük, szervizeljük, rövid határidővel, szakszerűen, garanciával, raktárkészletről. Superlock szerkezet esetén mindenképpen egyeztessünk telefonon!

A többpontos zárak előnye, hogy befeszítés ellen 100 százalékos védelmet nyújtanak, így az ügyfélnek nem kell félnie a betöréstől, sem a váratlan látogatóktól. A zárszerkezet több ponton reteszeli az ajtót és a benne lévő izraeli, interaktív csapos zárbetétek szintén a megfelelő védelmet képesen nyújtani. Minden izraeli zárbetét MABISZ ajánlással rendelkezik.

Minden budapesti lakóparkban dolgoztunk már, ahol ezek az izraeli biztonsági ajtók vannak beszerelve. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezekkel az ajtókkal kapcsolatban! Cégünk kizárólag magas minőségű izraeli zárbetéteket szerel ezen ajtókba, hiszen éppen a védelmi szint miatt nem szabad rossz minőségű, alacsony kvalitású zárbetéteket alkalmazni ilyenkor! Ne feledjék: ha a zárbetét gyenge és támadható, akkor az ajtó is könnyen nyitható!

Forduljon hozzánk bátran, ha bármilyen izraeli zárbetéttel, zárszerkezettel gondja lenne! Minden munkát rövid határidővel vállalunk, minden zárbetét és RB/Mul-T-Lock zárszerkezet raktárkészletről a rendelkezésünkre áll! Kedvező árakkal, jó minőségű zárakkal, rengeteg tapasztalattal és egy év teljes körű garancia biztosításával állunk megrendelőink szolgálatába!

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest