Izraeli zárbetét fogaskerekezése

A Magyarországon forgalomban lévő hevederzárakat zárbetét működteti, különböző méretben és minőségben. Az Iseo Turiss hevederzár kivételével, mindegyiken valamilyen osztású és fogszámú fogaskerék van felszerelve, amely a fogazott lécet vagy fogas-rudat, fogasívet működteti. Zárszerviz cégünk saját izraeli zárbetéteket szerel a hevederzárakra. Ennek egyik oka a megbízhatóság, mert közvetlenül a zárgyártótól érkeznek hozzánk a cilinderek, így tudjuk  megkövetelni a minőséget és érvényesíteni az esetleges garanciát. A másik ok pedig, hogy az RB LOCXIS zárbetét a MABISZ legmagasabb besorolását kapta, amely biztosítja a betörés esetén történő kártalanítást a biztosítók részéről.

A magyar piacon forgalomban lévő hevederzárak (Miskolci, Magzett, Elga, Biztibuk, Prezidium, Barlock, stb.) európai szabvány méretűek, ami azt jelenti, hogy bármelyik méretazonos zárbetéttel kompatibilis a zárszerkezet. Még akkor is, ha a különböző gyártók a rögzítő csavar furatát a megszokott helyhez képest arrébb tették. Mint már említettük, kizárólag ezekkel az izraeli zárbetétekkel foglalkozunk, mert ezeknél a helyszínen tudunk fogaskereket felhelyezni, igény esetén pedig zárat azonosítani is (azonos záródás pl. kilincs alatti zár és hevederzár).

A hevederzárbetétek sztenderd mérete a 31/55 mm-es aszimmetrikus osztás, melyeket a helyszínen RB Dynamic+ vagy RB LOCXIS zárbetétre tudunk azonnal kicserélni. A zárbetét MABISZ tanúsítványa letölthető oldalunkról: https://www.rbzarbetet.hu/rb-locxis/minositesek/

Nem tartjuk értelmét különböző márkájú zárbetétek forgalmazásának, hiszen mi nem vagyunk zárszaküzlet, foglalkozzanak ezzel ők. Persze óriási a kínálat a zárszaküzletekben, de nem mindenki akarja megfizetni a jó- vagy csúcsminőséget és sokan szeretnének olcsó, kínai zárbetétet a hevederzárjukba. Mi ilyen olcsó betétekkel nem foglalkozunk, mert nem biztonságosak, és nem lehet rájuk garanciát sem vállalni. Viszont akinek jó minőségű biztonsági zárbetét kell, amely leinformálható, akkor bátran válasszon minket! Mi aznapi vagy másnapi hevederzárbetét-cserét biztosítunk helyszíni kiszállással.

Az RB zárbetét Dymanic+ változata és LOCXIS típusa ugyanazon szisztéma szerint van felépítve, mint a Mul-T-Lock cilinderek. Törésvédelem, interaktív csaprendszer, egyedi hengerkialakítás és a LOCXIS esetén, mozgó alkatrész. Ezekhez a zárbetétekhez minden esetben 3 db kulcs tartozik. További kulcsok készítésére partnerünket ajánljuk, ő van megbízva ennek a kezelésével.

Az izraeli zárbetétet nemcsak hevederzárakban, hanem szinte bármilyen ajtó zárszerkezetébe be tudjuk szerelni. Legyen szó műanyag ajtóról, HiSec ajtóról, trezorzáras ajtóról, vagy bármilyen hazánkban forgalomban lévő bejárati ajtóról, amit zárbetét működtet.

Ne felejtsék el, hogy az ajtó biztonsága a zárbetéten múlik! Ezen nem szabad spórolni, mert ez tartja vissza a betörőt a lakásba történő behatolástól! Ezért is ajánljuk jó szívvel az RB zárbetét család két termékét, amelyeket raktárkészletről biztosítunk ügyfeleink számára, bármilyen hevederzárról legyen is szó!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest