Kényelmes kulcs, biztonságos zár

Sokan azt gondolják, hogy bármilyen kulcs vagy zár jó, úgyis csak reggel és este használják, de ezt meg kell, hogy cáfoljuk, több dologgal is alátámasztva. Az olcsó zárak kulcsai hamar kopnak, anyaguk miatt hamar beletörnek a zárba, és némelyik zárhoz tartozó kulcsnak olyan bumszli feje van, hogy nem esik kézre, a kulcskarikára is alig fér rá, a kulcs széles válla miatt pedig beleakad a nadrágzsebbe, vagy a táska bélésébe. Az olcsó zárbetétek élettartama 0,5-1 év. A biztonságukat nem is említjük, mert ha a betörő belefut egy ilyen gyengébb zárba, akkor ki is használja a lehetőséget és hamar, könnyedén, zaj nélkül be is jut a lakásba.

Az RB Keylocx és LOCXIS zárbetét Izraelben készül. Fogásuk kényelmes, kézreálló. Különböző színjelölőket lehet a kulcsfejbe behelyezni a megkülönböztetés érdekében. A kulcs normál méretű, nincsen válla és ami a legfontosabb, nem másolják bárhol, mint az olcsó zárakat, nem tömegtermék, csak a hozzájuk tartozó kártyával lehet kulcsokat készíttetni hozzájuk partnerünknél.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk e két terméket. Hazánkban a legmagasabb Mabisz besorolást kapták. A zárbetétek felépítése professzionális, az összes betörési módszernek ellenállnak, kiváló magas minőségük igen hosszú működés is biztosít. A kulcsoknál maximum arra kell figyelni, hogy ne ejtsük le őket, mert megsérülhetnek, ami a zárnak nem tesz jót. Ha nehezebben meg bele az egyik kulcs a zárba, telefonáljanak nekünk, elmondjuk, mi a teendő.

Kódkártya az illetéktelen másolás ellen

Az izraeli zárakhoz a gyártó kódkártyát csomagol, amelyen csapszélességek és mélységek vannak feltüntetve, betűkkel és számokkal meghatározva. Erre a kártyára nagyon kell vigyázni és másoláskor vinni kell kulcsmásoló partnereinkhez. Mi kulcsmásolással nem foglalkozunk. A LOCXIS prémium kategóriához 3 db kulcs tartozik és a kódkártya, a Keylocx zárbetéthez pedig 5 db kulcs és a kódkártya tartozik. A kódkártya csak a másoláshoz szükséges, így érdemes jól zárható helyre tenni. Ha bárkinek adunk kulcsokat, nyugodtak lehetünk, hogy nem fogják tudni a kulcsot lemásoltatni, mert ez a kártya nélkül nem lehetséges. A kártya az ügyfelet védi. A másolásvédelmi jog 2030-ig áll fenn.

Méretszortiment raktárkészletről

Az RB Keylocx és LOCXIS zárcsaládot cégünk importálja közvetlenül az izraeli gyárból. Folyamatos és nagy raktárkészletünk van mindkét zárból, a fogyatkozó méretek rendszeresen pótolva vannak. A piachoz igazodva megpróbálunk minél nagyobb méretválasztékot kínálni leendő és meglévő ügyfeleinknek. Nagyon extrém méreteket mi sem tartunk, amelyekre nincs kereslet, de általában a több mint 30 fajta méretből mindenki tud megfelelőt választani. Európai profiljának köszönhetően, kertkapuba, garázsajtóba, pince- és padlásajtóba, műanyag- és fém biztonsági ajtókba, bármilyen fogaskerekes hevederzárhoz, acél-, lemez- és kínai ajtókhoz kiválóan alkalmazható mindkét típusú zárbetét.

Igény szerint azonos zárlatot tudunk készíteni akár több zárbetétből is. Későn hazaérő és idős embereknek pánik- és vészfunkciós, valamint tekerőgombos zárakat is tudunk belőlük készíteni.

Hogyan készül a kulcs a szaküzletben?

Két budapesti üzletben másolják az RB kulcsokat. A kódkártyát be kell vinni az üzletbe, a kulcs maga nem szükséges a másoláshoz. A kártyán lévő betűkből és számokból kombinált adatokat beütik az automata kulcsvágó gépbe. Először a nyerskulcs egyik oldala kerül kivágásra, majd fordítás után a másik oldalra is bemarják a mélyedéseket. A kulcsmásolás pár percet vesz igénybe, mindenképp megvárható. Cégünk gondoskodik a megfelelő nyerskulcsellátásról mindkét partnerünknél. Ha nincs meg a kódkártya, a kulcsmásolást nem fogják elvégezni, ehhez ragaszkodunk!

A kulcsmásolás részleteiről az alábbi két helyen érdeklődhet:

06-1-250-1471 (III. kerület)

06-1-312-2064 (VI. kerület)

Kényelmes kulcs, biztonságos zár
Kényelmes kulcs, biztonságos zár