Keylocx zárbetét vásárlás ajtókba

Aki jó minőségű zárbetétet akar vásárolni, az gondolkozzon el az általunk forgalmazott, Izraelben készült Keylocx zárbetéten! A Keylocx zárbetét több mint 30 méretben elérhető! Egyéni kérésre fogaskereket, tekerőgombot, vészfunkciót szerelünk rá vagy azonos zárrendszert tudunk belőle készíteni, ami a biztonság mellett az ügyfél kényelmét is szolgálja.

Aki saját magának szeretné a bejárati ajtóban a zárbetétet kicserélni, van mód és lehetőség a Keylocx zárbetét megvásárlására és aznapi átvételére. Így minél előbb biztonságban tudhatja lakását, és nem kell várni, mint különböző webáruházaknál a 3-5 napos kiszállításra. Mi hétfőtől péntekig vagyunk nyitva, reggel 8 és este 20 óra között. Igaz, nincs szaküzletünk, ahol ezt meg lehetne tapogatni, de az rbzarbetet.hu weboldalon minden olyan információt összegyűjtöttünk, amit az ügyfeleknek erről a zárbetétről tudni szükséges, és amivel bővítheti a megrendelő a tudástárát.

Mivel a Keylocx zárbetét az alapmérettől, tehát a 31/31 mm mérettől kezdve, a 43/48 méreten keresztül, a 40/60 mm méretig bezárólag elérhető nálunk, így minden egyes vásárlás alkalmával a pontos zárbetét méretre van csupán szükségünk.

A zárbetét mérete nagyon egyszerűen mérhető meg. Ki kell venni az ajtóból a benne lévő zárbetétet és a rögzítő furat közepétől a zárbetét egyik és másik széle közötti távolságot kell lemérni. Erre van csak szükség. Mint említettük, ez bármilyen méret lehet, hiszen más a méret egy kertkapuba, egy műanyag ajtóba, vagy akár egy hevederzárba.

Azokat a méreteket tatjuk csak raktáron, amelyek a weboldalon fel vannak tüntetve. Itt meg van adva a kulcsok száma, a betét MABISZ besorolása és a bruttó fogyasztói ára is. A Keylocx zárbetét minden esetben 5 db gyári kulccsal van csomagolva.

A zárbetét fúrás-, törés-, finomnyitás-, magkihúzás-, savazás- és másolás ellen van védve. Mindenkinek bátran ajánljuk, aki jobbat szeretne, és aki nem szeretné, ha zárfésűvel kinyitnák a bármilyen típusú bejárati ajtó olcsó védtelen zárbetétjét!

A legtöbb betétet a kínai HiSec és Secdoors ajtókba adunk el, mert ezeket az ajtókat sajnos nem látták el jó zárbetétekkel, aminek meg is van az „eredménye”. Ilyenkor az ügyfelekhez betörnek valamilyen zárnyitási technikával, jó sok kellemetlenséget, kárt okozva ezzel.

A Keylocx zárbetét európai profilú. Tehát ugyanolyan formájú, mint bármilyen más zárbetét, ami a magyar piacon kapható. A zárcseréhez nem feltétlenül szükségeltetik szakember, mi tudunk tanácsot adni a zárcseréhez.

A Keylocx zárbetét vásárlásakor mindig bontatlan gyári dobozt kapnak a vásárlók. Ha esetleg nem jó a méret, akkor kicseréljük. Ennek a feltétele a doboz épsége, az 5 darab kulcs, a kódkártya megléte, valamint a zárbetét új állapota. Karcos, ajtóba beerőltetett, megütögetett, sérült zárbetétet nem veszünk vissza! Ha nem tudják beszerelni, kérjenek tanácsot vagy hívjanak szakembert! Kalapáccsal nem ütjük a zárbetétet, mert akkor sem fog belemenni a zárba, hanem inkább el kell gondolkodni az okon, mely miatt nem megy bele. Elvégre a Media Marktba sem viszünk vissza egy olyan TV-t, melyet eltörtünk, mert figyelmetlenek voltunk a szállításkor!

A garancia mindig a zárbetét működésére vonatkozik, nem pedig arra, hogy ha valaki már az első nap kidobja a dobozt, elhagyja a kártyát és tönkreteszi a zárbetétet! Sajnos mindig akad valaki, aki ezeket figyelmen kívül hagyja. Ami fontos, hogy tőlünk bontatlan gyári minőségben vitték el a zárbetétet, az ez után történtekről mi nem tehetünk.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest