Milyen zárbetétet ajánl a zárszerviz?

Mint hozzáértő zárszerviz szolgáltató szakemberek, mi az emberek többségével ellentétben, nem az árfekvés szempontjából ajánlunk vagy választunk biztonságtechnikai termékeket, köztük zárakat, zárbetéteket, másodzárakat, hanem egyrészt a biztonsági fokozata, másrészt a minősége alapján.

Több mint 10 éve foglalkozunk Budapesten zárszerviz szolgáltatással, nekünk ez a szakterületünk, ebből élünk, profi szinten ismerjük a zárakat. Ismerjük a márkákat, gyártókat, hogy mik a gyenge pontok, és mik az erősségek. Amikor terméket, azaz zárszerkezetet, zárbetétet, hevederzárat ajánlunk az ügyfeleknek, akkor elsősorban mindenképpen a biztonság a fő szempontunk. Mivel a zárakat cégünk viszi az ügyfélhez, megrendelőhöz, így tökéletesen tudjuk, hogy a termék honnan származik, így 100 százalékban vállaljuk a garanciát mind a termék minőségére, mint az általunk elvégzett munkára, azaz a zárszerkezet, zárbetét, kilincsgarnitúra, trezorzár beszerelésére.

Az esetek 65 százalékában általában zárbetéteket cserélünk ügyfeleinknek. Zárbetét csere történhet új lakásba költözés miatt, a biztonság növelése érdekében, illetve azért, mert az eredeti zárbetét semmilyen szinten nem üti meg a mércét. Mit ajánlunk ilyenkor?

Mivel a magyar piacon forgalomban lévő zárbetéteknek a többsége fúrásvédelemmel rendelkezik, így mondhatnánk, hogy a fúrássvédelem alapfeltétel. Cégünknél azonban szintén alapfeltétel a törésvédelem. Ez azt a célt szolgálja, hogy a zárbetét ne lehessen eltörni, miáltal ne lehessen visszanyitni az ajtó zárszerkezetét és kinyitni a bejárati ajtót. Bizony, a forgalomban lévő zárbetétek 70-80 százaléka nem törésvédett. Úgyhogy cégünknél a fúrásvédelem mellett alapkövetelmény a törésvédelem is.

Védekezés betörés ellen zárcserével

Mivel azonban nagyon sok betörés utáni zárcseréhez hívnak minket, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen módszerekkel dolgoznak a betörők, így fenti védelmeken kívül, kiemelt figyelmet fordítunk a zárbetétek finomnyitási módszerrel történő megakadályozására is. Ez lehet zárpikkelés, zárfésüléses nyitás vagy az ún. beütőkulcsok alkalmazása. A zár-finomnyitás módszerének csak a mozgó alkatrészes vagy interaktív csapos zárbetétek állnak ellent, így a magyar piacon lévő zárbetéteknek kicsiny töredéke az, ami valóban állja a sarat a finomnyitással szemben. Amit ezen felül még fontosnak tartunk az a másolásvédelem, azaz, ha a kulcsok illetéktelen kézbe kerülnek, akkor senki ne tudja a hátunk mögött lemásolni. A fent felsorolt biztonsági funkciókkal ellátott zárbetétek képzik cégünknek elképzelését a biztonság fogalmáról. Mely betétek ezek mindegyikének megfelel, az biztonságos, amely nem, az pedig nem és könnyen nyitható valamely módszerrel.

Az általunk forgalmazott izraeli RB zárbetétek mindegyike tudja prezentálni a fenti zárnyitások elleni védelmet!

Zárszerviz cégünk meleg szívvel ajánlja ezeknek az interaktív csapos, törésvédett és másolásvédett RB zárbetéteknek a használatát, mert a leggyakoribb nyitássok ellen már védve vannak, így nem azokat az ajtókat fogják a betörők támadni, melyek profi zárbetéttel ellátottak, hanem a könnyen nyitható, olcsó, kínai vacak és silány zárbetéteket!

Az RB zárbetétek mind a négy típusának a minősége is kiváló. Biztonsági fokozatukat alátámasztja a MABISZ által kiadott tanúsítvány legmagasabb 6-os fokozata!

Tehát a zárszerviz cég szolgáltató a jó minőségű, magas biztonsági fokozatú RB zárbetéteket ajánlja minden típusú bejárati ajtóba! Védje Ön is lakását az RB vállalat kiváló zárbetétjeivel!