Milyen zárbetétet vásároljunk?

Mai cikkünkben, írásukban kielemezzük, hogy milyen fontos dolgokat kell szem előtt tartani, ha zárbetétet, hengerzárbetétet, ajtóba való zárcilindert vásárolnak. Mi csakis MABISZ minősítéssel rendelkező zárbetéteket javaslunk megvételre. Ott is az 5-ös és 6-os besorolásúakat, mivel ezeket a termékeket, zárakat a szakértők bevizsgálták és a biztonsági fokozatnak megfelelően minősítési dokumentációt állítottak ki. A minősítés leírja a biztonsági fokozatot és a zárbetétnek az adott osztályba való besorolását.

Sajnos a napjainkban előforduló zárnyitási technikák egyre népszerűbbek és gyakoribbak, ilyen pl. a zártörés, magkihúzás és a zár finomnyitása. A fúrás és a savazás nagyon ritka, de ezt is megemlítjük, mivel az izraeli zárbetétjeink ezek ellen is védelmet élveznek.

A fent leírtak alapján kell kiválasztani a megfelelő zárbetétet. Ez hosszútávon mindenképp kifizetendő, mert visszatartó erő, elrettentő a jó zárbetét.

Cégünk több mint 10 éve van jelen a piacon és mindenképpen csak olyan terméket javaslunk megvételre a zárbetétek területén, ami nem csak biztonságot, de minőséget is képvisel.  Mi nem árulunk olcsó zárbetétet, viszont árulunk biztonságot és minőséget!

Nálunk megtalál mindent egy helyen, ami szükséges lehet akár a bejárati ajtóba, akár a kertkapuba, garázsajtóba, tároló ajtóba, azaz bárhova.

A zárbetétjeink másolásvédelemmel is rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy a zárbetét kulcsába mozgó alkatrész van behelyezve, ami szabadalmi védelem alatt áll. A zárbetéthez tartozik egy plasztik kártya is, amin betűk, számok vannak, ezek határozzák meg a nyitási kódot. Ezzel a kártyával lehet további kulcsot készíteni partnerünknél, a Kulcskirály zárszaküzletben. A kártya minden esetben az ügyfél tulajdonában van, ennek elvesztésekor nincs kulcsmásolás, még a tulajdonosnak sem! Ilyenkor egy új zárbetét vásárlása az egyedüli opció.

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest