RB kulcsmásolás Budapest – Kódkártyás kulcsok azonnali másolása

Elzett Szaküzlet

1034 Budapest, Kerék u. 4.

06-1-250-1471

Az RB LOCXIS, Keylocx kódkártyás kulcsok másolását az Elzett Zárszaküzlet igen szigorúan veszi és betartja. A kulcsmásoláskor a plasztik védőkártyát mindig át kell, hogy adja az ügyfél. Ennek a lényege a tulajdonos biztonsága és az üzleti jogszabályok betartása. A kulcshoz tartozó kódkártyán feltüntetett kódszámot és a kulcson lévő azonosítószámot a másoló szakember leegyezteti.

Amikor a kártya alapján történik a kulcskészítés az nem egy kulcsmásolat, hanem egy újabb eredeti kulcs, hiszen nem kulcsról kulcsra történt a másolás, hanem egy eredeti gyári nyerskulcsra készítették el a kódok alapján a bevágásokat, mélyedéseket.

A kártya a kulcsmásolás fontos része, ugyanúgy, mint a nyerskulcs. A komolyabb zárbetétekhez igen kevés helyen másolnak kulcsot, ezzel is védve a tulajdonost, nehogy illetéktelen kezébe kerüljön nyerskulcs.

Az Elzett zárszaküzletben olyan kulcsvágógép van, ami a kártyán lévő adatok alapján készíti el a kulcsot. A kulcskészítés ideje általában 2-3 percet vesz igénybe. A kódkártyára mindig vigyázni kell az ügyfélnek, mert annak elvesztése esetén nem lehet RB kulcsot másolni!

Illetéktelen kulcsmásolás megakadályozása

Mostanában pár helyen olvashatók blogok arról, hogy már bármilyen kulcs lemásolható, de ez az állítás nem teljesen igaz. A kulcsmásolás a megfelelő nyerskulcs meglétén függ, és amennyiben nincs nyerskulcs, akkor a kulcs nem másolható!

Az RB betétek kulcsai speciális mozgó alkatrésszel rendelkeznek, melyeket csakis a gyárban tudnak az adott kulcsnak az adott pozíciójába behelyezni. Az RB zárak kizárólagos hazai forgalmazója pedig szigorúan csak két budapesti partnernek ad nyerskulcsot. Így elmondható, hogy ez bizony szabályozva van, és az RB zárbetétek kódkártyás kulcsai nem másolhatók le bárhol!

Hol készül az RB zárbetét és annak kulcsai?

Az RB-LOCKS (Rav-Bariach) vállalat Izraelben, Ashkelon városának ipari területén, egy hatalmas vidéken fekszik. A gyár fő profilja a biztonsági ajtógyártás, ahol napi 1000 ajtó készül, pl. valódi páncélajtó, tűz- és golyóálló bejárati ajtó.

Ezekbe az ajtókba a saját gyártású zárjaikat és zárbetétjeiket alkalmazzák, országonként más és más profilban. Elsősorban fogaskerekes meghajtású betéteket alkalmaznak az ajtóikban.

A Rav-Bariach szó héberül multi-lockot jelent. Az anyacég a Rav-Bariach, ebből vált ki a Mul-T-Lock, amely szintén világhírű zárgyártó.

A III. kerületi Kerék utcai üzletben két termékét forgalmazzuk a gyártónak, a 3 kulcsos, interaktív csapos RB LOCXIS és az 5 kulcsos, szintén interaktív csapos Keylocx zárbetéteket.

További kulcsok az üzletben azonnal készíttethetők, illetve különféle zárbetét méretek a boltban megvásárolhatók.

RB kulcsmásolás Budapest - Kódkártyás kulcsok azonnali másolása