RB LOCXIS és Keylocx ajtózárbetét forgalmazás

Zárbetétet a legtöbb barkácsáruház árusít, bár azok minősége és színvonala megkérdőjelezhető, továbbá akár még a sarki boltban is lehet kapni. Azonban, ha valóban biztonságossá szeretnénk tenni a lakásunkat és olyan komplex védelmet szeretnénk elérni, hogy ne lehessen hozzánk betörni, hanem inkább a szomszéd ajtót válassza a betörő, ahhoz már minőségi hengerzárbetétre van szükség. Egy masszív, jó minőségű bejárati ajtóba nem szabad beletenni bármilyen zárbetétet, csak olyat, ami valódi védelmet biztosít. Úgyhogy ilyenkor a kínai termékek (és az európai gyártó Kínában gyártatott zárbetétjei is!) ki vannak lőve. Mit lehet tenni?

A minőségi zárbetéteket nem kapjuk meg akárhol! Csak olyan szakkereskedőnél lehet ilyet vásárolni, akik nemcsak kereskedelemmel foglalkoznak, hanem zárszervizes, azaz a mindennapi zárszerelés során szerzett hatalmas tapasztalatukkal valóban tudják, melyik ajtóba, milyen minőségi és védelemmel bíró zárbetét az ajánlott. Ezek vagyunk mi!

Azt is tudni kell azonban, hogy a minőségi, biztonságos zárbetét nem 5.000 forintba kerül. Cégünk az izraeli zárbetétek elkötelezett forgalmazója és mindig olyan zárbetétet ajánlunk a vásárlónak, amelyek valódi biztonságot képviselnek és megfelelnek az adott ajtóba, rácsba.

Miért nem szabad olcsó, kínai zárakat használni?

A silány, olcsó zárbetét könnyen tönkreteheti az ajtózárat vagy nagyobb hiba esetén, esetleg ha hozzá nem értő kezdi el szétszedni az ajtót, teljes kárt is tud okozni.

Minden esetben tájékozódjanak, hogy az adott zárbetét hol készül és milyen MABISZ besorolással rendelkezik. A másolásvédett zárbetétek kulcsainál fontos, hogy meddig védett a kulcs, mikor jár le a másolásvédelem. Továbbá érdemes azzal is tisztában lenni, hogy pár zárbetétgyártó még mindig ad kártyát olyan betétekhez, aminek a védelme már régen lejárt (pl. 7x7 zárbetét).

Cégünk az RB LOCXIS zárbetétek forgalmazását azért kezdte el, mert így egy nagyon jó minőségű, megbízható, másolásvédett zárbetétet tud megfizethető áron biztosítani a vásárlóknak. Az RB LOCXIS méretválasztéka igen széles szortimentet lefed, illetve a kulcsok és a zárbetét anyaga is rendkívül jó minőségű. Bármilyen európai szabványú hengerzárbetét helyére beszerelhető.

Az RB zárbetétek forgalmazását lassan 5 éve folytatjuk, egyre nagyobb sikerekkel. Betétjeink magas MABISZ besorolást értek el, rögtön a legmagasabb 5. és 6. osztályba sorolták őket.

Célunk az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek értékesítésével, hogy sokak számára elérhetővé tegyük a minőséget és a biztonságot, hogy mindenkinek tudjuk biztosítani az ajtó megfelelő védelmét. Fontos, hogy az ajtó minősége összhangban legyen a hozzá vásárolt zárbetét minőségével! Az RB LOCXIS és Keylocx cilinderek mindenféle ajtóban a maximális védelmet nyújtják.

Kínai ajtókba profi zárbetét, ami tényleg véd

Rettenetesen elterjedtek az egész országban a „kínai biztonsági” bejárati ajtók. Mi most ezeknek a minőségével nem kívánunk foglalkozni, de azt mindenképpen javasoljuk, hogy az ajtóval együtt beszerelt hengerzárat mielőbb cseréjék le egy minőségi zárbetétre!

Az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek nagy előnye, hogy valamennyi kínai ajtóba beszerelhetők és a kis forgó rozettában is elfér a kulcs nyaka. Sok zárbetét családdal az az elsődleges probléma, hogy miután beszerelték a zárbetétet, nem lehet a kulcsot végig bedugni a zárba, mert a kulcsnyak túlságosan széles. Ilyenkor jó magyar szokás szerint, lereszelik a kulcs szélességét vagy kiveszik a forgó perselyt. Egyik megoldás sem esztétikus, sem megfelelő, de legfőképpen nem biztonságos!

Aki jó minőségű zárbetétet keres megfizethető áron és széles méretválasztékban, az nálunk jó helyen jár!

Sok webáruház is kínál különböző zárakat, zárbetétet, de vagy nincsen nekik az a típus, amit hirdetnek vagy a méret fogyott el. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, minden méretből rendelkezünk kellő mennyiséggel, továbbá minden méret raktáron van, ami a weblapunkon fel van sorolva!

Az RB zárbetétek értékesítése csak akkor lehet sikeres, ha következetesek maradunk és betartunk olyan szabályokat, hogy a kulcsmásolást csak az általunk kijelölt kulcsmásoló partner végzi el, mert csak ebben az esetben maradhat meg teljes a kontroll!

Minden RB LOCXIS és Keylocx zárbetét felszerelhető kényelmi funkcióval, azaz belső tekerőgombbal, így könnyedén lehet kulcs nélkül zárni az ajtót belülről, mely kívülről a saját kulcsával nyitható, ha valamelyik családtag később érne haza.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bátran! Munkanapokon tud hívni minket, hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között az alábbi telefonszámon!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest