RB SKG betörésbiztos zárbetét HiSec ajtóba

Az egyik legbiztonságosabb választás -a biztonság területén a HiSec ajtók kapcsán- a betörés megelőzésére, ha az izraeli SKG zárbetétet válasszuk. Ez a zárcilinder úgy lett kifejlesztve, hogy minden betörési módszernek ellenáll, amivel a betörők próbálkoznak a gyors bejutás érdekében.

Az RB SKG zárbetétet tőlünk megvásárolhatja, akár személyes átvétellel irodánkban, vagy postai úton történő kiszállítással Pest megyébe, vidékre.

Az SKG zárbetét csak cégünknél kapható, ezt senki más nem forgalmazza Magyarországon csak mi! A betét a legmagasabb biztonsági besorolást kapta, nem véletlenül, hiszen ellenáll az alábbiakban felsorolt betörési módszereknek.

Duplán véd a zártörés ellen, ilyen dupla törésvédelemmel rendelkező zárbetét több nincs is az országban! Fúrás-, finomnyitás-, maghúzás-, zárpikkelés-, beütéses kulcsnyitás-, savazás-, fagyasztás- és másolás ellen van védve.

Az RB SKG zárbetétet a HiSec ajtókba különböző méretekben szokták tőlünk kérni. Mivel mi is szoktunk zárszerviz szolgáltatást nyújtani, ezért tapasztalatból tudjuk, hogy az alsó gyári zárbetét helyére jó a 45/45 mm-es méret, de jó a 43/48 m-es osztású zárbetét is. Felülre sokan beszerelik a 45/45 mm-es méretet, de mi itt is inkább a 40/45-ös méretet szoktuk beszerelni, mert könnyebben felszerelhető rá a külső forgó-rozettás pajzs. De mindenkinek olyan méretet küldünk, amit kér. A felsorolt méretek csak az eredeti HiSec ajtóra vonatkoznak, melyeknek a külső, felső sarkában megtalálható a HiSec logó. A Secdoors és egyéb kínai ajtókban más méretű és más osztású zárbetétek vannak.

Mi midig azt szoktuk javasolni az ügyfélnek, hogy vegye ki az ajtóból a zárbetétet, és mérje le, hogy valójában olyan méret kell-e bele, amiről írásukban beszélünk! Lejjebb megtalálja a zárbetét mérésének a fotóját, illetve magának az SKG zárbetétnek a felépítéséről, kulcsairól, kódkártyájáról, csomagolásáról is talál képeket.

Az RB SKG betörésbiztos zárbetét, amely több hatóság által is tesztelve lett. Az ára bár magasabb a többi betétnél, de jóval magasabb a biztonsági fokozata is. Ha valaki 100 százalékos biztonságot szeretne, akkor mindenképp a prémium kategóriás, duplán törésvédett RB SKG zárbetétet ajánljuk!

Sajnos a HiSec ajtók gyári zárbetétjei nem védenek semmi ellen, így az egyre több a betörési kísérletnek nem állnak ellen, illetve jellemző az ezeken át történő nagyszámú sikeres betörés. Mivel a legtöbb betörést a HiSec ajtón a zárbetét-finomnyitási módszerrel vagy beütéses kulcsnyitással visznek véghez, így nem kérdés ezeknek a silány minőségű zárbetéteknek a mielőbbi lecserélése!

Az általunk forgalmazott izraeli SKG zárbetét ez ellen 100 százalékos védelmet nyújt, melyet a MABISZ is bevizsgált és tanúsított. Mind a MABISZ, mind az európai és izraeli hatóságok a legmagasabb védelmi kategóriába sorolták az SKG zárbetétet.

Vásárolja meg tőlünk az SKG zárbetétet! Akár aznap, személyesen átveheti ezt a kiváló minőségű, megbízható zárbetétet, és már biztonságban is tudhatja lakását!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest