RB SKG zárbetét

Az SKG zárbetét a legmagasabb kategóriát képviseli a zárbetétek között, így az RB is alkalmazza a legmagasabb biztonsági fokozatú SKG zárbetétet.

Egy pár szót ejtsünk a törésvédelemről. A zárbetétek különböző törésvédelmi módokkal vannak ellátva. Nagyon sokan alkalmazzák a zárbetét ún. kikönnyítését az első 1 cm-en. Sokan használnak drótót a zárbetét A és B oldalát összefogó részen. Alkalmaznak különféle acél- és vaslemezkéket erősítésképpen. De talán az RB az egyedüli, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, így a zárbetét elejét letörhető változatúvá építette meg, és a zárbetét A és B oldalát összekötő részét acélvédelemmel is ellátta.

Tehát, ahány gyártó, annyi féle törésvédelem, de olyan erős acélhidat, mint amilyet az RB SKG helyezett a zárbetétbe, semelyik másik gyártó nem alkalmazott még.

Ez azért fontos, mert a leggyakoribb behatolási módszer a lakásbetörések esetében a zártöréssel, zárbetéttörés. Ha egy gyengén törésvédett zárbetét nem állja mega helyét, akkor az ajtó könnyen nyílik a betörő számára.

Az RB SKG zárbetétet nem lehet eltörni, hiszen, ha letörik az első 1 cm-t a zárbetét elejéből, akkor a zárbetét két oldalát még egy nagyon masszív acélhíd is összefogja, ami nem engedi a további törést.

Az RB SKG felépítése

Az RB SKG zárbetét tulajdonképpen ugyanazon a házon alapszik, mint a LOCXIS, csak a zárbetét alját úgy alakították ki, hogy egy külön plusz törésvédelmet bele lehessen építeni a magasabb biztonsági fokozat elérése érdekében. Ez a törésvédelem egy nagyon kemény anyagból van, lehetetlen eltörni. Ráadásul az SKG-ban lévő acélhidat fix, tömör acélból alakították ki, nem pedig különböző többrétegű lemezekből, amelyeket a többi zárgyártó alkalmaz.

Az SKG többi paramétere ugyanaz, mint a LOCXIS-é, tehát interaktív csaprendszer felépítésű, finomnyitás ellen védett, fúrásvédett, másolásvédett (2030-ig szabadalmi védelem alatt, illetve break secure törésvédelemmel is el van látva.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

Mibe, kinek ajánljuk?

Az RB SKG zárbetétet mindenkinek ajánljuk, aki magasabb biztonságra vágyik a lakás védelmében. Főként azonban azokba az ajtókba érdemes beszerelni őket, ahol a zárbetét minősége és biztonsági foka nem a legmegfelelőbb, amit a mai kor (és biztosítótársaság) megkövetel.

A rendkívül erős törésvédelme miatt szinte bármilyen ajtóba telepíthető, pl. kínai, HiSec, Secdoors ajtók, műanyag, felhúzókilincses ajtó, vagy bármilyen bejárati ajtó, aminek érdemes a biztonságát növeli egy RB SKG zárbetéttel.

Egy ilyen zárbetét vásárlása előtt kérdezzenek meg egy szakembert, hogy érdemes-e egy közel 40.000 forintos zárbetétet beszerelni a bejárati ajtóba.

A zárbetétek méreteiről, értékesítési árairól az ÉRTÉKESÍTÉS menüpontban tud tájékozódni. Ha esetleg inkább telefonálna, akkor is szívesen segítünk.

Az RB SKG zárbetét nemcsak egy egyszerű törésvédett zárbetét, hanem széleskörű felhasználásra alkalmas, hiszen a zárbetétből szinte bármilyen rendszer kialakítható. Fő- és vezérkulcs rendszer készítés, irodáknak, cégeknek, azonos zárlat készítés társasházaknak, kertes házakban. A zárbetét különböző kényelmi funkciókat tud ellátni, mint pl. vészfunkció kialakítás, ha esetleg belül marad a kulcs. Vagy tekerőgombozás, a könnyebb működtetés érdekében. Az RB SKG zárbetét fogaskerekezhető, így az összes hazánkban forgalomban lévő hevederzárral kompatibilis. Mul-T-Lock, Superlock, Turul fogasíves meghajtású zárakhoz egyaránt alkalmazható.

További kérdés esetén, hívják ügyfélszolgálatunkat, hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest