RB zárbetét méretek

A zárbetétek forgalmazásánál fontos szempont a nagy méretválaszték, vagy ahogyan a szakmában hívják, a méretszortiment. Elvégre különböző osztású, kivitelű, biztonsági fokozatú és nem utolsósorban, gyártmányú zárbetétek vannak forgalomban, amelyeknek a méretét általában a bejárati ajtó, tárolóajtó, nyílászáró vastagsága határoz meg.

A zárbetéteket az alapmérettől kezdődően, melyek pl. rácsokba valók, a félbetéteken keresztül, pl. garázsajtókba, az egyenlő- vagy az aszimmetrikus osztásuk szerint határozzuk meg. Régebben inkább a 30/30 mm-es alapméret volt a megszokott, a népszerű, mivel vékony panelajtók, vékony bejárati faajtók voltak Lővér zárral, amibe bőven elég volt ez az osztás. A mai ajtók azonban már modernebbek, vastagabbak és jóval szélesebb a mérettartományuk. Ilyen vastag ajtó pl. a felhúzókilincses műanyag ajtó, a kínai HiSec és Secdoors ajtó, vagy bármilyen, egyedi gyártású, többpontos bejárati ajtó. Ezeknek az ajtóknak a vastagsága 6-12 cm között mozog, ami azt jelenti, hogy a sima, sztenderd méret helyett, inkább már aszimmetrikus osztású és nagyméretű zárbetétet kell vásárolni.

Biztonsági zárbetét vásárlás

Zárbetét vásárlással kapcsolatban bátran fordulhat cégünkhöz, mi négy különböző izraeli zárbetétet kínálunk, 35 különböző méretben és osztásban. Eléggé nagy szakmai háttérrel rendelkezünk, így tudjuk, melyek azok az alapvető méretek, melyekre a legjobban szüksége lehet az ügyfeleknek, akik zárbetétet szeretnének tőlünk vásárolni.

Mi csak egy zárbetétgyártó vállalattal állunk közvetlen kapcsolatban minőségi okok miatt. Zárbetétjeinket közvetlenül a gyárból vesszük, így jó áron tudjuk tovább értékesíteni cégeknek, magánszemélyeknek, zárszervizeknek egyaránt. Izraeli zárbetétjeink MABISZ minősítésűek, illetve olyan belső szerkezeti felépítéssel rendelkeznek, amely a mai kor magas biztonsági követelményeinek megfelelnek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a biztosítók fogadják el ezeket a zárbetéteket, hanem maga a gyártó is gondoskodott a szerkezet belső alkatrészeinek pontos működéséről és biztonságáról az ajtó megvédése érdekében.

Raktáron tartunk 3 és 5 kulcsos zárbetéteket. Mindegyik zárbetétünk fúrás-, finomnyitás- és törés ellen van védve, ami azt jelenti, hogy mindenfajta manipulációs zárnyitásnak, zártörésnek, rongálásnak ellenállnak.

A zárbetét méretének és minőségének fontossága a vásárlásnál

A zárbetétek vásárlásánál fontos szempont a méret, hiszen az sem jó, ha rövid, az sem jó, ha hosszú a betét. A másik fontos szempont mindenfélékképp a minőség és a zárbetét biztonsági fokozata.

Az Izraelben készült zárbetétjeink MABISZ 5-ös és 6-os besorolású tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy a piacon ez a legmagasabb szintű besorolás. Ezt kell szem előtt tartani, mert ezen múlik a lakás védelme!

A zárbetét vásárlásakor először mindig meg kell mérni az ajtóban már benne lévő zárbetétet! Ezt úgy kell elvégezni, hogy kivesszük azt az ajtóból, letesszük egy lapra és a rögzítő furat bal és jobb oldal közötti távolságok lemérésével kapjuk meg a szükséges méretet és az osztást. Ha nálunk vásárol, nekünk nem a zárbetét teljes hossza kell (pl. 75 mm), hanem az osztása (pl. 30/45 mm vagy 35/40 mm), hiszen egy műanyag ajtóban nem középre van a zárszerkezet beépítve, mely által a zárbetét mérete mindkét oldalon más lesz.

Mi laponmart zárbetéteket értékesítünk, ami azt jelenti, hogy vízszintesen kell a zárbetétbe a kulcsot behelyezni. Ezek már a modernebb technológiák közé tartoznak, mert a hagyományos, függőleges kulcsos, fogazott zárbetétek már elavultak.

Amennyiben olyan zárbetétet szeretne lakása védelmére, ami teljes körű biztonságot nyújt, ami megbízható, akkor vásároljon tőlünk! Ezzel is megelőzheti a betörést, a rongálást, legyen szó HiSec ajtóról vagy műanyag ajtókról, mert ezeken próbálnak meg a legtöbbször bejutni. A mi zárbetétjeink magasfokú védelmet adnak az ajtónak!

A weboldalunkon hirdetett méretek raktárkészleten vannak, minden méretből folyamatosan töltjük fel a készleteinket, hogy soha ne legyen fennakadás a vásárlók kiszolgálásában!

06-30-265-5531