Zárszaküzlet, mintabolt Budapest

Az izraeli RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek forgalmazása partnerünk üzletében elindult!

A részletekért az alábbi elérhetőségen és címen tud tájékozódni.

RB zárbetét mintabolt és kulcsmásolás

1035 Budapest III., Kerék utca 4.

Telefon: 06-1-250-1471

E-mail cím: info@biztonsagtechnika.hu

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől – csütörtökig: 8.30 – 17.00

Péntek: 8.30 – 16.00

Szombat-vasárnap: ZÁRVA

RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest
RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest

SZOLGÁLTATÁSAINK:

RB zárbetét fogaskerekezése

Miskolci, Magzett, Biztibuk, Abus, Prezidium, Ajtómentő fogaskerekek le- és felszerelését vállaljuk üzletünkben, RB Keylocx és RB LOCXIS zárbetétekre, illetve Superlock, Mul-T-Lock és Turul fogaskerekes meghajtású ajtóhoz speciális méretű, izraeli zárbetéteket is készítünk.

Azonos nyitású RB zárbetétek

Kényelmi funkció kialakítására, illetve az óriási kulcscsomó mellőzésére szaküzletünkben szinte bármilyen méretből azonos zárlatot tudunk készíteni az izraeli zárbetétekből, rövid határidővel. Főként családi házak és több ajtóból álló építmények esetén praktikus ez a megoldás, ha egy kulcs működteti a 3, 5 vagy akár 10 ajtót is. Fontos tudni, hogy ez a megoldás a biztonsági fokozatra nincs hatással (nem könnyebb a betörés)!

RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest
RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest

LOCXIS zárbetét

3 kulcsos, Mabisz 6-os minősítésű, másolásvédett, kódkártyás, interaktív csapos, teleszkópikus csaprendszerű, fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás ellen védett zárcilinder. Több mint 30 méretben van üzletünkben.

Keylocx zárbetét

5 kulcsos, Mabisz 5-ös minősítéssel ellátott, interaktív csapos, fúrás-, törés-, másolásvédett zárcilinder, 6 csapos kivitelben. Ebből a zárbetétből is nagy méretválasztékot biztosítunk.

Fő- és vezérkulcs rendszer készítés

RB zárbetétekből fő- és vezérkulcsos rendszer készítést vállalunk irodáknak, cégeknek, kis- és nagyvállalkozásoknak. Mi elkészítjük, önnek csak a vázlati tervet (mátrix) kell behozni az üzletbe vagy elküldenie e-mail címünkre.

RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest
RB zárszaküzlet, mintabolt Budapest

Vészfunkciós RB zárbetét

A vészfunkció egy különálló alkatrész, nincs benne a zárbetétben gyárilag. RB zárbetétjeinkre üzletünkben a szerelő kolléga felszereli a vészfunkciót, amely akár meg is várható. Előnye, hogy az ajtóban belülről bennehagyott kulcs esetén, kívülről a zár könnyedén nyitható.

Tekerőgombos zárbetét

A zárbetét belső oldalára tekerőgombot tudunk felszerelni, 60 mm méretig bezárólag. Ez főként idős embereknél, illetve későn hazaérő lakótársak esetében lehet célszerű. Ilyenkor nem kell belülről benne hagyni a kulcsot a zárban, de nem marad nyitva az ajtó, mert a gomb elforgatása után záródik, de kívülről a kulccsal könnyedén nyitható.

RB kulcsmásolás

Az RB kulcsmásolás megvárható, de minden esetben szükséges a zárbetéthez tartozó kódkártyát magával hoznia! A kódkártyán szereplő betűk, számok alapján készítjük el egy speciális másológéppel a kulcsot.