RB zárszerviz szolgáltatásaink

Cégünk, több mint 14 éve foglalkozik zárszerviz, zárcsere szolgáltatással Budapesten és Pest megyében. Az általunk leggyakrabban szerelt, szervizelt zárcsaládot az izraeli RB vállalat gyártja. Szerviz-autóinkból biztosítjuk ügyfeleinknek a gyártó vállalat teljes zárcsalád ellátását.

Az izraeli RB zárakra specializálódott munkatársainak minden hibát rögtön a helyszínen elhárítanak.

Azt vettük észre, hogy a zárcsere fogalmával az emberek sokszor nincsenek tisztában. Ha nem tudnak bejutni az otthonukba, szakembert hívnak, ám a zárcsere fogalma ennél jóval tágabb.

Zárcsere szükségeltetik az alábbi szituációkban:

  • amikor használt ingatlant vásárolunk (nem tudni, kinél maradt kulcs)
  • amikor új ingatlant vásárolunk (sok mesterember használta a kulcsot)
  • ha a kulcs elveszett vagy ellopták (jobb megelőzni a bajt)
  • ha az izraeli zárszerkezet már több mint 10 éve szolgál minket
  • amikor a zár már nem működik tökéletesen, akad, nehezen fordítható el a kulcs
  • amikor már egyáltalán nem nyílik a zár

Cégünk minden esetben gyári csomagolású izraeli zárszerkezetet, zárbetétet visz a zárcsere helyszínére. Ezekhez a zárakhoz általában 3 vagy 5 darab eredeti kulcs tartozik, ám ha valakinek ennél több kulcsra van szüksége, annak a partnerünket ajánljuk, kulcsmásolásban ő áll a rendelkezésükre!

Javasoljuk, hogy az eredeti izraeli ajtók, azaz a Rav-Bariach, a Mul-T-Lock/Superlock ajtók zárszerkezeteknek, zárbetéteknek a cseréjéhez, szervizeléséhez minden esetben hívjon szakembert! Ezáltal sok, előre nem látható problémát tud ezzel megelőzni. Gondolkodjon előre, és előzze meg a probléma kialakulását! A zárcsere vagy zárbetét csere minden esetben olcsóbb megoldás, mint egy betörés, vagy egy nem szakember által elvégzett ajtónyitás.

Az izraeli cég bemutatása

A Rav-Bariach (RB) gyárat 1973-ban alapították. Biztonsági ajtók készítésével, továbbá zárak és zárbetétek gyártásával foglalkoztak, amely zárakat a “Mul-T-Lock” márkanév alatt forgalmaztak. 2000-ben az ASSA ABLOY megvásárolta a Rav-Bariach zárakat és a cilinderbetéteket gyártó részlegét és ebből született a Mul-T-Lock. Mindeközben a Rav-Bariach tovább folytatta az acélajtók gyártását. 2008-ban a Rav-Bariach-ot Sam Donnerstein 12 millió dollárért vásárolta meg, aki jelentős mértékben fektetett be, hogy a vállalatot világméretűvé fejlessze.

2010-ben a Rav-Bariach újra alapította a vállalat zár- és zárbetétgyártó osztályát, már az RB Locks márkanév alatt.

Zárcsere, zárbetét csere, teljes körű zárszerviz

Maga a zárcsere sokszor fontos dolog az életünkben. Szükség lehet rá akkor, mikor a gyerek elhagyja a kulcsot és aggódnak, hogy mi lesz. Esetleg a buszon hazafelé utazva, a táskából kiemelték a kulcs-csomót. Netalán nyaraláskor, egy külföldi országban hagyták az utazótáskát, amiben benne volt a lakáskulcs is. Ez tényleg csak néhány példa, amiért mindenféleképpen azonnali zárcserét kell végeznünk, nehogy illetéktelen személy hozzájusson a kulcshoz.

Ám a zárcsere akkor is felmerülő kérdés lehet, ha nem figyelnek arra, hogy az ajtózár mindig hibátlanul működjön. Ha halogatják a dolgot, akkor előbb utóbb nem lehet megúszni a komplett zárcserét, zárbetét-cserét. Ha időben, évente legalább egyszer zárszerviz céggel ellenőriztetik az ajtózárat, akkor ez elkerülhető.

Ezért, ha módjában áll, előzze meg a bajt, ellenőriztesse ajtaját, zárjait velünk! Így csak egy egyszeri, általános szerviz munkadíját kell megfizetnie.

Zárszerviz

Cégünk egy olyan lehetőséget is biztosít az izraeli zárakkal ellátott biztonsági ajtóval rendelkező ügyfeleinek, akik csak ellenőriztetni, illetve karbantartani szeretnék az ajtajukat, zárjaikat. Főként azokra gondolunk, akik nem tudják, hogy milyen ajtajuk van, hogy rendeltetésszerűen működik-e a zár, nem akad-e a zár, nem szorul-e az ajtó zárcserére.

Zárcsere Budapest

Cégünk a zárcsere szolgáltatást Budapest összes kerületében nagyon nagy lefedettséggel képes ellátni. Öt jól felszerelt, fiatal és megbízható kisfurgont tudunk indítani bármelyik kerületbe. Nálunk nincs lehetetlen, bármikor, bárhová nagyon rövid határidőn belül odaérünk.

Ha bármelyik izraeli, kínai, műanyag, vagy olasz bejárati ajtón zárat szeretne cseréltetni, hívjon bátran, cégünk egy-két órán belül kicseréli a régi, elavult zárakat, zárbetéteket, zárszerkezeteket, korrekt áron, kiszállási díj nélkül! Zárcsere esetén, csak minőségi zárbetéteket cserélünk, kínai termékeket nem tartunk! Mi nem gyűjtjük a garanciális munkát és Önöknek sem javasoljuk!

Zárcsere Pest megye

Az tény és való, hogy a zárcsere és zárszerviz szolgáltatásunk főként Budapestre tevődik, de mi elvállaljuk a vidéki, illetve Pest megyei munkákat is, a főváros maximum 20 km-es körzetén belül.

Itt csupán annyi kritériumot szabnánk az ügyfélnek, hogy ilyenkor nem tudjuk garantálni az azonnali zárcserét, vagy egy sürgősségi ajtónyitást, de telefonban mindig leegyeztetjük az időt és megpróbáljuk egy három-négy órás intervallumba beleszorítani a Pest megyében élő, biztonságra vágyó ügyfeleinket is.

Néhány példa a zárszerviz szolgáltatást igénybe vevő Pest megyei ügyfeleink részére. Budakalász, Dunakeszi, Fót, Szentendre, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Budaörs, Törökbálint, Érd, Kistarcsa, Pécel, Telki, stb.

Bármilyen zárcsere, zárszerviz vagy a biztonsági ajtóval kapcsolatos zárprobléma merülne is fel, minden időpontot és költséget már a telefonban előre egyeztetünk! Hívjon minket!

06-30-265-5531