Izraeli többpontos biztonsági ajtózár

Az izraeli többpontos ajtózárak teljesen más felépítésűek, mint a magyar bevésőzárak, mert más a kialakításuk, más a meghajtásuk, a formájuk, illetve a zárszerkezet sem szedhető szét, mert össze van préselve.

Azért is préselik a zárakat, mert sokkal pontosabb működést eredményez, illetve a lelkes „szerelők” nem tudnak belenyúlkálni, ezzel is kárt okozva a szerkezetnek. Az izraeli RB, Mul-T-Lock és Superlock zárszerkezet egy jól beépített ajtó esetében 15-20 évet is működik, nem kell őket olajozni, kenni, ellentétben a magyar zárszerkezetekkel, amelyeknek a java része sajnos már Kínában készül.

Az RB vállalat volt az első, aki ezeket a többpontos (multi-point) zárakat összerakta és beszerelte fém ajtajaiba.

Az RB zártest egy lekerekített forma, előre-, fel-, le- és hátra mozgatja a rudakat, ezzel is több ponton védve a bejárati ajtót a befeszítés ellen. Ezt az izraeli zárszerkezetet fogaskerekes zárbetét hajtja, ajtóvastagság függvényében, szimmetrikus és aszimmetrikus méretű cilinderekkel.

A zár dorn-mérete 85 mm, az előlap hossza 250 mm.  A zár jobbos- és balos kivitelre állítható, mivel a zárnyelv forgatható. 4 darab 10 mm átmérőjű acéltüske reteszel előre. Két darab csavarral van odafogatva az ajtólap homlokához, illetve 3 darab csavar tartja az előlapot a zárszerkezeten.

A zár előlapja krómozott felületű, ellenáll a rozsdának. A zárdobozon a zárbetét körül több furat és kikönnyítés található, ezek az átmenő furatok a belső csavarok rögzítéséhez, így a pajzs rögzítéséhez is, szükségesek. Nagyon finom, halk szerkezet, erős a kilincs-rugója. A zárdobozban a fogasív és az egyéb mozgó alkatrészek fehér színű kenőanyaggal vannak ellátva, ami biztosítja a hosszútávú tökéletes működést és kenést.

Ezeket a zárszerkezeteket készleten tartjuk, nem kell rájuk várni, bármikor megvásárolhatják tőlünk. A zár ára 32.000 Ft.

Cégünknél személyesen átvehető, illetve vidékre postázást vállalunk, ennek azonban van egy plusz költsége.

Vásároljanak tőlünk! Hívjanak az alábbi telefonszámon!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest