Ügyfeleink véleménye zárszervizünkről

Tisztelt Zárszerviz!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a munkájuk után.

Én csak egy napra ugrottam fel vidékről a nővéremhez, aki kórházban volt. Elmentem a lakására, hogy vigyek be neki dolgokat.

A lakásajtót behúztam magam mögött, a kulcsaim pedig bent maradtak. Az ügyfélszolgálatos hölgy kedvesen segített, és az ajtóm 45 percen belül nyitva volt! Hálás vagyok a cégnek, köszönöm!

Halász Béláné, Kiskunmajsa

Tisztelt Cím!

Nagyon sokat keresgettem a neten hevederzárral kapcsolatban. Nekem az első gondolatom az volt, hogy fehér színű hevederzárat szeretnék, olyan zárbetéttel, aminek a kulcsait csak kártyával lehet lemásolni. Ezt senki nem tudta nyújtani, csak a Zár Zorro Kft.

Igaz, kicsit magasabb volt a költsége, mint a többi cégé, de nekem ez megérte!

Köszönöm!

Kővári Gáborné, XII. Istenhegyi út

Kedves Zár Zorro!

A minap a műanyag bejárati ajtóm zárját cserélték. Egy olyan vasalat volt benne, amit már nem gyártanak. Több zárszerviz cég is volt kint. Senki nem tudott megoldást kínálni rá.

Szerencsémre Önöknek volt raktárkészleten egy hasonló, más gyártó által készített szerkezet. Így be tudtam végre zárni az ajtómat!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Landorhegyi Zoltánné, III. Örlő u.

Tisztelt Szerviz!

Hónapokig küszködtem a műanyag ajtómmal. Záráskor emelgettem, húztam, toltam, aztán egyszer csak nem nyílt ki.

A diszpécser egy szimpatikus fiatalembert küldött, aki egy ügyes praktikával kinyitotta, majd utána állított valamit a zsanéron, azóta jól működik az ajtóm.

Köszönet a cégnek!

Krasznai Gábor, Csillaghegy

Betörtek hozzánk, mint utólag kiderült, a helyszínre érkező kolléga megmutatta milyen egyszerű a zárunk. Beszerelt nekünk egy szuper, mindent tudó izraeli zárbetétet. Azóta nyugodtan alszunk.

Özv. Sánta Ferenc Gézáné, XIX. Jáhn F. u.

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük a segítséget, a hozzáállását a problémánkhoz, és hogy egy hozzáértő, kedves munkatársat küldött a zárprobléma elhárításához.

Üdvözlettel,

Péterfi Sarolta, Zugló

Egyik este későn a munkából hazajövet nem tudtuk kinyitni a biztonsági bejárati ajtót. A Multilock zárbetétbe nem ment bele a kulcsom. Kihívtuk Önöket. Igaz, hogy másfél órát vártunk, viszont a kolléga hamar kinyitotta, a zárbetétet ugyanilyen izraeli zárbetétre kicserélte, amihez 5 kulcs is tartozott.

Nagyon örültünk neki, mert drága lett volna a sok plusz kulcsmásolás.

Gajdos Ferencné, Fót

Hétfőn reggel munkába menetkor a kínai ajtó kilincse a kezemben maradt. Bent az irodában keresgetve találtam meg az oldalukat, mely szerint tudnak erősített kilincset és kiváló zárbetétet a kínai ajtómhoz biztosítani.

Mire hazaértem, a megbeszéltek szerint az ügyeletes zárszervizes a kapu előtt várt. Az úriember hamar kinyitotta az ajtót, kicserélte a kilincset, kicserélte a zárbetétet, majd beállította az ajtót. Az nagyon szorult, ezért tört le a kilincsem.

Köszönöm a segítséget és az emberséget a munkatárs részéről!

Nagy Zoltán, XIII. kerület

Tisztelt Zárszerviz!

Külön köszönetet szeretnék mondani a helyszínen szerelő mesternek, Gábornak. Nagyon jó szakember. Nagyon meg vagyunk elégedve vele! Legközelebb is őt szeretnénk!

Illés Zoltán, Budaörs, Patkó u.

Tisztelt Károly Szilvia!

Először is gratulálunk a kiküldött kollégájukhoz. Pillanatok alatt elhárította a régóta húzódó zárproblémánkat. Csak ajánlani tudjuk a csapatot!

Vincze Tamás, III. Szőlő u.

Tisztelt Szervizvezető!

Első telefonbeszélgetésünkkor nem volt túl szimpatikus Ön a számomra, kicsit lekezelőnek, nagyképűnek tűnt. Én tudatlan vagyok ebben a szakmában, Ön meg türelmetlen. Amikor személyesen kijött hozzánk, és bebizonyította tudását, elégedettség töltött el. Nagyon meg vagyunk elégedve, fogjuk ajánlani másoknak is! Köszönöm!

Zorka Dávid, Nagykovácsi