Új RB zárbetét 2020 nyarára

2020 augusztus végére, szeptember elejére megérkezik Magyarországra cégünk új, professzionális zárbetétje, amit Izraelben már ez év elejétől forgalmaznak és használnak. Ez a 3Locx elnevezésű zárbetét.

Amit erről a zárbetétről, mint újításról tudni kell, hogy 3 db interaktív csap lesz a kulcs-szárban. Továbbra is teleszkópikus csaprendszerű, kódkártyás a zárbetét, de több információnk akkor lesz, ha majd a raktárunk fel lesz velük töltve, megérkezik a szállítmány.

3Locx zárbetét kivitele, formája

A 3Locx zárbetét külső és belső formája első ránézésre egy az egyben az RB LOCXIS forma. A kulcsa is hasonló. Más azonban a profilja, több lesz benne a mozgó alkatrész. A lényeg a zárbetét henger, a ház és a kulcs kapcsolatában rejlik. Ez egy új szabadalmi alkotás, ami a népszerű és sokat alkalmazott zárpikkeléses, manipulációs nyitás ellen fog még kiválóbb és nagyon egyedi védelmet biztosítani. A zárbetétbe természetesen a fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás- és másolásvédelem alapból benne lesz. Itt inkább a gyártó egy olyan új technológiát alkalmazott, amivel a betörők előtt tud járni egy igen nagy lépéssel. Ezzel pedig hatalmas piaci rést szerez meg magának.

3Locx ajtózárbetét kulcsai, kódkártyája

A 3Locx zárbetéthez tartozó kulcsok kinézete, formája még képlékeny, egyeztetés alatt van a gyárral, hogy Magyarországra melyik profil fog érkezni, a zárban hol lesznek a mozgó alkatrészek, hány darab kulcs fog a zárhoz tartozni, héber vagy angol felirat lesz rajta, illetve a kulcsfej színe sem tisztázódott még. Egyelőre információkat gyűjtünk, hogy milyen színű legyen, ami középút.

A betéthez tartozó kódkártya felirata, a rajta lévő betűk, számok, kódok szintén a következő hónapokban kerülnek tisztázásra. Két fotót azért mellékelünk lentebb, hogy legyen elképzelésünk az embereknek erről a vadonatúj izraeli szuperzárbetétről.

A két fotó nem biztos, hogy takarja az általunk forgalmazandó zárat. Bár biztonságilag ugyanazt nyújtja majd, de a színei és a kulcsfej vagy kártya kinézete eltérhet majd. A fotón látható zárbetétet Izraelben használják jelenleg, mi ezt promócióként kaptuk, tanulmányozási célra.

A 3Locx zárbetét Mabisz minősítése

Izraelben erre a zárbetétre elkészítettek mindenfajta Európában és Izraelben szükséges bevizsgálást, tesztet. Nekünk viszont gondoskodnunk kell hazánkban ennek a honosításáról, a termék itthoni bevizsgálásáról. Természetesen, amint megérkezik a zár és mielőtt forgalomba kerülne, a legelső dolgunk a Mabisz tanúsítvány megkérése lesz. Ezt pedig majd weboldalunkon meg is fogja találni mindenki.

Mikortól elérhető az extra erős, feltörhetetlen izraeli zár?

Számításaink szerint a Rav-Bariach által már gyártott 3Locx zárbetét a nyár vége felé, augusztusban elérhető lesz már Magyarországon is. Izraelben már használják 2020 januárja óta, folyamatosan tesztelik, nézik, vizsgálják, milyen reakciója van a zárbetétnek a működés során.

Mivel egy igen bonyolult zárbetétről beszélünk. ezért is jobb a tesztelés, mivel precíziós, mozgó alkatrészek vannak benne, amelyek megakadályozzák a betörést, ahogy a célszerszámmal a betörő ún. manipulációs zárnyitást kezd alkalmazni. Pontos adatokat még nem tudunk mondani, hogy melyik méretekkel fogunk kezdeni, de tervben van közel 40 különböző méret raktárkészleten történő tartsa, mert a mai világban egyre nagyobb szükség van a jó, megbízható, profi, szuperbiztos zárbetétekre. További információt majd akkor tudunk a forgalmazással kapcsolatban mondani, ha megérkezik az első szállítmányunk.

Az izraeliek nagyon jó zárakat gyártanak és sok vásárlónk már előrendelést adott le ezek kapcsán, így nekünk is érdekünk a zárbetét mielőbbi megérkezése.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest