Zárbetét cseréje házilag, egyszerűen

Egy zárbetét cseréjekor nem minden esetben szükséges szerelőt hívni, hiszen néha csak egy rögzítő csavar kitekerését kell megoldani, amelyhez egy csillagcsavarhúzó elegendő. Ezt követően a régi zárbetét kiszerelését és az új betét berakását kell megoldani, ami általában nem szokott bonyolult dolog lenni. Így ez a művelet akár házilag is elvégezhető.

A zárbetét cseréjekor a legfontosabb a megfelelő méret.  Mivel különböző méretű, kivitelű, osztású zárbetétek vannak a piacon, ezért a vásárlás előtt érdemes a régi ajtóban lévő zárbetétet kivenni, lemérni, és ez alapján megvásárolni az új zárbetétet tőlünk.

Közvetlenül lehet tőlünk zárbetétet vásárolni, hiszen mi 30 különféle méretben és 4 különböző típusban kínáljuk a jó minőségű, magas biztonsági fokozatú zárbetéteket. Ez lehet kulcs-kulcsos kivitel, kulcs-tekerőgombos változat, vészfunkciós vagy azonos kivitelű változat. Zárbetétjeinkhez 3 vagy 5 db kulcs tartozik, többségük másolásvédett. Ilyenkor csak a hozzátartozó kártyával lehet kulcsokat másoltatni, amely szintén növeli az ügyfél biztonságát.

Vásároljon tőlünk minőségi zárbetétet!

Forduljon hozzánk zárbetét vásárlásával kapcsolatban, munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között! Mi szinte minden méretet raktárkészleten tartunk, fa-, fém-, műanyag-, kínai-, izraeli ajtókhoz egyaránt. Zárbetétjeink bevizsgált termékek, mind a gyártó, mind a biztosítók alátámasztották a zárbetét biztonsági fokozatát, melyről a MABISZ besorolása ad támpontot.

A zárbetét vásárlásakor a méret után nagyon fontos még a zárbetét biztonsági fokozata, vagyis, hogy miket tud a zárbetét, milyen védelemmel rendelkezik az ajtó megvédése szempontjából.

A mi zárbetétjeink nem az olcsó kategóriát képviselik, ellenben a biztonsági szintjük viszont a legmagasabb.

Előzze meg a bajt! Váltson minőségi zárbetétre és cserélje ki magának! Óvja meg családját a betörés okozta stressztől és procedúrától! Nálunk megtalál mindent egy helyen, ha a biztonságról van szó!

A zárbetét vásárlására akár személyesen van mód irodánkban, vagy hétköznap postai kiszállítással, másnapi átvétellel tudjuk a kiválasztott zárbetétet mindenki számára biztosítani.

Zárbetétjeink árairól, méreteiről, kiviteleiről megtalál minden információt weboldalunk többi menüpontjában! A zárbetét vásárlásával kapcsolatban a rendelést leadhatja telefonon, vagy e-mailben. Hétköznap általában egy órán belül válaszolunk a levelekre.

Vásárolhat tőlünk RB SKG kivitelű zárat, RB LOCXIS zárbetétet és RB Keylocx ajtózárat!

Zárbetétjeink biztonságosak, megbízhatóak, és jó áron tudjuk őket ügyfeleinknek értékesíteni!

Ha nem biztos a zárbetét méretében, akkor küldjön nekünk egy fényképet úgy, hogy a kiszerelt zárbetétet egy rajzlapra ráhelyezi, egy mérőszalagot alátesz, így láthatjuk a fotó alapján a méretelosztást, hogy milyen méretű zárbetétre van szükség.

06-30-265-5531