Zárbetét típusok

Cégünknél az izraeli interaktív csapos, törésvédett, fúrásvédett, finomnyitás- és másolás ellen védett zárbetétek közül különböző kínálat érhető el. Ezzel a kis összefoglalóval segítjük az ügyfelet eligazodni a zárbetétek típusainak világában.

Ha esetleg olyan kérdésekre szeretne választ kapni, amire itt nem térünk ki, akkor hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat! Szinte bármilyen kivitelt tudunk ajánlani a kínálatunkból azonos kulcsrendszerre, főkulcsrendszerre, gombos- vagy vészfunkciós kivitelre, stb. Ezeket a szolgáltatásainkat csak úgy tudjuk kivitelezni, ha tudjuk a méretet, a darabszámot, tehát az igényeket, mert a feladat asztali körülményeket igényel. Elég nehézkes lenne a lépcsőházban az ügyfélnél ezt a folyamatot elvégezni.

Munkánkat nagyban elősegíti, ha az ügyfél a szóban forgó ajtóról vagy ajtókról tud fotót csatolni, esetleg tud információt szolgáltatni a zárbetét méretéről, pl. mérőszalagot mellé rakva és úgy lefényképezve. Mi nem vagyunk zárszaküzlet, háromfajta zárbetétet értékesítünk. Mind a három másolásvédett, nagyon jó minőségű, melyekre bátran tudunk garanciát vállalni. Nagy a méretválasztékunk, a raktárkészletünk, így akár személyesen is tud nálunk vásárolni az irodánkban, vagy vidék esetén postázni tudjuk a kívánt zárbetétet. Zárszerviz szolgáltatóként helyszíni zárcserét, zárszerelést is biztosítunk Budapesten és környékén.

Normál zárbetét forgalmazása raktárkészletről

A normál zárbetét nálunk a 31/31 mm méretet jelenti. Vékonyabb, 4-5 cm-es ajtókba, rácsokba alkalmazzák ezt a betétet. Kívül/belül kulccsal működtethető. RB Keylocx, LOCXIS és SKG zárbetéteket tartunk raktárkészleten. A gyártó 3 vagy 5 db kulccsal csomagolja a zárbetéteket típus függvényében. A kódkártya jelenlétével. Ajánljuk cégeknek, magánszemélyeknek, társasházaknak egyaránt.

Gombos zárbetét

A gombos zárbetét főként kényelmi funkciót lát el. Hazaérkezés után egy kézzel ráfordítjuk a gombot és már zárva is van az ajtó.

Az általunk forgalmazott izraeli zárbetétekre rá tudjuk szerelni a gombot, így nem kell a kulccsal bajlódni. Ilyenkor azonban ismernünk kell a pontos a méretet, mert a zárbetétetek gyárilag zárszakállal vannak ellátva, így a forgatógomb később kerül csak rájuk, egyedi kérésekre. Csak tömör ajtó esetében szabad alkalmazni az izraeli gombos zárbetétet, mivel az üveges ajtók esetében, az üvegtörésnél belülről kitekerhető a tekerőgomb. Népszerű a gombos zárbetét, nagyon szeretik az ügyfelek. Akár másnap elvihető, vagy helyszíni szereléssel együtt is megrendelhető.

Elérhető méretek belső oldalról 31,33,35,38,40,45,48,50,53,55,60 mm. Ezekre a méretekre tudunk belső tekerőgombot szerelni, hogy belülről ne kulcsot kelljen alkalmazni.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

Vészfunkciós ajtózárbetét a kizáródás ellen

A vészfunkciós zárbetét egy nagyon jó találmány, hiszen nem egyszer volt már rá példa, hogy emberi életet mentett. Az ajtóban benne hagyott kulcs esetén, ilyenkor egy másik (saját) kulccsal nyitható az ajtó. Ajánljuk nagycsaládosoknak, ahol külön időszakban érkeznek haza a családtagok, és kívül gomb van az ajtón. Ajánljuk továbbá időseknek, akik benne hagyják az ajtóban a kulcsot, vagy notórius kizáródóknak, akik szintén mindig benne hagyják a kulcsot, amikor kilépnek a lakásból.

A vészfunkció alkatrész nem gyári tartozék, azt mi szereljük fel igény szerint. A vészfunkció ára a zárbetét árán felül 6.000 Ft-ba kerül.

Fogaskerekes zárbetét (hevederzárbetét)

A fogaskerekes zárbetét egy speciális zárbetét, amelynek a közepére a gyári zárszakáll helyére egy fogaskereket szerelnek. Ezek a fogaskerekek különféle méretűek lehetnek, melyek különböző hevederzárakhoz szükségesek. Egy pár példa a hazai hevederzárakból: Barlock, Biztibuk, Prezidium, Magzett, Miskolci. A leggyakoribb méret a 31/55 mm. De vannak még más fogaskerék rendszerű zárak is, pl. Turul ajtó, vagy a Mul-T-Lock és Superlock izraeli biztonsági ajtók.

Az általunk forgalmazott RB zárbetétekre bármilyen fogaskerék felszerelhető az ügyfél kérésére vagy az ajtóban lévő zárak függvényében. A hevederzár-betétekre cégünk külön fogaskereket szerel fel, típus függvényében, 1500-2000 Ft közötti költséggel.

Félbetét

A félbetétek viszonylag kis számban vannak jelen a magyar piacon. Leggyakrabbak a 10/30 mm méretűek. Garázsajtókba, lemez szekrényekbe, üvegajtóba, kapcsoló szekrényekbe kiválóak. Kinézetük alapján egy félbevágott normál zárbetétre emlékeztetnek. Akár fogaskerék is szerelhető rájuk, vagy azonosra kódolhatók a lakásajtó vagy kertkapu zárral.

Törésvédett betét

Az izraeli LOCXIS zárbetét A és B oldalát letörhető elejű változatra alakította ki a gyártó. Mégpedig az első 1 centis rész van kikönnyítve, és ha kilóg a zárbetét és a betörő kiroppantja ezt a részt, attól az ajtó még nem fog kinyílni. Sajnos a legtöbb betörés zártöréssel van végrehajtva, mert a zárbetét leggyengébb pontja a közepe, ahol kettétörik. Az RB betéteknek így ez az első része ki van könnyítve és ez törik le, nem pedig a zárbetét törik ketté. Ha valaki nem elégszik meg az ún. break secure változattal, akkor ajánljuk nekik az RB csúcskategóriát, az SKG változatot. Ez a zárcilinder még plusz törésvédelemmel van ellátva. Erről részletesebben az RB SKG zárbetét menüpontunkban olvashat.

Azonos zárlatú betét

Az azonos zárlatú zárbetét egy nagyon praktikus megoldás, hiszen senkinek nem kényelmes olyan kulcscsomóval járkálni, ami szinte kilyukasztja a nadrágzsebünket. Kinek célszerű az azonos zárlat? Bárkinek, akinek már két három ajtaja van, hiszen az általunk forgalmazott zárbetétből azonos kulcsnyitást tudunk készíteni. Így egy kulccsal lehet nyitni az összes zárat. Ajánljuk cégeknek, ahol több irodaajtót, tároló ajtót, raktárajtót lehetne egy kulccsal nyitni. Illetve családi házaknál is, ahol igencsak elmondható, hogy vannak bőven kulcsok. Pl. kertkapu, nagykapu, garázsajtó, bejárati ajtó, pinceajtó, és még bármi, amit, ha szeretné megoldunk úgy, hogy egyetlen kulcsa legyen.

Több darabszámú azonos zárlat készítését vállaljuk. Ezeknek a kivitelezése úgy történik, hogy az ügyfél megrendeléskor a betétek darabszámát, méretét, illetve a nyitási lehetőségüket megadja nekünk. Ez alapján tudunk árat mondani. Munkáink függvényében, egy-két napon belül telephelyünkön személyesen átvehető az elkészült zárrendszer, vagy postai úton házhoz is tudjuk küldeni.

Azonos zárrendszer készítésnél a zárbetétekhez az adott számú kulcs fog tartozni, azaz a LOCXIS és SKG betétek esetében összesen 3 db, a Keylocx zárbetét esetében 5 db kulcs.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest