Zárbetétek kiválasztása a bejárati ajtóba vagy rácsba

Hálás dolog ez a téma, de nem egyszerű a feladat, mert sok cég különböző termékpalettát sorakoztat fel, ami a bőség túlkínálatát adja a vásárló számára. Sajnos olyan zárbetétek is reklámozva vannak, amik kínai beszerzésből származnak. Olcsóságuk miatt harapnak rá honfitársaink, vagy mert úgy adják el őket, mint biztonsági termék.

Tegyük tisztába egyszerűen ezt a kérdést. 3000-5000 Ft -ért nem lehet jó zárbetétet venni csak kínait, az meg maximum kertkapuba, faházba, pincébe, esetleg tárolóba valók. Persze az sem egészséges, ha mi megyünk ennek utána, mert bármit ránksózhatnak az eladói térben. Nem is beszelve a webáruházak túlkínálatából, ahol szinte minden kínai, csak németnek mondják.

Ha tőlünk vásárol, csakis jó zárbetétet kínálunk, amit alátámaszt az ára és a MABISZ besorolás 5-ös és 6-os osztálya.

Milyen a jó nem kínai zártermék és hol vegyük meg?

Mindenkit lebeszélünk a webáruházban való vásárlásról, mert ők kereskedők és nem szakemberek, akik tudják, mi kell a kínai HiSec ajtóba vagy a Mul-T-Lock/Superlock ajtóba.

Általában ő azt állítják, hogy értenek a betétekhez, de mikor az Abus D6 zárbetét, amit Kínából vesznek, nem működik az izraeli ajtóban, akkor már fejrázás van és mutogatás a vásárlóra, hogy béna, nem tudja beszerelni.

Nem ő, a kereskedő a béna, hanem aki a számítógép elött ül és felveszi a rendelést. Ha mégis webáruházból veszik meg a zárakat, akkor ne csodálkozzanak azon, hogy nem tudják beszerelni és a gyorsszerviz 20 ezer forintot fog elkérni a berakásért.

Mindig azt javasoljuk, hogy vagy zárszaküzlet vagy zárszervizes háttérrel rendelkező nagykert keressenek meg ez ügyben, ahol még telefonon keresztül is tudnak segíteni, ha kell. Ahol nincs regisztráció, meg mindenfajta kosár, ahova nem tudjuk, mit teszünk, mert csak egy kép van minden egyes zárhoz. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy bejárati ajtóba soha nem szabad olcsó, kínai zárbetétet venni, mert nem biztonságos!

Akkor milyet vegyünk, hol és mikor?

Csakis Európában vagy Izraelben készült zárat vegyünk és a németből se olyat, amit a németek Kínában gyártatnak. Ezekben a Kínában készült zárakban már egy év után nem fordul el a kulcs.

Hozzánk jöhetek hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között és segítünk! Amit mi árusítunk, az Izraelben készül 5-6-os besorolású MABISZ tanúsítványa van és alap a másolásvédelem a kulcsokra. A zárbetét-családunk kulcsai erősek, vékony a száruk, illenek HiSec ajtóba, hevederzárba, fogaskerekes Superlock ajtóba, Turul ajtózárba vagy bármilyen műanyag-, fa-, fém bejárati ajtóba.

Minden esetben a pontos méret kell nekünk, az alapján tudjuk a vásárlót kiszolgálni. Nekünk az nem segítség, hogy kb. 10 cm hosszú, így nem pontos a méretezés. Lásd a lenti képen a zárbetét mérését, ami nagyon egyszerű.

Mit tudnak az általunk forgalmazott RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetét fajták?

Először is, eredeti izraeli gyártmány, nem kínai, mint sok társa a magyar piacon. A legmagasabb MABISZ ajánlást kapták, ami nagyon fontos, hiszen ez alapján állítják fel, hogy a zárbetét meddig áll ellen a betörési kísérletnek. Harmadszor, interaktív csapos mindkét termék, ami azt jelenti, hogy mozgó alkatrész van a kulcsszárba préselve, ami miatt nem másolható a kulcs csak kártyával és csak egy helyen.

Teljeskörű mechanikai védelemmel vannak ellátva, ami a fúrás, zártörés, zárpikelés, magkihúzás, savazás, roncsolás, fagyasztás nyitási módok ellen véd.

Mindkét zárbetét fogaskerekezhető, tekerőgomb szerelhető rá, fő- és vezérkulcsos rendszer alakítható ki belőlük, pl. nagy cégeknél, ahol több száz ajtó van beszerelve.

Áraink megtalálhatok a weboldalon, méret szerint. Személyesen átvehető akár egy darab esetén is Dunakeszin. Postán is tudjuk őket küldeni, következő munkanapi érkezéssel, utánvétes fizetéssel.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest