Zárbetétek összehasonlítása a betörés elkerülése érdekében

A legtöbb zárbetét, ami a magyar piacon kapható, kezdve az olcsótól a középkategóriáig, maximum fúrásvédelemmel rendelkezik. A betörők pedig nem fúrógéppel dolgoznak, hanem beütőkulccsal vagy zárfésüléssel, pikkeléssel jutnak be ezeken a zárakon keresztül a lakásba.

6000 forintért biztonságos zárbetétet nem lehet kapni! Egy jó zárbetét 31/31 mm alapméretben, 13-14 ezer forintnál kezdődik! Az a jó betörésbiztos zárbetét, ami rendelkezik fúrás-, törés-, finomnyitás-, magkihúzás- és másolásvédelemmel, ami védi otthonát, családját, lakását még akkor is, ha távol vannak! Mai blogunkat olvasva talál további részleteket a zárbetétekről, valamint weboldalunk is erről szól, olvasgassa, böngéssze, fejlessze tudástárát!

Mit nyújt a kínai zár? Kulcsforma, kinézet

A kínai zárbetét akár alsó zárban, akár felső zárban van alkalmazva semmilyen védelmet nem nyújt. Aki mást állít, az nem ért hozzá! Javasoljuk, hogy szedje szét a zárbetétet és nézze meg, hogy sima, egysoros, hét csap van benne, semmilyen zárnyitási mód elleni védelem nincs kialakítva a cilinderben. Éppen ezért ilyen magas az ajtóbetörések száma Budapesten, mivel akár beütőkulccsal, vagy egy pikkelő zárszerszámmal könnyedén nyitható maga a kínai betét.

A kulcs kinézete, formája laponmart kivitel, vízszintesen kell a kulcsot a zárba helyezni. A kulcs fejébe piros, fekete vagy sárga csíkok vannak belepréselve. A kulcsfej formája négyzet alakú, melynek az alsó része le van kerekítve 45 fokban. Általában felirat, márkajel nem található rajta, amivel a no-name kategória van jelezve.

Mitől jobb az izraeli zárbetét?

Az izraeli zárbetét azért jobb, mert nem Kínában készül, pontatlan gépeken, ötvözeti anyagokból és nem tucattermék, mint pl. a HiSec, Secdoors és összes többi kínai ajtó zárja és kulcsai. Sok dolog van, ami Kínában készül és jó, pl. iPhone, de ott a minőséget ellenőrzik, illetve ezt a telefont egy 300-400 ezer forintos bejárati ajtóval tudnánk összehasonlítani, nem pedig egy kínai ajtóval, ami, amikor Kínából elindul 10.000 Ft, mire ide megérkezik a végfelhasználóhoz már 120.000 Ft.

Az izraeli zárbetét és azok kulcsai minőségi termékek, Mabisz minősítésűek, 5-ös és 6-os besorolásában. Kulcsaiknak további másolása, csakis a hozzájuk tartozó kártyával lehetséges. A zárbetét és a kulcs betörésbiztos elemekkel, alkatrészekkel van összerakva. Egyszóval sokkal jobb, biztonságosabb és minőségibb zár, mindenkinek ajánljuk!

Ár összehasonlítás a két zár között

Mivel kínai zárbetétet nem értékesítünk, így erre árat sem tudunk mondani, de a webáruházakban 5-8 ezer forint között lehet ilyet vásárolni, 30/40 vagy 45/45 mm méretben. Ezeket a kínai zárbetéteket senkinek nem ajánljuk megvásárlásra, hosszútávon csak a gond lesz velük (minőségi/biztonsági).

Az izraeli zárbetétek, amelyeket akár zárszerviz, akár értékesítés formájában forgalmazunk, típus függvényeben (Keylocx vagy LOCXIS) 15.000 Ft-tól 30.000 Ft-ig bezárólag vásárolhatók meg. Ezekre a szükséges szerelési költség még rátevődik (munkadíj), de a zárbetétek már másolás-, törés-, zár-finomnyitás ellen védettek és interaktív csappal vannak ellátva.

Zárbetét vásárlás kontra helyszíni zárszerviz szolgáltató munkavégzése

Cégünknél raktárkészletről megvásárolhatja az Izraelben készült, betörésbiztos SKG, LOCXIS vagy Keylocx ajtózárbetéteket. A vásárláshoz a pontos, osztott méretre van szükségünk, illetve hogy melyik fajtából szeretné az ügyfél.

Az SKG és a LOCXIS változathoz 3 db kulcs tartozik, a Keylocxhoz pedig a gyártó 5 db kulcsot csomagol. Mind a három zárbetéthez csakis kódkártyával tud plusz kulcsokat készíttetni.

A zárbetétek méreteiről és árairól az alábbi linkeken tud tájékozódni:

https://rbzarbetet.hu/skg-premium-zarbetet/

https://rbzarbetet.hu/locxis-zarbetet/

https://rbzarbetet.hu/keylocx-zarbetet/

Ha megtalálta a megfelelőt, hívjon hétfőtől péntekig a 06-30-265-5531 telefonszámon!

Sokan nem bonyolódnak bele a zárvásárlás procedúrájába, ezt inkább szakemberre bízzák. Nekik is tudunk segíteni. Ilyenkor komplett árat mondunk, azaz anyagköltség (zárbetét ár) és munkadíj együtt, ami vonatkozik a helyszíni kiszállásra, a beszerelésre és a helyszínre vitt zárbetétekre is természetesen!

Döntse el Ön, mint megrendelő, hogy vásárol vagy szerelőt hív! Mi rövid időn belül (egy munkanap) teljesítjük a kért szolgáltatást Budapesten és környékén!