Zárcsere kulcselvesztés miatt

Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy a bejárati ajtó esetében nem fordítunk elég figyelmet a biztonságra, sem pedig a zárbetét minőségére, és a kedvezőbb árat részesítjük előnyben, pedig ez nagy hiba!

Az ajtó mögött vannak az értékeink, személyes dolgaink, a már megszokott kis életünk, amelyhez nem szeretnénk, ha idegenek hozzáférnének. Ugyanekkor meg kell említenünk a személyes biztonságunkat is.

Szóval igenis fontos, hogy milyen minőségű, és milyen védelemmel ellátott zárbetét védi, működteti az ajtónkat, mert ez az ajtó választ el minket a külvilágtól.

Az RB LOCXIS zárbetétre bátran rá lehet bízni a bejárati ajtó védelmét, hiszen prémium, azaz csúcskategóriás termék. Mi nem csak értékesítünk, hanem zárak helyszíni beszerelésével, cseréjével is foglalkozunk. Itt hangsúlyoznánk, hogy csakis az általunk forgalmazott zárakat szereljük be garanciális okokból kifolyólag. Ha kíváncsi a részletekre, klikk ide.

El van látva törés-, fúrás-, savazás-, magkihúzás elleni védelemmel, valamint interaktív csaprendszerének köszönhetően, a zárbetét nem nyitható finomnyitással/zárfésüléssel! Ezt pedig nagyon kevés zárbetét tudja a piacon. Amennyiben ez nem lenne elég, a zárbetét kulcsai szabadalmi védelemmel rendelkeznek, így kulcsmásolásuk szigorúan kódkártyához kötött és Magyarországon, egy helyen másolhatók le! Tehát nem kell aggódni akkor sem, ha valakinek kölcsönadtunk egy kulcsot, hiszen biztos, hogy nem tudja azt a tudtunk nélkül lemásolni!

Az RB zárbetét minőségét, illetve méretét tekintve, nagyon széles körű zárcsere felhasználhatósággal bír. Beszélhetünk akár egy egyszerű kertkapu zárbetét cseréjéről, akár egy másodzár rim betét zárcseréjéről, HiSec, Secdoors, TerraSec kínai ajtók zárbetét/zárbetétek cseréjéről, vagy egy kilincsemelős bejárati ajtó zárcseréjéről, illetve a Turul-, Superlock-, vagy Mul-T-Lock rendszerű biztonsági bejárati ajtó zárbetét cseréjéről, az RB zárbetétek mindegyik ajtó és zárrendszer működtetésére kiválóan alkalmasak!

De használhatjuk az RB zárbetéteket hevederzárakba fogaskerék meghajtással, valamint cilindervezérlésű trezorzáras biztonsági ajtók működtetésére is. Zárcsere szolgáltatás keretén belül, az RB zárbetéteket házhoz szállítjuk Önnek, és a fent említett ajtók, zárak esetében a helyszínen elvégezzük Önnek a zárcserét, garancia vállalása mellett!

Cseréltessen velünk, gyártói garanciával, most akciósan izraeli LOCXIS és Keylocx kártyás zárbetéteket, hétköznapokon 8 és 20 óra között!

Zárcsere vs. zárkódolás

Akik RB zárbetéttel rendelkeznek, azok már szerencsés helyzetben vannak, már ha nevezhetjük a kulcselhagyást szerencsés helyzetnek.

A zárbetét kódolása annyit jelent, hogy a zárbetét csapjait az új kulcsok szerint kell elhelyezni a zárhengerben. Így a zárbetétet kódoljuk hozzá a meglévő kulcsokhoz. Tulajdonképpen az ügyfél zárbetétje marad a régi, de a kódolás által megváltozik az RB zárbetét csapjainak nyitási sorrendje. Így a régi kulcs már nem fogja nyitni a zárbetétet. Új kulcskészletet kapnak az ügyfelek, természetesen a hozzá tartozó kódkártyával együtt.

Ezt azonban csakis a partnerünknél, a Kulcskirály zárszaküzletben végzik el. Tehát a zárbetétet ki kell venni az ajtóból, bevinni az üzletbe, majd újra visszaszerelni. Zárszerviz cégünk nem foglalkozik a helyszínen ezzel, nálunk nem lehet ilyen szolgáltatást megrendelni, mivel a zárbetétek kódolása asztali munkát igényel és nyugodt körülményeket, ami egy lépcsőházban nem biztosított!

További kulcsok másolásáért szintén a Kulcskirályt kell felkeresni, és vinni kell a védőkártyát is!

Az RB zárbetét cserét kizárólag hozzáértő zárszerelő szakemberrel végeztesse, mert a zárcsere során előforduló problémákat egy zárszervizes szakember könnyebben elhárítja és megoldja. Pl. ilyen lehet, ha nem jön ki a régi zárbetét az ajtóból, vagy az új zárbetét nem emeli rendesen a zárszerkezetet, vagy a zárbetét-csere után a zárszerkezet akadozik.

RB zárcsere szolgáltatásunk elérhető hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között. Szombat, vasárnap zárva vagyunk. Főként Budapest kerületeiben vállalunk ajtózár-cserét, RB zárbetét cserét, izraeli ajtókban zárszerkezet cserét, vagy kilincs cserét.

A zárcsere alkalmával originál dobozokat viszünk az ügyfélhez, ami az ügyfél előtt kerül felbontásra. A doboz tartalma a zárbetét, a 3 db gyári kulcs, illetve az interaktív csapsorszámmal ellátott, plasztik védőkártya. Erre a kártyára nagyon kell vigyázni, mert a további kulcsok másolásához szükség van rá!

Amit még érdemes tudni, hogy az RB zárbetét cseréjekor, egy interaktív csapos (csap a csapban) rendszerű zárbetét van beszerelve, amit a Magyarországon jelen lévő zárbetétek közül nagyon kevés tud produkálni! Általában sima, hatcsapos kivitelek vannak forgalomban.

Válassza a prémium minőséget, a biztonságot, bízza ajtaját az RB-re!

06-30-265-5531

06-30-265-5531