Zárszerviz árak  –  telefonos és e-mailes megrendelések

Nagyon sok e-mailben történő megkeresést kapunk az ügyfelek részéről. Számunkra mindig rejtély, hogy mi állhat az ilyen típusú megkeresések mögött, hiszen telefonon sokkal egyszerűbb a részleteket tisztázni, a kérdéseket feltenni és azokra választ kapni.

A mai modern technika követelésének eleget téve, van nekünk is e-mail címünk, bár ezt mindig próbáljuk a kérdéses esetek vonatkozásában alkalmazni, nem pedig a hétköznapi dolgokra. Mivel cégünk zárszerviz cég, és gyakorlatilag elmondható, hogy sürgősségi esetekhez hívnak minket (pl. ajtónyitások, kulcselhagyás/zármeghibásodás miatti zárcserék), így nem egyszer értetlenül állunk a zárcserére vonatkozó e-mailben történő megkeresések előtt.

Elképzelhető, hogy vannak, akik a munkahelyükről e-mailt küldenek, rákérdezve az árainkra, vagy csak nem szeretnek telefonálni, esetleg spórolni próbálnak a mobilszámunk hívásának elkerülésével, mindenesetre azt ugye senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy egy mondatos „Mennyibe kerül Önöknél a zárcsere?” kérdésre egyszerű és egyértelmű választ tudunk adni. Nos, ezek azok az e-mailes megkeresések, amelyek számunkra értelmetlennek tűnnek, vagy a vicc kategóriába sorolhatók.

Hogy miért mondjuk ezt? Kifejtem bővebben.

Zárszerviz cég kiszállása Budapesten

Egy sürgősségi zárszerviz céget vezetni nem egyszerű dolog. Egy ilyen cég nem úgy működik, hogy van egy titkárnő, aki állandóan az íróasztal mellett ül és válaszolgat a milliónyi e-mail megkeresésekre. Nekünk az ügyfelek zárproblémájának mielőbbi megoldása a feladatunk, így sokat kell beszélnünk velük telefonon, időpontokat és címeket kell egyeztetni, meg kell szervezni, hogy melyik kolléga milyen címre menjen, ott mit is csináljon pontosan, illetve a legfontosabbat, a zárszerviz munkát el is kell végezni. És ezután vannak az adminisztrációs feladatok, a készletek folyamatos feltöltése, stb. Szóval ez a szakma nem egy nonstop gép előtt ülős és írogatós munka.

Ám ami ennél is fontosabb, hogy mindig célravezető az e-mailben kért zárcsere szolgáltatást és a helyszínt pontosítani, ha már valamire árat kér valaki. Elvégre az utazási irodát sem úgy hívjuk fel, hogy: „Mennyibe kerül egy repülőjegy?”.

Egyszóval nincs gond az e-mailes árajánlat kéréssel, ha azt az ügyfelek is komolyan veszik. Mert ha nem írnak részeteket, akkor én is úgy veszem, hogy nekik ez nem fontos. Ha nekik nem fontos, miért várják el, hogy nekünk fontos legyen? Igen, tudjuk, hogy ők a megrendelők, de higgyék el, ennél sokkal egyszerűbben is lehet munkát megrendelni és árat kérdezni, főleg gyorsabban, így talán nem nagyképűség kijelenteni, hogy nálunk előnyt élveznek azok az ügyfelek, akik számára fontos a szolgáltatásunk.

Inkább telefonon hívja zárszervizünket!

Ha valaki mégis ragaszkodik az írásos megkereséshez, akkor kérjük, hogy legyen kedves a részleteket pontosítani. Mik ezek a részletek? Először is, hogy hol van a helyszín. Ez eléggé fontos információ. Mit kellene cserélni? Zárbetétet, zárszerkezetet, kilincset? Miért van rá szükség? Ez azért fontos, mert ha pl. kulcselhagyás miatt, és az ajtó zárva van, akkor nyitnunk is kell, és csak ezután jöhet a zárcsere. Ha nem tudják pontosan mit, akkor legalább az ajtót kellene kicsit beazonosítani. Pl. műanyag bejárati ajtó, erkélyajtó, hátsó fa-ajtó, garázsajtó, kertkapu, biztonsági ajtó, esetleg kínai ajtó, vagy csak fémajtó, vagy kétszárnyú bérház ajtó, kilincs-emeléssel működő ajtó, stb.

Ha már a helyet, az ajtót és a problémát tudjuk, akkor tudunk adni árajánlatot. De csak egy egyszerű egymondatos kérdésre nem lehet pontos választ adni. Tehát: hol?, mit?, miért?. Ezek a minimum dolgok, amiket le kellene írni az e-mailben történő megkereséskor.

Ám sajnos az egymondatos e-mailekkel nem sokat tudunk kezdeni. Ezért is preferáljuk inkább a telefonos megkeresést, hiszen a telefonban pár perc alatt rengeteg kérdésre lehet választ kapni, és sokkal egyszerűbb a beazonosítás.

Remélem a fenti kis írással segítettünk Önöknek a tájékozódásban, hogy Önök is tudják, mire érdemes odafigyelni a zárszerviz/zárcsere szolgáltatás megrendelésekor.

Megrendelés esetén hívjon minket a 06-30-265-5531 telefonszámon vagy írjon nekünk zarszerviz365@gmail.com e-mail címünkre!