Zárszerviz, zárcsere Budapest kerületeiben

Cégünk elsősorban izraeli zárbetétek különböző fajtáival foglalkozik. Ilyen pl. a most akciósan elérhető Keylocx zárbetét, vagy a 100 százalékban betörésbiztos SKG zárbetét. Mindezek mellett, hétfőtől péntekig, Budapest összes kerületében vállaljuk kiszállási dj nélkül ezeknek a záraknak vagy zárbetéteknek a cseréjét.

Jól felszerelt műhelyautónk különböző méretű, osztású és fogaskerékkel ellátott izraeli zárbetétekkel van ellátva. Tehát ez egy mozgó zárszaküzlet, így helyszíni zárcsere keretében tudjuk mindenkinek a zárbetéteket biztosítani értékesítés formájában. Áraink megfizethetőek, a zárbetétek árai fel vannak tüntetve a weboldalon. Ezekre a mi munkadíjunk tevődik rá, amelyet diszpécser kollégánk is elmond a telefonos beszélgetés során.

Zárszerviz ügyeleti jelleggel hétköznapokon munkaidőben

Különböző márkanevű, elnevezésű ajtók vannak jelen a piacon, ilyen pl. a műanyag felhúzókilincses vagy kulcsműködtetésű bejárati ajtó, az igen népszerű kínai HiSec, Secdoors és TerraSec bejárati ajtó, a cilindervezérlésű Mottura, Superlock, Securemme biztonsági ajtók. Minden ajtóban cégünk nagyon rövid határidővel vállal izraeli RB zárbetét cserét!

Zárbetétjeink tudásszintje, minősítése

Mi csakis olyan zárakat, zárbetéteket alkalmazunk, amelyek a MABISZ által be vannak vizsgálva, illetve a zárgyártó a különböző országonként előírt és megkövetelt  TÜV tanúsítványokat is biztosítja a zárhoz.

Forgalmazunk RB SKG, LOCXIS és Keylocx zárbetéteket, Mabisz 5 és 6 besorolással. A zárbetétekhez 3 vagy 5 db kulcs tartozik. Interaktív csapos, mozgó alkatrészes, másolásvédelemmel ellátott zárbetétjeink vannak. A zárbetétek törés, finomnyitás-, fúrás-, savazás-, vésznyitás- és rongálás ellen is védelmet nyújtanak.

Budapesten ezeknek a záraknak a cseréje 32.000 és 46.000 Ft között érhető el. Több zárbetét cserére kedvezményt tudunk biztosítani, ha egy helyen, egy ajtóban vannak.

Budapesti gyorsszervizünk minden általunk helyszínre vitt és beszerelt zárbetétre egy év gyártói garanciát tud biztosítani.

Biztonsági zárbetét csere Pest megyében munkanapokon

Elég sok ember válassza a zsúfolt pesti környezet helyett az agglomerációt vagy a nyugodtabb, Budapest szélén lévő pest megyei településeket, városokat. Mi nekik is szívesen segítünk, ha belefér a munkabeosztásunkba és ha elfogadják a zárcsere díjszabásainkat.

Az alább felsorolt városokban biztos, hogy vállalunk zárbetét cserét. A részletekről, árakról, szolgáltatásokról érdeklődjenek telefonszámunkon!

Szentendre, Pomáz, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Göd, Gödöllő, Versegyház, Budaörs, Érd, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Maglód.

Ezen helyiségekben csakis előre egyeztetett, nem sürgős zárcsere feladatokat tudunk elvállalni, minimum 3 - 5 órás időintervallumban.

Válassza Ön is a biztonságot! Kérjen időpontot a zárcserére!

Telefonszámunk: 06-30-265-5531

E-mail címünk: zarszerviz365@gmail.com

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest