Dynamic zárbetét

Az RB Dynamic zárbetétből adunk el a legtöbbet, mind zárszerviz formájában, mind pedig az értékesítés keretében. Talán azért, mert az árát tekintve a legjobb, hiszen a legtöbb biztonsági védelmet tudja nyújtani hasonlóan drágább vetélytársaihoz, kivéve a másolásvédelmet.

Egy pár szó a zárbetétről:

A zárbetét Izraelben készül, 3 vagy 5 darab kulcs tartozik hozzá. A másolásvédelme már lejárt, tehát a kulcsa bárhol szabadon másolható, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyar piacon lévő kulcsmásolók raktárkészletén nincs a polcon ez a fajta nyerskulcs, így a másolása bonyodalmat okoz. Mi a Kulcskirályt ajánljuk, náluk van mindig van raktáron megfelelő nyerskulcs a kulcsmásoláshoz, erről cégünk gondoskodik.

A zárbetét úszó/csap a csapban csaprendszerű (finomnyitás, pikkelés ellen védett), mindkét oldalról törésvédett, bármilyen ajtóba beszerelhető, európai profilja miatt.

Fogaskerekezhető, azonos zárlat készíthető belőle. A zárbetét belső oldalára kérésre tekerőgombot tudunk felszerelni.

Az RB Dynamic zárbetétből elég nagy raktárkészletünk van, közvetlen tud tőlünk vásárolni akár magánszemélyként, zárszerviz szolgáltatóként és zárszaküzletként.

Az alábbi méret felsorolásban megtalálják, hogy milyen méret szortimentből vásárolhatnak. Itt is hangsúlyozzuk, hogy a zárbetétet mindig úgy kell mérni, hogy a zárbetét-rögzítő csavar jobb- és bal oldalától mért távolság mennyi.

Amennyiben kérdése van, hívjon minket munkanapokon a lenti telefonszámon vagy írjon nekünk emailt a zarszerviz365@gmail.com email címre!

Amennyiben szeretne Dynamic zárbetétet vásárolni, az alábbi linken megteheti:

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/termekkategoria/akcios-zarbetetek/

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest