Dynamic zárbetét

Az RB Dynamic zárbetétből is nagyon sokat adunk el értékesítés keretében. Talán azért, mert az árát tekintve a legjobb, hiszen a legtöbb biztonsági védelmet tudja nyújtani hasonlóan drágább vetélytársaihoz, kivéve a másolásvédelmet.

Egy pár szó a zárbetétről:

A zárbetét Izraelben készül, 3 vagy 5 darab kulcs tartozik hozzá. A másolásvédelme már lejárt, tehát a kulcsa bárhol szabadon másolható, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a magyar piacon lévő kulcsmásolók raktárkészletén nincs a polcon ez a fajta nyerskulcs, így a másolása bonyodalmat okoz. Érdemes neves zárszaküzletekhez fordulni ez ügyben.

A zárbetét úszó/csap a csapban csaprendszerű (finomnyitás, pikkelés ellen védett), mindkét oldalról törésvédett, bármilyen ajtóba beszerelhető európai profilja miatt.

Fogaskerekezhető, azonos zárlat készíthető belőle. A zárbetét belső oldalára kérésre tekerőgombot tudunk felszerelni.

Az RB Dynamic zárbetétből elég nagy raktárkészletünk van, közvetlen tud tőlünk vásárolni akár magánszemélyként, zárszerviz szolgáltatóként és zárszaküzletként.

Az alábbi méret felsorolásban megtalálják, hogy milyen méret szortimentből vásárolhatnak. Itt is hangsúlyozzuk, hogy a zárbetétet mindig úgy kell mérni, hogy a zárbetét-rögzítő csavar jobb- és bal oldalától mért távolság mennyi.

A Dynamic izraeli zárbetét anyaga és jellemzői

A hagyományos izraeli Classic zárbetét sajnos már Magyarországon nincs kereskedelmi forgalomban, pedig egy nagyon jó minőséget képviselő zárbetétről van szó. Viszont egy az egyben helyettesíthető és kiváltható a kiváló, szintén izraeli RB Dynamic+ zárcilinderrel.

A Classic zárbetét belseje majdnem teljesen megegyezik az Interactive zárbetét belsejével. Az izraeli Classicban is csap a csapban csaprendszer található, ami azt jelenti, hogy a külső, nagyobb méretű csapok mindegyikében belül, egy vékonyabb, különálló belső csap található.  Azért fejlesztették ezt ki, mert ez a csaprendszer lényegesen nehezebben nyitható ki a manipulációs eljárással (zárfésülés, lock picking), mint európai társaié, amelyek csupán egysoros csappal rendelkeznek.

A Classic abban különbözik az Interactive zárbetéttől, hogy ez utóbbiban van egy speciális mozgó alkatrész a kulcsban és a hengerben is. Ezzel szemben, ez a mozgó alkatrész a Classic betétben nincs benne, így csak a kulcsmásolás terén különbözik az Interactive zárbetéttől.

A Classic zárbetét tulajdonságai, előnyei, védelmei mind-mind megtalálhatók, ugyanilyen formában az RB Dynamic+ zárbetétben.

RB Dynamic+ törésvédelem

Magának a Dynamic+ zárbetétnek az anyaga rézötvözet, törésvédelem ellen a zárbetét mindkét oldala letörhető kivitel formájában van védve. A gyártó úgy oldotta meg ezt a védelmet, hogy a zárbetét A és B oldalánál a szélétől számolva 1 cm távolságban kikönnyítette a zárbetétet. Így, ha rongálásra kerülne sor, ez a rész letörik, a többi része bennmarad az ajtóban és a zárszerkezethez nem lehet hozzáférni.

Ez azért nagyon jó dolog, mert mind a kilógó zárbetét esetén alkalmazandó zártörési módszerrel, mind a zárkihúzásos módszer esetén csak ez az 1 cm szakad ki a zárbetétről. A zárbetét úgy van felépítve, hogy ettől függetlenül a saját kulcsával még ki lehet nyitni.

Az izraeli Dynamic+ zárbetét, mint már említettük, duplasoros csappal védekezik a finomnyitás ellen. A fúrásvédelmet pedig úgy oldják meg, hogy a zárhenger alatti nyakrészbe két darab vídia keménységű anyagot építenek a házba.

Maga az izraeli RB Dynamic+ zárbetét nagyon kiváló minőséget képvisel, 10-15 évet gondozásmentesen kibír.

RB Dynamic+ plasztik kártya

A Dynamic+ zárbetéthez tartozó plasztik kártyának másolásvédelmi jelentősége nincs, mert már véget ért a bejegyzett másolásvédelmi időszak. Viszont a kártyán feltüntetett ún. interaktív számok, betűk megkönnyítik a kulcs másolását, ha nem kulcsról kulcsra történik a másolás, hanem kulcsvágás esetében, pl. a Compact II, izraeli kulcsvágó gépen.

A Dynamic+ zárbetéthez tartozó kódkártyán szintén fel van tüntetve a 02-es profil felirat, ez megtalálható a kulcs szárában is. A kártyán szereplő adatok nagy segítséget nyújtanak továbbá az azonos zárlat készítéséhez, valamint a fő- és vezérkulcsos rendszerek kialakításához.

RB Dynamic+ sokszínűség

Az Izraelben készült, minőségi Dynamic+ zárbetétet a Rav-Bariach (RB) gyártja. Cégünk a magyarországi forgalmazója ezen zárbetéteknek.

Ez a zárbetét olyan jó tulajdonságokkal és sokszínűséggel rendelkezik, hogy szinte bármilyen zármegoldás kialakítható belőle cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek és magánszemélyeknek egyaránt.

A Dynamic+ zárbetét biztonságáról, minőségéről már beszéltünk, de a legfontosabb mégis a sokrétű felhasználhatósága.

A Dynamic+ izraeli zárbetét a legmagasabb méretszortimenttel rendelkezik. A 10/30 mm-es félbetéttől kezdve, a 43/48 mm aszimmetrikus méreten keresztül, az 55/70 mm-es méretig bezárólag, szinte minden típusú ajtózárba használható.

Azonos- és főkulcsrendszer készítésére kiválóan alkalmas a csap a csapban rendszer milliós nagyságrendű variációszáma miatt. A zárbetét különféle fogaskerék meghajtású zárakhoz is tökéletesen használható. Pl. Mul-T-Lock, Superlock, Imilock és Turul ajtókhoz egyaránt. Ezen felül a hazánkban forgalomban lévő összes fajta hevederzár zárbetétjének cseréjére is kiválóan felhasználható. Pl. Biztibuk, Magzett, Prezidium hevederzár.

Kényelmi funkcióját tekintve egyenesen emberbarát, mivel a zárbetét ún. tolókavivője (zárszakállja, kuplungja) helyére egy vészfunkciót helyezhetünk (emergency cam). Ez arra jó, hogy ha belülről benne hagyják a kulcsot a zárban, akkor kívülről egy másik (saját) kulccsal kinyitható a zár. Ez kívülről gombos ajtók esetében tökéletes megoldás. Illetve, ha valaki rosszul van a lakásban, és magára zárta az ajtót, majd benne hagyta a kulcsot belülről, akkor kívülről egy másik kulccsal ki lehet azt nyitni és nem kell a betétet széttörni, szétfúrni, roncsolni.

Kényelmi funkcióként említenénk továbbá, hogy a zárbetét belső részére egy tekerőgombot is felszerelhetünk. Ezt egy mozdulat ráfordítani a hazaérkezés után, és nem kell a kulcsot keresgélni, bedugni a zárba és azzal zárni az ajtót. Arról nem is beszélve, hogy a később hazaérkező családtagok számára kívülről a saját kulcsukkal nyitható az izraeli RB Dynamic+ zárbetét.

Amennyiben kérdése van, hívjon minket munkanapokon a lenti telefonszámon vagy írjon nekünk emailt a zarszerviz365@gmail.com email címre!

Amennyiben szeretne Dynamic zárbetétet vásárolni, az alábbi linken megteheti:

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/termekkategoria/akcios-zarbetetek/

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest