SKG prémium zárbetét

Az RB zárbetétek a legmagasabban kvalifikált biztonsági zárcilinderek. Az RB SKG zárbetét esetében ez duplán is elmondható, hiszen kétszeres törésvédelemmel rendelkezik. 1.) A zárbetét első része törik le roncsolásnál, 2.) a zárbetét aljába egy acélhidat is behelyeztek, amely 100 százalékos törés elleni védelmet nyújt.

Ezen kívül a zárbetét csap a csapban (interaktív) felépítésű, ami annyit jelent, hogy az egy sorban lévő csapok duplázódnak, teleszkópikus jelleggel. Ez nagyban megnehezíti és visszatartja a finomnyitási eljárást, amit manapság a betörők nagy előszeretettel használnak.

Az SKG zárbetét védelmi szintje

A Mabisz 6-os minősítést és az SKG elnevezés használatát csak azok a zárbetétek kapják meg, amelyeknek olyan magas a biztonsági szintje, mint az RB SKG betété. Izraelben különböző vizsgálatokon, teszteken át történik a biztonsági szint megállapítása és ugyanezt Magyarországon is elvégzi a Mabisz a bekért terméken. Több összetevője van a biztonsági fokozatnak, ami a kulcsra és a zárbetétre vonatkozik. Továbbá nagyon széles felhasználási területen lehet alkalmazni ezt a zárbetétet.

Az RB SKG zárbetét tulajdonképpen ugyanazon a házon alapszik, mint a LOCXIS, csak a zárbetét alját úgy alakították ki, hogy egy külön plusz törésvédelmet bele lehessen építeni a magasabb biztonsági fokozat elérése érdekében. Ez a törésvédelem egy nagyon kemény anyagból van, lehetetlen eltörni. Ráadásul az SKG-ban lévő acélhidat fix, tömör acélból alakították ki, nem pedig különböző többrétegű lemezekből, amelyeket a többi zárgyártó alkalmaz.

Az SKG zárbetéthez 3 db kulcs tartozik. A kulcsban mozgó alkatrész található, a kulcs-szára keskeny, vékony, ennek köszönhetően alkalmas bármilyen zárba, hevederzárba. A kulcsainak másolása csakis kártyával történik, partnerünkön keresztül. A zárbetét biztonsága a legmagasabb kategóriát képezi. Fúrásvédelemmel van ellátva, dupla törésvédelem van benne, rozsdamentes saválló csapok vannak a hengerben, teleszkópikus úszó csaprendszerű, valamint interaktív csapos mozgatású, ezért mindennemű zárpikkelési és manipulációs nyitási trükknek ellenáll.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét

A zárbetét felhasználási területe

Minden ajtóba tökéletes választás az SKG zárbetét, méret függvényében. A zárbetét további előnye a sokoldalúság. Fogaskerék szerelhető rá bármilyen hevederzárhoz, vészkuplung vagy tekerőgomb telepíthető rá kényelmi funkcióként, azonos zárlatot is tudunk belőle készíteni, hogy ne kelljen bajlódni a nagy kulcs-csomókkal.

Az RB SKG zárbetétet mindenkinek ajánljuk, aki magasabb biztonságra vágyik a lakás védelmében. Főként azonban azokba az ajtókba érdemes beszerelni őket, ahol a zárbetét minősége és biztonsági foka nem a legmegfelelőbb, amit a mai kor (és biztosítótársaság) megkövetel.

A rendkívül erős törésvédelme miatt szinte bármilyen ajtóba telepíthető, pl. kínai, HiSec, Secdoors ajtók, műanyag, felhúzókilincses ajtó, vagy bármilyen bejárati ajtó, aminek érdemes a biztonságát növeli egy RB SKG zárbetéttel.

Az RB SKG zárbetét nemcsak egy egyszerű törésvédett zárbetét, hanem széleskörű felhasználásra alkalmas, hiszen a zárbetétből szinte bármilyen rendszer kialakítható. Fő- és vezérkulcs rendszer készítés, irodáknak, cégeknek, azonos zárlat készítés társasházaknak, kertes házakban. A zárbetét különböző kényelmi funkciókat tud ellátni, mint pl. vészfunkció kialakítás, ha esetleg belül marad a kulcs. Vagy tekerőgombozás, a könnyebb működtetés érdekében. Az RB SKG zárbetét fogaskerekezhető, így az összes hazánkban forgalomban lévő hevederzárral kompatibilis. Mul-T-Lock, Superlock, Turul fogasíves meghajtású zárakhoz egyaránt alkalmazható.

A betörésbiztos zárbetét hova, mibe szerelhető

Ez annyit jelent, hogy bármilyen zárszerkezetbe, hevederzárba alkalmas, amibe az ún. körte-formájú kulcsnyílás van. Vásárlásnál érdemes a régi zárbetétet kiszerelni és megmérni, majd ez alapján megvásárolni az új SKG zárbetétet.

Tulajdonképpen minden európai profilú zárbetét helyére jó. A lényeg, hogy a vásárlás előtt ki kell venni az ajtóból a régi zárbetétet, azt le kell mérni, leginkább az A és B oldali kiosztást, valamint a teljes hosszt. Főként azokba az ajtókba ajánljuk, ahol erős zárszerkezet van, ami többirányú záródást biztosít. Ezen kívül azokba az ajtókba is, amelyek népszerűek a betörők körében, amelyekben kínai zár van, melyet könnyen tudnak kinyitni. Ilyen ajtó pl. a kétzáras TerraSec, Secdoors és a Delta biztonsági ajtó.

Nagy előnye a zárbetétnek a kulcs-szár, mely jellegzetesen vékony, de egyben erős is, ezért kiválóan alkalmas a rozettás zárakhoz. Ilyen pl. a Superlock/Mul-T-Lock/Turul bejárati ajtó, és a Kínában készült, hazánkban oly népszerű HiSec/Secdoors/TerraSec ajtók. Ajánljuk továbbá az elavult Biztibuk fogazott zárbetét helyére is.

A gyári dobozban benne van a zárbetét, 3 db gyári kulcs, egy rögzítő csavar, illetve kulcsfej jelölő műanyag. A biztonsági kódkártya a másolásvédelemre jogosít fel. A kulcskészítés a kártyán feltüntetett betűkből és számokból álló kódok alapján történik, automata kulcsvágó gépen. Így készülnek az extra kulcsok.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét

Az SKG betörésbiztos zárbetét elérhető méretei

Méretét és árát tekintve nem tartozik a legszélesebb méretválasztékhoz vagy a legolcsóbb kategóriához, de ennek a minőségnek már ára van. Ez a zárbetét Izraelben készül, nem pedig Kínában, mint a vetélytárs Mul-T-Lock vagy Superlock zárbetétjei.

Folyamatosan bővítjük raktárkészleteinket és a méretválasztékot, de mi is a piachoz igazodunk és azokat a méreteket tartjuk raktáron, melyekre igény mutatkozik. Az olyan egyedinek számító méreteket, mint pl. a 60/50 mm kivitel, nem tartunk, mert egy évben egyszer van rá szükség.

Az SKG zárbetét viszonylag egy új termék, folyamatosan töltjük fel a méretszortimentet. 14 különböző méretet értékesítünk, melyek a következők:

AB oldal Teljes hossz Bruttó ÁR
31/31 62 27.000
31/35 66 28.000
31/40 71 29.000
31/55 86 30.500
35/40 75 30.000
35/45 80 30.000
35/50 85 30.500
40/40 80 30.000
40/45 85 30.500
40/50 90 31.500
40/60 100 34.000
43/48 91 31.500
45/45 90 31.500
45/55 100 34.000

Kereskedelmi tapasztalatunk alapján azokat a méreteket tartjuk raktárkészleten, amire nagy általánosságban szükség van. Ezek a zárbetétek nagyon biztonságosak, viszont az árukat tekintve nem mindenki engedheti meg magának. A táblázatban felsorolt méretekkel elég sok zárat, ajtót át lehet hidalni.

Ezek a méretek a zárbetét-rögzítő csavar közepétől mért jobb- és baloldali távolság mérete a zárbetét széléig. Tehát A és B oldal. A feltüntetett árak bruttó, áfával növelt árak.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét

RB SKG 100 százalékosan betörésbiztos zár

Sokan azt gondolják, hogy nincs 100 százalékos biztonság, ezt mi megcáfoljuk, mert az SKG zárbetét alkalmazásával van. A legtöbb sikeres betörés az ajtózárbetét kettétörésével, roppantásával, rongálásával történik. A zárbetétek javarésze nincs ellátva, vagy csak részlegesen rendelkezik valamilyen törésvédelemmel. Az SKG zárbetét úgy van felépítve, hogy a cilinder külső vagy belső egy cm-es része letörhető, ezen felül maga a ház össze van fogatva egy közel 4 mm-es edzett acélhíddal, ami nem engedi, hogy a zárbetét eltörjön. Ezt pedig nagyon kevés hazai zárbetét tudja, ezért érdemes tőlünk ilyet vásárolni!

Egy pár szót ejtsünk a törésvédelemről. A zárbetétek különböző törésvédelmi módokkal vannak ellátva. Nagyon sokan alkalmazzák a zárbetét ún. kikönnyítését az első 1 cm-en. Sokan használnak drótót a zárbetét A és B oldalát összefogó részen. Alkalmaznak különféle acél- és vaslemezkéket erősítésképpen. De talán az RB az egyedüli, aki nem bízta a véletlenre a dolgot, így a zárbetét elejét letörhető változatúvá építette meg, és a zárbetét A és B oldalát összekötő részét acélvédelemmel is ellátta.

Tehát, ahány gyártó, annyi féle törésvédelem, de olyan erős acélhidat, mint amilyet az RB SKG helyezett a zárbetétbe, semelyik másik gyártó nem alkalmazott még.

Ez azért fontos, mert a leggyakoribb behatolási módszer a lakásbetörések esetében a zártöréssel, zárbetéttörés. Ha egy gyengén törésvédett zárbetét nem állja mega helyét, akkor az ajtó könnyen nyílik a betörő számára.

Az RB SKG zárbetétet nem lehet eltörni, hiszen, ha letörik az első 1 cm-t a zárbetét elejéből, akkor a zárbetét két oldalát még egy nagyon masszív acélhíd is összefogja, ami nem engedi a további törést.

A zárbetét átvétele, kiszállítása

Cégünktől a fenti táblázatban lévő zárbetéteket raktárról átveheti munkanapokon, reggel 8 és este 18 óra között, akár egy darab zárbetét vásárlása esetén is! Vidéki ügyfeleinknek utánvétes csomagként tudjuk küldeni. Ennek külön költsége van, kb. 2500 Ft, következő munkanapi szállítással.

Minden megrendelést írásban kérünk! Telefonon tudunk egyeztetni, ha bárkinek erre szüksége van, tudunk segíteni a zárbetét kiszerelésében, megmérésében és a megfelelő méret kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Webáruházunkból is meg tudja rendelni ezt a zárbetétet, Főoldalunkon lévő WEBÁRUHÁZ menüpontra kattintva

Magyarországon kizárólag nálunk lehet ezt a zárbetétet megvásárolni!

Amennyiben kérdése van a zárbetéttel kapcsolatban, várjuk hívását az alábbi telefonszámon vagy írjon nekünk emailt a zarszerviz365@gmail.com email címre!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest, SKG prémium zárbetét