Izraeli zárak, zárbetétek raktárról történő forgalmazása

A Zár Zorro Kft hosszú zárszervizes múlttal rendelkezik, mely során rengeteg tapasztalatot szereztünk a különböző zárak területén, mind a felhasználás, a biztonság, mind az értékesítés területén. Sok gyártó még több termékét kipróbáltuk, de a legtöbbjük az elvárásoknak nem igazán felelt meg, sem minőségileg, sem biztonságilag. Magyar kereskedőtől sem akartunk vásárolni, hiszen, ha közvetlenül a gyártótól vásárolunk, akkor mindig jobb árat kapunk.

Azért választottuk az izraeli RB gyártó termékeit, mert mind biztonságilag, mind minőségileg többet tud nyújtani a versenytársainál, sokkal jobb árakon. Bátran elmondhatjuk, hogy az RB termékek ár-érték aránya messze a legjobb a magyar piacon!

Az ügyfelek felé történő tovább értékesítés formájában kívánjuk az igényeket kielégíteni a kiváló minőségű RB zárak kapcsán.

A Zár Zorro Kft elég erős ahhoz, hogy közvetlenül a gyárból rendeljen, illetve, hogy készletet halmozzon fel a zárszerkezetekből, az izraeli Superlock, Mul-T-Lock ajtókra való Rav-Bariach kilincsekből, illetve az izraeli zárbetétekből (Keylocx, LOCXIS, SKG). Továbbá Kale és Beyler típusú ajtókhoz tartunk felső zárszerkezetet és törésvédő pajzsot, melyek szintén a kiváló minőséget képviselő RB termékei. Ez a zárszerkezet tökéletesen megegyezik a Nívó ajtókban lévő felső, cilinderes zárakkal.

A könnyebb vásárlásérdekében mi is elkezdtük a webáruházas értékesítést, ahol könnyedén hozzájuthat minőségi, biztonságos, megbízható, másolásvédett, betörésbiztos zárbetétjeinkhez. Itt elolvashatja termékpaketta kínálatunkat!

Akciós Dynamic zárjainkat itt találja!

Arról nem is beszélve, hogy minőségi terméket kínálunk korrekt áron, MABISZ minősítéssel, raktárkészletről. Itt kihangsúlyoznánk, hogy tényleg raktáron vannak az oldalon felsorolt termékek, tehát aznapi elszállítással, elvitellel, átvétellel hozzá tudnak jutni a biztonságra vágyó ügyfelek.

Az árainkat az adott zárbetét megnevezésű menüpontokban megtalálják, a termékek részletes leírásával egyetemben. Az ott feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, a 27 százalékos ÁFA-t tartalmazzák. Személyes átvételnél ennyit kell kifizetni a vásárlóknak. Postai csomagküldés esetén az árakra rátevődik a szállítási költség. A szállítási költség, mérettől, súlytól és a szállítási helytől függ.

Nálunk lehet egy darabot is vásárolni magánszemélyeknek, 5-6 darabot zárszerviz vállalkozásoknak, vagy viszonylag nagyobb tételben zárszaküzletként is. Ha viszonteladóként szeretne ezekkel a termékekkel foglalkozni, akkor egyedi árakat biztosítunk.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest