Zárbetéttel kapcsolatos kérdések

Milyen gyártmányúak az RB zárbetétek?

Izraeliek.

Nem Kínában gyártják az RB zárakat?

Nem. Minden RB zárbetét Izraelben készül a gyárban.

Megbízható termék, ha ezt választom?

Igen. Erős a kulcsa, jó minőségű a zárbetét, főkulcs-rendszerben és azonos zárlatú rendszerben kiválóan használhatók a zárbetétjei. Vékony kulcsnyakuk miatt bármilyen zárszerkezetbe jól működnek.

Milyen típusai vannak az RB zárbetéteknek?

Jelenleg három típust értékesítünk, a duplán törésvédett SKG zárbetétet, az interaktív csapos, másolásvédett LOCXIS zárbetétet és az új 5 kulcsos, másolásvédett Keylocx zárbetétet.

Miért adnak hozzá műanyag védőkártyát?

Ezzel védik le a másolás jogosultságát. Sokan félreértik a kártya jelentőségét. Röviden: a kártyát a másoláskor fel kell mutatni, hogy el lehessen végeztetni a másolást. Egyéb szerepe nincs, a zárbetét biztonságát nem növeli. Az RB zárbetétek közül az RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetétekhez tartozik szabadalmi másolásvédelem.

Mennyibe kerül egy RB zárbetét?

Méret és típus függvényében bruttó 16.490 és 37.000 Ft közötti áron tudja őket megvásárolni. A pontos méreteket és árakat ITT tudja megnézni.

A másolásvédelmet mennyire veszik komolyan?

Nagyon komolyan veszik. Csak a kártyával lehet kulcsot másoltatni, a kulcsok nem is kellenek a másoláshoz. Ha a kártyát elveszítik, akkor csakis zárcsere lehetséges az új kulcsok miatt.

Milyen színű az RB Keylocx kulcsfeje?

Jelenleg két profilt futtatunk. Az egyik fekete, a másik kék.

Milyen szám van feltüntetve a kulcs-száron?

A kulcs-száron feltüntetett számok a profilszámot határozzák meg.

Elhagytam az RB kulcshoz tartozó védőkártyát. Lemásolják-e a kulcsot?

Ha a másoláshoz szükséges a kártya, pl. SKG, LOCXIS és Keylocx, akkor nem másolják le. Ha Dynamic kulcsról van szó, akkor igen.

Miért van az RB zárbetét közepén fogaskerék?

Azért, mert ezek a zárbetétek egy olyan izraeli ajtó zárszerkezetébe helyezkednek el, amiben fogasív hajtja a zárszerkezetet, amit a zárbetéten lévő fogaskerék forgat a kulcs elfordításával.

Megvettem az RB zárbetétet, vállalják-e így is a zárcserét?

Nem, mi főként kereskedelemmel foglalkozunk. Keressen hozzá zárszerviz szolgáltatót.

Hány kulcs tartozik az RB zárbetétekhez?

3 vagy 5 kulcs tartozik hozzájuk.

Ha véletlenül rossz méretű zárbetétet vásároltam, ki tudjuk cserélni a jó méretre?

Igen. A rossz méretű zárbetétet dobozával, kulcsaival, kártyájával és a számlával együtt vissza kell juttatnia irodánkba, és mi elküldjük a megfelelő méretet. Személyes csere is lehetséges, amennyiben a zárbetétet közvetlenül tőlünk vette és nem valamelyik partnerünktől. A zárbetéteknek karcmentes gyári állapotban kell lenniük, a csomagolásnak, doboznak pedig épnek kell lennie. Megrongált, ütögetett zárbetétet és széttépett csomagolást nem áll módunkban visszavenni!

MABISZ minősítés van-e a zárbetétekhez?

Igen. Mabisz 5-ös, illetve 6-os besorolást kaptak az RB zárbetétek.

Mennyi garanciát vállalnak az RB zárbetétekre?

Egy év tejes körű, illetve cseregaranciát vállalunk. Ennek feltétele a sérülésektől mentes zárbetét, a hozzá tartozó összes kulcs (3 vagy 5 darab), valamit a kódkártya megléte.

Tudom belső tekerőgombbal kérni a zárbetétet?

Természtesen. A zárbetét pontos méretére van szükségünk, valamint, hogy melyik oldalra kéri a tekerőgombot. A tekerőgombnak a betét árán felül egy 6000 Ft-os pluszköltsége van.

Vészfunkciós zárbetétet szeretnék. Tudnak ilyet adni?

Igen. A megfelelő méret kiválasztása után, fel tudjuk szerelni ezt a kényelmi funkciót a zárbetétre.

Hogyan mérjem meg a zárbetétet?

A zárbetétet először is ki kell venni az ajtóból és a rögzítő furat közepétől, a jobb és bal oldali távolságot kell nekünk megadni a vásárláskor.