Izraeli másolásvédett ajtózár-betétek

Magyarországon nagyon sok cég, vállalkozás foglalkozik zárbetétek értékesítésével, forgalmazásával. Sokan használnak különböző zárbetétet, és mindenki más szempont alapján dönti el, hogy mi az a típus, amit ő az ügyfeleknek kínálni tud. Elég sokan, például a webáruházak is, magyar kereskedőtől vásárolnak és úgy értékesítik tovább a zárakat, mások pedig közvetlen a gyártótól vásárolnak. Mindenki saját maga dönti el, milyen formában, minőségben szolgálja ki a vásárlókat.

Cégünk közvetlenül az izraeli gyárból vásárol, a mi esetünkben nincsen köztes kereskedő. Csakis és kizárólag jó minőségű, magas biztonsági fokozatú zárbetéteket értékesítünk, ezt mindenképpen érdemesnek tartjuk kihangsúlyozni.

A tisztánlátás érdekében felsoroljuk, hogy a zárbetéteket mi alapján lehet a biztonság szempontjából osztályozni.

  • fúrásvédelem
  • magkihúzás elleni védelem
  • finomnyitás (pikkelés) elleni védelem, interaktív csapok formájában
  • zártörés elleni védelem
  • zárkihúzás elleni védelem
  • savazás elleni védelem
  • másolásvédelem
  • MABISZ 6-os besorolás
  • méret, kivitel

Ha a fent felsoroltaknak egy zárbetét megfelel, akkor elmondhatjuk, hogy a zárbetét igen magas kategóriát ér el a biztonság területén, de sajnos a zárbetétek javarésze maximum fúrásvédelemmel van ellátva, ami a 2022-es elvárásoknak már nem felel meg. A betörők már nem fúrják a zárbetétet, hanem törik, pikkelik vagy roncsolják valamilyen eszközzel, amelyre, ha az ajtó zárbetétje nincs felkészülve, akkor percek alatt bent van a betörő a lakásban!

Ha jó zárbetétet szeretne forduljon hozzánk! Vásároljon tőlünk izraeli zárbetétet, 3 különböző opciót, kategóriát is tudunk kínálni, óriási méretválasztékban, raktárkészletről, kedvező áron!

Amit kínálunk, az az RB zárcsalád zárbetétjei. A prémium kategóriás zárbetétekből az RB LOCXIS letörhető elejű, illetve a törésvédelmi híddal is rendelkező SKG változat. Ez a két zárbetét a legmagasabb fokozatot képviseli, csak kártyával kehet hozzájuk kulcsot másolni. A kulcsok másolása automata gépen készül. Részletesebb információt a többi menüpontokban találhatnak az egyes zárbetétekről.

A harmadik zárbetétünk az RB Keylocx típus. Ez egy Mabisz 5-ös besorolású zárbetét, fúrásvédelemmel, törésvédelemmel és interaktív csappal ellátva. A kulcsai 2030-ig szabadalmi védelem alatt állnak, így csak a hozzá tartozó kódkártyával lehet a kulcsokat sokszorosítani. A zárhoz 5 db gyári kulcs tartozik. Ez egy új fejlesztése az izraeli gyárnak. 7 csapos változatú, letörhető az eleje, a kulcsban és a hengerben is mozgó alkatrész van.

RB zárbetét anyaga, felülete

A zárbetétek anyaga réz, tehát a ház és a henger rézből készül. A csapok, rugók rozsdamentes alkatrészből készülnek. A zárbetétek felületét felületkezeléssel látják el.

A felületkezelést úgy hordják fel, hogy az egyenletesen elterüljön, igény szerint lehet króm színű, sárgaréz színű, matt, antikolt, bronzos, de a legelterjedtebb mégis a matt króm szín.

RB zárbetét zárhenger

Az RB zárbetétek házban a zárbetét mindkét oldaláról egy-egy zárhenger található. A zárhengerekben furatok vannak kialakítva, amelyeken keresztül interaktív csapok mozognak, illetve a hosszanti nyílás a hengeren a kulcs ki-be járását vezeti.

Maga a zárhenger precízen van kialakítva, megmunkálva. Az anyaga réz, amely felületkezeléssel van ellátva, a hosszantartó kopásállóság érdekében.

Az RB zárbetét alkalmazása, felhasználási területei

Mivel európai profilú és magas biztonsági szinttel rendelkező zárbetét, így a felhasználási területe széles skálán mozog. Szinte minden ajtóba, zárba, hevederzárba, kínai HiSec, Secdoors, TerraSec ajtóba, Mul-T-Lock, Turul, Superlock ajtóba lehet alkalmazni, csak a megfelelő méretet és a fogaskerék kialakítást kell szem előtt tartani. A LOCXIS zárbetétet cégünk több mint 30 különböző méretben tudja biztosítani régi és új ügyfelek számára. A zárbetéthez 3 db kulcs tartozik. Igény estén tudjuk azonosra kódolni egy másik LOCXIS zárbetéttel, kényelmi funkció (tekerőgomb) vagy vészfunkció (kívülről kulccsal nyitható, ha belülről benne van a kulcs a zárban) is telepíthető rá.

Mindhárom típusú RB zárbetét -az adott menüpontokban felsorolt méretekben- raktárkészleten van. A zárbetéteket magánszemélyeknek, zárszervizeknek, kis- és nagytételben egyaránt tudjuk biztosítani.

További információ:

06-30-265-5531

 

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest