Izraeli biztonsági ajtós lakóparkok Budapesten

III. kerületi izraeli biztonsági ajtós lakóparkok

iii-san-palace-lakoparkSan Palace lakópark – Lajos utca

A San Palace lakópark a Lajos utca és az Árpád fejedelem útja között terül el. A Lajos utca felől felismerhető, hogy a sarkon található a Pastrami Étterem és Kávéház, illetve az Árpád fejedelem útja felől pedig az épület aljában egy nagy uszoda és fitneszterem üzemel, amelyet a szentendrei HÉV-ről is lehet látni.

A San Palace lakóparkban lévő bejárati ajtók mindegyike a Rav-Bariach által gyártott Mul-T-Lock elnevezésű biztonsági ajtó, melynek komplett szervizellátását és zárcseréjét vállaljuk. Kizárólag nagy tapasztalattal bíró, szakszerű zárszerelést, zárbetét cserét végző kollégákkal dolgozunk.

iii-forrasliget-lakoparkForrásliget lakópark – Pusztakúti út 10.

A Forrásliget lakópark a III. kerület keleti részén található, a Bécsi út felé haladva, a Csillaghegyi strand után következik, az út jobb oldalán. Vannak, akik Tündérliget néven ismerik. 2002-ben épültek fel ezek, a szintén izraeli bejárati ajtókkal ellátott társasházak.

Cégünk rendszeresen végez szerviz-szolgáltatást a Forrásliget lakóparkban, ahol kizárólag izraeli RB biztonsági fémajtók vannak telepítve. Ezeknek az izraeli zárbetéteknek, zárszerkezeteknek a cseréjét vállaljuk!

iii-obuda-lakokertiii-langliliom-utcai-lakoparkÓbuda lakókert és Lángliliom utcai lakópark – Bécsi út 314.

Az Óbuda lakókert és a Lángliliom utcai lakópark a Bécsi útról látható. Kifelé haladva az út bal oldalán található, az Emil cukrászda mögött.

A lakópark összes bejárati ajtója Izraelben gyártott biztonsági ajtó, amelyet a kiváló Rav-Bariach gyár zárszerkezetei, zárbetétjei működtetnek. Az izraeli zárak, zárbetétek cseréjét vállaljuk, méghozzá szakértelemmel, tapasztalattal és garanciával! A zárakat raktárkészletről tudjuk biztosítani!

iii-jazz-loft-lakoparkJazz Loft lakópark – Vörösvári út 103.

A Jazz Loft lakópark a régi óbudai malom területén fekszik, a Vörösvári út, Hévizi út és a Hunor utca által határolt területen. 137 lakásból áll a lakópark, amelyet 2009-2010-ben adtak át.

A Jazz Loft lakópark szintén izraeli bejárati ajtókkal büszkélkedhet, amely illik a lakópark épületeinek hangulatához, minőségéhez, és a biztonsági elvárásoknak is 100 százalékban eleget tesznek. Vállalunk izraeli zárbetét cserét, zárszerkezet cserét, kilincs/pajzs cserét ezekben az ajtókban!

metrodom-punkosdfurdo-utcaMetrodom Young lakópark – Pünkösdfürdő utca 48.

A III. kerületi Pünkösdfürdő utcai Metrodom Young egy minden szempontból egyedi, különleges társasház.

Általában az első önálló otthonukba költöző főiskolások, egyetemisták és pályakezdő fiatalok igényét szolgálja ki. Ez az árakban is tükröződik, mert ebben a házban olyan árakon vásárolható meg egy garzon vagy egy másfél szobás lakás, amennyiért máshol Budapesten, nemhogy új, de még jó minőségű lakást sem lehet könnyen találni.

A két tízemeletes épületben összesen 257 lakás van. Mindegyik ajtó izraeli biztonsági bejárati ajtó itt is, amelynek szervizellátását cégünk kedvező árakon vállalja, garanciával, nagy szakértelemmel! Izraeli zárbetét csere, zárszerkezet csere – nekünk nem probléma! Azonnal, raktárkészletről tudjuk biztosítani az izraeli zárakat!

IV. kerületi izraeli bejárati ajtós lakópark

iv-homoktovis-lakoparkHomoktövis lakópark - Csíksomlyó u. 2.

Káposztásmegyeren van ez a lakópark, amelyet több ütemben építettek fel. Ennek köszönhetően a lakópark egyik részén izraeli biztonsági ajtók, a másik részén olasz trezorzáras bejárati ajtók, a harmadik felén pedig kilincsfelhúzós zárszerkezetekkel ellátott bejárati ajtók vannak.

Az izraeli ajtók teljes körű zárszerviz ellátását vállalja zárszerviz cégünk! Az izraeli ajtókban eleve az általunk forgalmazott zárbetétek, zárszerkezetek vannak. Izraeli zárak cseréje gyorsan, megbízhatóan, szakszerűen, garanciával, közvetlenül a forgalmazótól!

VI. kerületi izraeli biztonsági ajtókkal felszerelt lakópark

vi-szinyei-merse-hazSzinyei Merse Ház - Szondi utca 51-53.

A Szinyei Merse ház, a Szinyei Merse utca és a Szondi utca sarkán található, a bejárat a Szondi utca felől van. Ez egy 200 lakásos társasház, a területe a Kodály körönd és az Andrássy út körzetében található. A lakópark 3 épületből áll, és 3685 m2 területen helyezkedik el. Minden bejárati ajtó ebben a házban is a neves izraeli ajtógyártó, az RB-DOORS terméke.

Szakembereink vállalják az izraeli zárbetétek cseréjét akár egy órán belül, továbbá a zárszerkezetet is tudjuk raktárkészletről cserélni! Ha bármi akadást, hibát észlelne az ajtóval kapcsolatban, hívja azonnal ügyfélszolgálatunkat!

vi-gozsdu-udvarGozsdu udvar - Király utca 13.

A Gozsdu udvar a Király utca 13. illetve a Dob utca 16. közötti területen van. Itt 28 kereskedelmi és vendéglátó célú üzletsor van kialakítva. A Gozsdu udvarban 123 lakás található, melyeket kizárólag izraeli RB ajtók védenek.

Probléma esetén hívjon minket! Azonnali izraeli zárcsere Budapesten!

VII. kerületi izraeli ajtós lakópark

vii-central-passage-lakoparkCentral Passage – Király u. 8.

A Király utca 8. szám alatt található, apartman lakásokból és szállóból álló épület, az Andrássy út és a Deák tér közvetlen közelében. Népszerű a fiatalok és a külföldiek körében, a jó elhelyezkedése és a Gödör közelléte miatt. Minden ingatlan izraeli bejárati ajtóval került átadásra. Bárminemű zárprobléma, ajtóprobléma esetén forduljon hozzánk bizalommal! Azonnali izraeli ajtózárcsere, zárszerkezet csere, ajtóbeállítás, teljes körű zárszerviz, hozzáértő szakemberekkel, garanciával!

VIII. kerületi izraeli biztonsági ajtókkal felszerelt lakópark

viii-jazmin-u-16Jázmin utca 16.

A Jázmin utcai lakóházak a 16/A és 16/B szám alatt találhatók. A garázsbejáró egy kék színű, felnyíló kapu. Az épülettel szemben egy Coop áruház található, valamint egy 15 emeletes panelház. Az izraeli RB cég biztonsági ajtói ebben az épületben szintén megtalálhatók. A lakóház szomszédságában a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola működik.

Bármilyen izraeli zárakkal kapcsolatos probléma esetén ügyfeleink rendelkezésére állunk! Az izraeli, jó minőségű, MABISZ 6-os besorolású zárbetétek cseréjét akár azonnal vállaljuk, munkáink függvényében! Zárszerkezet csere, zárnyitás, zárbetét csere, ajtóbeállítás! Hívja az izraeli zárak szakértőjét!

06-30-265-5531

IX. kerületi izraeli biztonsági ajtós lakóparkok

ix-zoldliget-lakoparkZöldliget lakópark – Haller u. 23-25.

428 lakás található ebben a lakóparkban, az átadás éve 2006-2007 volt. Sorompós beléptető rendszerük van, itt található a Zöldliget Kozmetika is. A házzal párhuzamosan megy a 24-es villamos. A házzal szemben egy Shell benzinkút található. A Haller utcai lakóparkban nagyon jó minőségű Rav-Bariach ajtók lettek beszerelve. Ezeknek a szervizelése kapcsán hívjon minket! Zárcsere, zárbetét csere, zárszerkezet csere, kilincs/pajzs csere szakszerűen, raktárkészletről!

ix-angyal-u-8Angyal u. 8.

Az Angyal u. 8. számú ház, az Angyal és a Mester utca sarkán található. A vele szemben lévő épület aljában egy húsbolt, illetve mellette egy szépségszalon található. Ez egy hatemeletes társasház. Az utcában parkolni csak az egyik oldalon lehetséges. A lakások kitűnő védelemmel rendelkeznek, köszönhetően az RB biztonsági zárakkal felszerelt bejárati ajtóknak.

ix-toscana-lakokertToscana lakókert - Lenhossék u. 3/A.

Ez a lakókert közel van a Mester utcához, ahol a 30-as villamos jár. Az ingatlan 2007-ben került átadásra. Ismertetője, hogy a mediterrán udvar közepén egy szökőkút található. Szintén, mint a többi lakóparkba, itt is az izraeli Rav-Bariach által gyártott, acélvázas bejárati ajtó védi, biztosítja a lakók nyugalmát.

XI. kerületi izraeli ajtókkal felszerelt lakóparkok

xi-karolina-udvarKarolina udvar – Ibrahim utca 30-38.

A Karolina udvar lakásaiból, Sasad dimbes-dombos hegyei és Kelenföld tisztán látható. Az épületben összesen 146 lakás található, amelyet 2007-ben adtak át. A lakópark villamossal és autóval is könnyen megközelíthető, még parkoló helyet is egyszerű találni. Itt szintén RB bejárati ajtókkal találkozhatunk, melyeknek teljes körű zárszerviz ellátását rövid időn belül, garanciával biztosítjuk!

xi-velezda-lakoparkVelezda lakópark – Barázda (Alíz) utca 40.

2009 júliusában volt az átadása a mediterrán stílusú lakóparknak. 171 lakás található itt, 8 emeleten, a pincében teremgarázzsal. A lakások mindegyike izraeli biztonsági ajtóval van ellátva.

Felismerhető, hogy a Magic Burger Bár is itt található. Bárminemű ajtó- vagy zárprobléma esetén hívja ügyfélszolgálatunkat!

xi-mandarin-kertMandarin Kert – Bartók Béla út

A Mandarin Kert lakópark Újbudán, a nagypolgári hangulatú Bartók Béla úton található. A lakóparkban 471 lakás található. A 8 emeletből és 2 teremgarázs szintből álló épület legszembetűnőbb jellegzetessége a Hamzsabégi útra néző homlokzat ovális üvegfelülete. A Mandarin Kert lakói is izraeli biztonsági ajtókkal büszkélkedhetnek, melynek teljes körű szervizellátását vállaljuk. Szakszerű, gyors, garanciális izraeli zárbetét csere, zárszerkezet csere, minőségi, izraeli zárakkal, tapasztalt zárszerelőkkel!

06-30-265-5531

XIII. kerületi izraeli ajtókkal büszkélkedő lakóparkok

xiii-cezar-hazCézár Ház - Besenyei u. 16.

A Cézár Házban 316 lakás található. Az 5 darab 9 emeltből álló együttes, a Hegedűs Gyula utca, a Tutaj utca, a Visegrádi utca és a Besenyei utca által határolt terület. A komplexumban éjjel-nappali portaszolgálat üzemel és izraeli, többponton záródó bejárati ajtókkal van az épület ellátva. Ezeknek a zárcseréjét, zárbetét cseréjét, zárprobléma esetén szakszerű nyitását vállaljuk!

xiii-kleopatra-hazKleopátra-ház – Kárpát u. 9. Ipoly u. sarok

A 2003-ban átadott Kleopátra Ház a Kárpát-Ipoly-Pannónia-Gogol utca által közrefogott telken hat, egymástól egyenlő távolságra található, kilencemeletes lakótorony. A Kleopátra Ház telkének alapterülete több mint tízezer négyzetméter, a 446 lakás pedig összesen 30 ezer négyzetméteren került kialakításra. Mindegyik lakást acélvázas Rav-Bariach biztonsági ajtó védi.

Ezekben eredeti gyári zárat, zárbetétet, zárszerkezetet rövid időn belül cserélünk!

xiii-marina-partMarina Part, Danubius utca – Úszódaru utca

A Marina part a volt Fóka öböl területén helyezkedik el, a Meder utca és a Cserhalom utca által határolt telkeken. A Danubius utca és Úszódaru utca által közbezárt telken található, 3. ütemben elkészült lakások ajtói, mind izraeli biztonsági ajtók, amelyek többpontos zárszerkezettel és izraeli zárbetétekkel működnek. Izraeli zárbetét cserét vállalunk, raktárkészletről, nagy méret szortimentben, költözés, kulcselhagyás vagy zármeghibásodás miatt!

xiii-lakohaz--jasz-u-55Lakóház - Jász u. 55.

Ez a lakóház a Jász utca – Petneházy utca sarkán áll, 11 lakásból álló társasház. Többpontos, Izraelben készült, biztonsági fémajtó van beszerelve az ingatlanban.

Árpád-ház - Csongor u. 7/A,B,C.

Az épületegyüttes a XII. kerületben, Angyalföldön található, a Csongor utca és a Teve utca sarkán, szemben az Országos- és Budapesti Rendőr Főkapitányság épületével. A 3800 m2-es telken 3 szintes mélygarázs található, amely 306 autó befogadására alkalmas. Az utcaszinten 6 db különálló, egyenként 9 emeletes épület épül, az U alakú komplexum közepén pedig 800 m2-es udvar/kert szolgálja a lakók kényelmét. Ebben az épületben Superlock ajtók vannak telepítve, szintén izraeli importból. Az RB ajtókhoz hasonlóan ezeknek a zárbetét és zárszerkezet, valamint pajzs cseréjét is vállaljuk!

XIV. kerületi izraeli ajtós lakóparkok

xiv-varosliget-apartmanhaz-istvanmezei-utVárosliget Apartmanház – Cházár Andás u. 2/B., Istvánmezei út

Ez az apartmanház az Istvánmezei út és a Cházár András utcán nyúlik végig. A, B, C és D lépcsőházakra oszlik. Egyik oldalról a Thököly út, másik oldalról pedig a Kisstadion határolja. Az egész épületkomplexumban izraeli biztonsági fémajtók találhatók. Ebben az épületben nagyon sokat dolgozunk! Izraeli zárbetét csere, zárcsere, kilincs csere, szakszerű ajtónyitás, zárnyitás, akár egy-két órán belül is!

xiv-adria-hazAdria ház – Vezér út 148-154.

A Vezér út és az Egressy út sarkán található ötemeletes kis társasház az Adria ház. Könnyen megtalálható, mert a ház egyik oldalán egy antikvitás üzlet van egy dohánybolttal, a ház másik oldalán pedig egy négyemeletes panelház található. A ház előtt egy buszmegálló van. A többpontos izraeli biztonsági ajtók ebben a házban kívülről gombbal vannak ellátva, így az ügyfél könnyen kizárhatja magát. Zárszerviz igény estén, forduljon hozzánk! Becsapódott ajtónyitás rongálás nélkül!

06-30-265-5531

XVI. kerületi izraeli biztonsági ajtós lakópark

xvi-europa-lakokert-banyasz-uEurópa lakókert - Bányász utca – Felsőmalom utca – Vágás utca

Az Európa lakókert Cinkota közkedvelt lakóparkja, vannak, akik Malomdombi néven ismerik. A lakópark minden lakásának ajtója izraeli zárakkal, zárbetétekkel van ellátva, amelyek zárbetét cseréjét, zárszerkezet cseréjét rövid időn belül vállaljuk, szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekkel! Hívjon minket!

xvi-europa-lakoker,-felsomalom-u xvi-europa-lakokert-vagas-u

XVIII. kerületi izraeli bejárati ajtós lakópark

xviii-kiralyhago-kertekKirályhágó kertek - Királyhágó u. 73-81.

Pestszentlőrincen található a Királyhágó Kertek elnevezésű lakókomplexum. 174 db lakás található az épületben. Ismertető jele, hogy a kertkapun belépve egy kis fahídon keresztül kell átmenni. Ebben a lakóparkban is az izraeli RB ajtói vannak beépítve, melyek teljes körű szervizelése cégünk fő profilja.

Izraeli zárbetét csere, zárszerkezet csere nagyon rövid határidővel, garanciával!

06-30-265-5531