Izraeli RB LOCXIS, Mabisz 6-os minősítésű zárbetét

Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy a betörések száma nem csökken, hanem folyamatosan növekszik. Az erőszakos behatolások között élen jár a befeszítéses ajtónyitás, valamint a zártöréses bejutás. Mi megértjük, hogy nem mindenkinek van több százezer forintja arra, hogy egy acél biztonsági ajtót legyártasson magának. Ám valami megoldás mégiscsak szükséges, mert a manapság kapható, olcsó bejárati ajtóknak megvan a hátrányuk is, azaz a biztonság hiánya. Mit lehet tenni? Ebben segítünk ma az olvasóinknak.

Mivel mi magyarok, árfüggő nép vagyunk, így elmondható, hogy nagyon jó kis bejárati ajtókat lehet már kapni 30-40-50-60 ezer forintért. Ezek az ajtók jók, szépek, modernek, ám nem biztonságosak, még akkor sem, ha úgy hirdetik őket. Hogy miért nem lehet ennyiért biztonságos ajtót venni, arra most nem térnénk ki részletesen, hiszen már megtettük, nem is egyszer. Most a megoldásokra fókuszálunk, hogy hogyan és milyen megoldásokkal tudunk extra biztonságot adni az ajtónak, mégpedig az acélajtó árának a töredékéért.

A modern műanyag- és kínai bejárati ajtók sajnos egyetlen mozdulattal befeszíthetők, hiszen az anyaguk rugalmas, így hiába a többpontos zárszerkezet, ha a feszítés hatására kifordulnak a fogadókból a záródási pontoknál. Ez ellen a behatolási technika ellen biztonsági másodzárakkal lehet védekezni. Ilyenkor a zárbetét csere nem elég, hiszen nem a zárbetét adja a támadási felületet, hanem maga az ajtó.

Ilyen másodzár lehet pl. a hevederzár, vagy kínai ajtókra a félkaros hevederzár, esetleg egy rászegző pumpás másodzár. Ezek a másodzárak az ajtó tartására vannak kifejlesztve. Mindhárom zár felszereltetése esetén az ajtó 100 százalékban védve van a befeszítés ellen. Ezeknek a záraknak a felszerelésének a költsége 55 - 60.000 Ft között van általában, így elmondható, hogy ha a bejárati ajtó árához ezt az összeget még hozzáteszik, akkor biztonságban lesznek, mert előbb mennek be a szomszéd ajtaján, mint az Önökén.

Jó zárbetét ajtóba, hevederzárba

Mi mindig elmondjuk, hogy azokon az ajtókon, ahová felszerelhető a hevederzár, ott a hevederzárat működtető zárbetét kiválthatja a főzárat, mert ez egy csúcskategóriás termék. Biztos lehet benne, hogy ez a legjobb zár az ajtóban, így a többit akár be sem kell zárni, hiszen a prémium kategóriás, törésvédett, fúrásvédett, másolásvédett és finomnyitás ellen védett izraeli LOCXIS zárbetétünk mindenfajta nyitás ellen védve van. Sőt, még másolásvédő kódkártyával is ellátott, így a kulcsait csak a kártya tulajdonosának másolják le, Budapesten egy helyen. Az izraeli zárbetét MABISZ 6-os biztonsági fokozatú, melyet csak a legjobb zárak érdemelnek ki.

Ha nem kínai- vagy műanyag a bejárati ajtó, hanem masszív, tömör fa, vagy fémből, acélból készült, akkor a biztonság növelhető egy magasabb kategóriájú zárcserével.

A lényeg mindig az, hogy a lakásajtót ne egy értéktelen, rossz minőségű zárbetét védje, amely egy perc alatt nyitható, hanem valami magasabb szintű, különfajta védelmekkel ellátott.  A család, otthon biztonságát, az értékeinket nem szabad olcsó zárbetétre bízni! Gyenge ajtóknál pedig nagyon fontos a befeszítés ellen védő másodzár megléte.

Ha nem akar zárbetétre költeni, akkor legyen vastagabb a pajzs az ajtón, ami védi a zárbetétet, így annak nyitásával nem fognak próbálkozni. Érdemes tudni, hogy a vastag törésvédő pajzsokat sem lehet 2-3 ezer forintért beszerezni.

Védje ajtaját, védje otthonát, értékeit, családtagjait! Ha több zár van az ajtón, azokat működtesse minőségi zárbetét, pl. RB LOCXIS, amelyeket nem lehet egyszerűen kinyitni. Ha csak egy zár van az ajtón, vagy vékony, gyenge az ajtó, védje hevederzárral, másodzárral, és azokban is jó zárbetét legyen, mert nélkülük a biztonsági szerkezet semmit nem ér!

Válassza Ön is az izraeli minőséget, tartozzon közénk, legyen biztonságban!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest