MABISZ minősítésű zárbetét

Ahhoz, hogy egy zárbetét MABISZ általi tanúsítvánnyal bírjon, be kell vizsgáltatni. A fejlett külföldi országokból hazánkba kerülő zárbetétek európai minőségi bizonyítványát ilyenkor csupán honosítani kell, valamint egy zárbetétet a bizottság rendelkezésére kell bocsátani, melyet szemrevételeznek és összevetik a bizonyítványán szereplő adatokkal.

Ha még nincs semmilyen certifikációja a zárnak, úgy nem egy, hanem három zárbetétet kell benyújtani, melyeket különféle roncsolásos teszteknek vetnek alá. Ez alapján sorolják be az 1-tő 6-ig terjedő biztonsági fokozatba, és ez alapján állítja ki a Magyar Biztosítók Szövetsége a termék-megfelelőségi ajánlást. A 6-os a legmagasabb odaítélhető kategória, azaz a legmagasabb biztonsági fokozat.

A hazánkban forgalomban lévő zárbetétek javarésze a 2-es, 3-as, 4-es besorolást kapja meg, kivéve párat, amelyek elérik az 5-ös, 6-os kategóriát is.

Mi azért választottuk az izraeli LOCXIS zárbetétet és vittük el a MABISZ-hoz, mert voltunk a gyárban, végignéztük a teszteket és tudtuk, hogy a legmagasabb besorolást fogja megkapni. Ez így is lett.

Természetesen szakemberek végzik ezeket a bevizsgálásokat különböző próbákon, fúrással, töréssel, magkihúzással. Itt az a cél, hogy megállapítsák, a zárbetét meddig bírja, és milyen biztonsági fokozatnak felel meg. Minél magasabb egy fokozat, annál jobban ajánlja a MABISZ az adott zárbetét használatát a bejárati ajtókba.

A MABISZ általi termék-megfelelőségi ajánlás az RB LOCXIS zárbetét esetében 2022. február végéig érvényes. E dátum lejárta után újabb bevizsgálások szükségesek, tanulmányozzák a gyár általi fejlesztéseket, és egy újabb besorolást fog kapni a zárbetét.

Zárszerviz cégként a MABISZ besorolásokat nagyon fontosnak tartjuk, hiszen komoly referenciával bírnak, és különböző széf zárakat és egyéb biztonsági ajtókat is ők vizsgálnak be, melyekre a biztosítótársaságokkal együtt mondják ki a végső „ítéletet”.

Ejtsünk egy pár szót az RB LOXCIS zárbetétről, hogy mi is az, amit valójában biztosít az ügyfél számára a lakás biztonságának az érdekében. Mint említettük, a gyártó a nagy múltú izraeli Rav-Bariach vállalat, akik már több évtizede zárak, zárbetétek, és nagyon komoly (golyóálló) biztonsági ajtók gyártásával foglalkoznak. Mondhatni, hogy a Tel-Avivban fellelhető bejárati ajtók jelentős többsége a Rav-Bariach gyártmánya, még a hotelek szobaajtói is.

Íme az RB LOXCIS zárbetét tulajdonságai, melyek alapján elnyerte a MABISZ 6-os minősítést.

A zárbetét mindkét oldala törésvédelemmel van ellátva; fúrásvédelem a törésvédelem előtt és után; szabadalmi kulcsmásolási védelem 2028-ig; manipulációs nyitás ellen kialakított interaktív csaprendszer, mellyel a finomnyitás lehetősége 100 százalékban kizárt; kényelmes kulcsfogás a műanyag fejen; vékony kulcs-szár, ami bármilyen Mul-T-Lock, Superlock, Imilock, Turul ajtózárba vagy egyéb rozettás hevederzárakba, kínai (HiSec, Secdoors) ajtókba, és bármilyen európai profilú hazánkban jelen lévő ajtózárba beszerelhető.

Az RB LOCXIS zárbetéten különböző kényelmi funkciók alakíthatók ki. Ilyen pl. a vészfunkció (duplakuplungos zárszakáll), amellyel kívülről a saját kulcsával nyitható a zár még akkor is, ha belülről valaki benne hagyta a lakáskulcsát a zárban. Továbbá a zárbetét belső oldalára tekerőgomb helyezhető. A LOCXIS zárbetét azonos zárlatra is kialakítható, valamint interaktív csaposztása miatt, kiváló fő- és vezérkulcsos rendszer telepítésére.

Ha MABISZ 6-os besorolású, biztonsági zárbetétet szeretne vásárolni, forduljon hozzánk! Raktárkészletről elvihető zárbetétek, vidékre postázást, a főváros lakóinak helyszíni zárszerelést is tudunk biztosítani!

Telefonszám: +36-30-265-5531

E-mail cím: zarszerviz365@gmail.com

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest