Betörésbiztos, törésvédett ajtózárbetét

Szinte majdnem minden betörés a zárbetét eltörésével, roppantásával, rongálásával megy végbe. Ilyenkor a zárbetét nem rendelkezik törésvédelemmel, ami megakadályozná azt, hogy a zár könnyedén nyitható legyen.

Mindegyik zárbetét háza tulajdonképpen rézből van, és az ún. A és B oldalt nem védi meg a zárbetét kettétörésétől semmi. Így egy célszerszámmal, vagy egy fogóval jobbra-balra mozgatás hatására a zárbetét kettétörik. Ennek védelmére alakította ki az izraeli RB zárbetétgyártó vállalat a két különböző törésvédelmi típust.

Az egyik úgy néz ki, hogy a zárbetét mindkét oldalának az első 10 mm-es része, tehát az első egy centimétere, ki van könnyítve. Ha ráteszik a zártörő szerszámot, akkor csak ez az első rész törik le, a zárbetét további része épen marad. Ebben az esetben a jó hír az, hogy a betörő a zártöréssel nem jut be a lakásba, viszont a tulajdonos a saját kulcsával még ki tudja nyitni az ajtózárat, mert az interaktív csapok ilyenkor még aktívak, viszont a zárbetétet ezután ki kell cserélni. Ez az ún. break secure változat.

Ez ár-érték arányban nagyon jó. Cégünk a magyarországi hivatalos forgalmazója ezeknek a betéteknek, így tőlünk tudják megvásárolni, akár zárszerviz cégek, akár magánszemélyek. A kulcsa 2030-ig védelem alatt áll. Magyarországon csakis a Kulcskirályban lehet lemásolni a kulcsát, kizárólag a plasztik kódkártya felmutatásával.

Dupla törésvédelemmel rendelkező izraeli ajtózár

A másik RB zárbetét, ami szintén az izraeli vállalat terméke, az SKG típus. Ez a betét azzal a fajta törésvédelemmel rendelkezik, amit nem bíztak a véletlenre. A cilindert 100 százalékosan megvédték a zártörés ellen. Az A és B oldal összekötésére egy acélhidat vagy más néven acélprotektort, acéllemezt helyeztek be, ami erősíti, védi a zárbetétet a zártöréstől és a rongálástól. Illetve ezen felül még a zárbetét mindkét végén kikönnyítették az első részt is, miáltal a zárbetét -mondhatni- dupla törésvédelmi funkciót lát el. Ha letörik a zárbetét első 1 cm-es részét, és még mindig kilóg az ajtólap síkjából a többi rész, akkor is hiába feszegetik, az acél merevítő híd keményen tartja a zárbetét mindkét oldalát és nem lehet kettétörni a zárbetétet, tehát az ajtózár továbbra is zárva marad.

Ilyen törésvédelmi funkció szinte egyetlenegy másik zárbetétben sincs a magyar piacon jelenlévő zárbetétek közül. Ha biztonságos védelmet szeretne, vagy hajlamos túlaggódni a dolgokat, ajkkor válassza a cégünk által forgalmazott, izraeli RB SKG duplán törésvédett zárbetétjét! Ez mind árban, mind biztonságban a legmagasabb védelmet nyújtja a bejárati ajtónak.

Ez a zárbetét MABISZ által bevizsgált termék, a 6-os kategóriát kapta meg, ami a legmagasabb biztonsági fokozat! A termék valóban nagyon jó, mind árban, mind minőségben, és természetesen tudásban! Egyedül visz annyit, mint a hazánkban népszerű Keso és Evva zárbetétek!

Szereltessen bejárati ajtajába - bármilyen is legyen az - törésvédett LOCXIS zárbetétet, legyen mindig egy lépéssel a betörők előtt! Bármilyen méretet tudunk raktárkészletről prezentálni egy munkanapon belül.

A zárbetét töréstől függetlenül figyeljen mindig arra, hogy a zárbetétnek a külső széle egy síkban legyen vagy az ajtólappal, vagy a zárvédő címkével. Ha ez nem megoldható, mindenképpen az RB LOCXIS SKG zárbetétet válassza! Amennyiben törésvédett zárbetétet szeretne szereltetni úgy hívja az alábbi telefonszámainkat! Mind zárszerviz szolgáltatás keretében, mind vásárlás esetén a rendelkezésére állunk! Raktárkészletről kiszolgálunk mindenkit, a pontos méret ismeretében.

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest