RB Keylocx zárbetét

A Keylocx zárbetét az izraeli Ashkelonban készül, a Rav-Bariach vállalatnál. A vállalat maga világhírű, több ezer zárat gyárt naponta, illetve biztonsági ajtók gyártásával is foglalkozik, melyekbe saját zárszerkezetet, kilincset, zárbetéteket installálnak.

A Keylocx zárbetét 2019-ben jelent meg az európai piacon, miután Izraelben már két éve futtatták a terméket. A világ több mint 30 országában értékesítik ma már, köztük Magyarországon is, ahol a mi cégünk forgalmazza kizárólagos partnerként. Cégünk családi vállalkozás, kiszolgálunk mindenkit, mégpedig raktárkészletről, akinek szüksége van zárbetétre. Továbbá beszállítunk a budapesti Kulcskirály zárszaküzletnek, az Ajtómentő Kft-nek, a Kulcsember Zárszerviznek és számos egyéb intézménynek. Az elmúlt egy évben közel 10.000 darabot adtunk el ebből a nagyszerű és biztonságos zárbetétből.

Biztonságos, megbízható, betörésbiztos zár

Mitől is biztonságos és megbízható egy termék, a mi esetünkben a Keylocx zárbetét? Sajnos hazánkban egyre jobban teret hódítanak a Kínában gyártott silány és olcsó zárbetétek, melyekre nem használható sem a biztonságos jelző, sem a minőségi minősítés. Nem szabad csodálkozni, ha a Kínában készült HiSec ajtó zárbetétjét hangtalanul feltörik az ügyeskezű betörők! Minden neves zárgyártó minőségi zárat készít, ami pénzbe kerül, 3000-5000 forintért olyan zárbetétet venni, ami megakadályozza a betörést, nem lehet!

Nálunk 14.000 forintnál kezdődik az alapméretű Keylocx zárbetét ára. Ezt a zárcilindert tesztelték Izraelben, Európában és itthon a Mabisz. A gyártó fúrásvédelemmel, törésvédelemmel, savazás elleni védelemmel, pikkelés és manipulációs zárnyitás elleni védelemmel, valamint másolásvédelemmel látta el ezt a zárbetétet. Ezek azok a biztonsági mechanizmusok, amelyek megvédik az ajtót, visszatartják a betörőt, mert nagyban késleltetik a zárnyitás időtartamát.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

Interaktív, mozgó alkatrészes kulcs

Azokat a kulcsokat hívjuk interaktív kulcsoknak, amelyekbe a gyártó a kulcs valamely részébe behelyezett egy-, két- vagy három mozgó alkatrészt, melyre szabadalmi védelmet kért. Ilyen az RB Keylocx zárbetét is. 2030-ig az általunk árusított profilhoz csak a kártya felmutatásával lehet kulcsot másolni az adott helyen! A kulcskészítéshez szükséges kulcsokat kizárólag a Rav-Bariach tudja biztosítani, ezt más kulcsgyártók nem gyárthatják! A Rav-Bariach pedig csak a forgalmazóknak ad kulcsot, azaz nekünk. Mi látjuk el ezzel kulcsmásoló partnerünket.

A Keylocx zárbetét felhasználási területe

Lentebb részletesen ismertetjük, milyen ajtóba, zárba ajánljuk a Keylocx zárbetétet, de itt is ismertetnénk pár olyan tulajdonságot, mely miatt érdemes ezt a zárbetétet megvásárolni. A kulcsprofilja és a váll nélküli kulcskialakítása miatt bármilyen rozettás zárba, ajtóba kiválóan megállja a helyét! Ezekben (más zárbetétekkel ellentétben) nem szorul, nem gátolja a normális működést, kényelmesen, üzembiztosan lehet használni a rozetta eltávolítása nélkül.

A zárbetétre bármilyen fogaskerék felhelyezhető, melyet az ajtó vagy a hevederzár megkövetel. A fogaskerék felhelyezését a zárbetétre szakembernek kell elvégeznie. A zárbetét kényelmi funkciójának elérésére vészfunkció vagy belső tekerőgomb is szerelhető rá.

A Keylocx zárbetétet ajánljuk cégeknek, magánszemélyeknek, vállalatoknak, irodáknak, apartmanoknak, társasházaknak. Kiválóan alkalmas azonos zárat készítésére vagy fő- és vezérkulcsos ajtózárrendszer kialakítására! A zárbetét MABISZ 5-ös tanúsítvánnyal rendelkezik.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

Hova ajánljuk, mibe szerelhető?

Európai profiljának köszönhetően, a Keylocx zárbetét az alábbi felsorolásban említett bármelyik ajtóba, zárba kiválóan alkalmas. Csak ajánlani tudjuk! Biztonsági fokozata, tudása, másolásvédelme, minősége és kedvező ára miatt!

Barkácsáruházban kapható kínai bejárati ajtókba; HiSec, Secdoors, TerraSec világító kilincses, 12 pontos ajtókba; Delta fogaskerekes, kétzáras biztonsági ajtókba; Nívó biztonsági ajtóba; Turul bejárati ajtóba; izraeli Superlock és Mul-T-Lock ajtók háromirányú zárjaiba; műanyag, felhúzókilincses és kulcsműködtetésű, vasalatos ajtókba; olasz Cisa, Dierre, Iseo, Securemme, Mottura ajtók cilinderes zárjaiba; kertkapuba; garázsajtóba; pincelejáróba; Barlock, Biztibuk, Magzett, Prezidium, Miskolci és Abus márkájú hevederzárak bármelyikébe.

Mint látják, széles a paletta. Nekünk a vásárláskor a zárbetét mérete és darabszáma szükséges csupán és már jöhet is érte/postázzuk!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

A Keylocx zárbetét elérhető méretei, vásárlással

A Keylocx zárbetét hazánkban 2019-ben debütált termék, mondhatni új. Izraelben már rengeteget eladtak belőle, ezért mi is feltöltöttük a készleteinket. Két különböző profilt futtatunk párhuzamosan, egy fekete és egy kék kulcsos kivitelt.

Méretszortimentjét tekintve óriási a választék, ha ide kattint, meg tudja nézni, milyen méreteket tartunk raktáron és melyik, mennyibe kerül.

Aki szeretne Keylocx zárbetétet vásárolni, az hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk emailt, melyben megrendelheti a terméket. Email címünk: zarszerviz365@gmail.com

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

A zárbetét kiszállítása vagy személyes átvétele

Hétköznapokon 12 óráig leadott rendelését, akár vidéki, akár pesti ügyfeleink részére kiszállítjuk. Minden megrendelést emailben kérünk, a típus, méret, darabszám feltüntetésével, valamint név és cím megadásával. Ha szükséges a zárbetétbe vészfunkció, belső tekerőgomb, fogaskerék vagy azonos zárlat, azokat külön jelezzék! Ezeket persze telefonon is leegyeztethetjük, csak a megrendeléskor legyen leírva minden extra dolog.

Az egynapos, utánvétes csomag díja kb. 2500 Ft, de ez súlytól is függ. A csomagban van benne a termék és a számla.

Helyszíni átvételre is van lehetőség, munkanapokon előre egyeztetett címen és időpontban, reggel 8 és este 20 óra között. A raktár Dunakeszin található. Szombaton és vasárnap nem tartunk nyitva!

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest

A Keylocx zárdoboz tartalma

  • zárbetét
  • 5 db gyári kulcs
  • másolásvédelmi kódkártya
  • zárbetét-rögzítő csavar
  • 5 db színes műanyag kulcsjelölő

A doboz mindkét oldala a gyártó címkéivel van leragasztva. A címkén a gyártó neve és logója szerepel, továbbá a kulcsok száma, a zárbetét mérete és típusa is megjelölésre kerül. Ezen kívül a gyártási idő és egyéb azonosítási információk a gyártó számára.

Zárvásárlás kontra zárcsere

A zárbetét cseréje a legtöbb esetben nem egy bonyolult feladat. Nap mint nap vásárolnak tőlünk magánszemélyek és szerelik be önmaguknak, legfeljebb, ha elakadnak telefonon kérnek segítséget és a probléma meg is oldódik. Így rugalmasan történik az értékesítés részünkről.

Vannak azért kivételek, amikor rákérdeznek, hogy tudunk-e a szerelésben is segíteni, vagy hogy vállalunk-e ilyen jellegű munkát. Hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között működő budapesti zárszerviz céget is vezetünk. Előre egyeztetett időpontban, külön kiszállási díj nélkül vállalunk munkát Budapest minden kerületében. Mindig kikérdezzük a megrendelőt, hogy milyen ajtója van, hogy miben kell zárat cserélni, hány darabot, hol és eszerint történik a díjszabás. Ennek itt utána tud olvasni.

A Keylocx zárbetéttel kapcsolatban, ha kérdése van vagy vásárolni szeretne, írjon nekünk e-mailt a zarszerviz365@gmail.com címre vagy hívjon az alábbi telefonszámon!

06-30-265-5531

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest