RB postaládazár

Az izraeli RB gyár nemcsak európai profilú, kinézetű zárbetéteket gyárt, hanem igényekre szabva, postaládák bezárására, illetve csomagmegőrző szekrényekre is alakít ki zárakat. Ezeket már mi is forgalmazzuk Magyarországon. Ha valaki biztonságosabb, komolyabb zárat szeretne a postaládájába, akkor ajánlani tudjuk az interaktív csapos, másolásvédett RB LOXCIS postaládazárat.

Itt azért vannak kritériumok, amelyet az RB postaládazárral kapcsolatban tudni illik. Legelőször is, hogy csak olyan postaládák zárjainak a helyére lehet őket beépíteni, melyek ajtózár részénél már be van szerelve egy hasonló kinézetű, azonos átmérőjű postaládazár. Ilyen pl. az Elga, Ronis. A hagyományos postaládazárak helyére, amelyeket mi szakmai nyelven kocka postaládazárnak hívunk, az RB LOCXIS postaládazárat nem lehet beszerelni, mivel ez előbbi változat egy régebbi konstrukció. A hagyományos postaládazár egy egytollas kulcsos, egyszerű zárszerkezet, aminek a helyére ezt nem tudjuk kiépíteni.

Mielőtt bárki megrendelné ennek a cseréjét, ejtenénk egy pár szót az árról, mivel ez házilag nem beszerelhető. Mindenképp zárszerelő szakember szükséges az RB postaládazár cseréjéhez, átalakításához. Mi egy ilyen postaládazár-cserét 40.000 Ft összegért végzünk el Budapest területén, ellenben egy sima, hagyományos postaládazár cserével, ami 13.000-15.000 Ft között van, munkadíjjal együtt. Egy 300 forintos Elga postaládazárat nem lehet, és nem is szabad összehasonlítani egy másolásvédett, prémium kategóriás zárral! Hiszen a Fiat Punto-t sem hasonlítjuk össze a Jaguárral.

Ha valaki mégis egy ilyen jó minőségű postaládazárban gondolkozik, akkor szívesen vállaljuk a zár helyszíni cseréjét, rövid határidővel, szakszerűen.

Maga a zár fúrásvédelemmel és finomnyitás elleni védelemmel van ellátva, tehát csakis roncsolással, tönkretevéssel lehet a zárat kinyitni. Amennyiben az ügyfél úgy gondolja, hogy rászánja ezt az összeget, akkor kérünk egy fotót e-mailben, hogy lássuk a szerelés menetét és a lehetséges kialakításokat. Kívülről, belülről egyaránt jöhet egy-egy fénykép. Ha nagyon precízek szeretnénk lenni, akkor az ügyfélnek még azt is meg tudjuk csinálni, hogy az ajtózárját összekódoljuk a postaládával, de csak abban az esetben, ha oda is beszereltet velünk egy RB zárbetétet. Összekódolni csak azonos márkájú zárakat lehet. Ez egy kényelmi funkció, az RB zárbetét ezt is tudja. Ilyenkor beszélhetünk garázsajtózárról, félcilinderről, fogaskerekes hevederzárakról, aszimmetrikus elosztású, bármilyen méretű zárbetétről, vagy Lob, vagy Elzett zárról, aminek a külső rim cilinderét cserélnénk le. Ezek az összekódolások főleg családi házak ajtóinál praktikusabbak, ilyenkor helyszíni felmérést szoktunk végezni a méretek pontos beazonosítása miatt.

rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest
rb zárbetét, rb zárbetét Budapest, zárbetét, zárbetét Budapest